Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 61 od 61

Tema: Njihove "vještine"

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj nina14 prvotno napisa
    Eh da, a kad piški, skine skroz gaćice i hlačice

To moj Janko radi dok kaka.
    A po ljeti se skinuo do gola, bilo bi mu vruće jer sav preznoji dok kaka.

E vidiš, boijanje sam zaboravila.
    Počeo se stvarno truditi oko bojanja, pazi da ti bude lijepo unutar crta. Pa me pita svako malo "Jesam lijepo pobojio?"

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Zvonimir 4,5g ima brata Nikolu starijeg 2 godine koji zna čitati i pisati pa iz tog razloga i on pokušava pisati slova, ali mu baš i ne ide.
    Nikola je već sa dvije godine znao sva štampana slova(ne nismo ga forsirali on je nas),a sa 4 je već znao i mala štampana kao i čitati
    S druge strane Zvonimir se oblači sam od druge godine,a gospodinu još uvijek treba pomoć,Z vozi bicikl bez pomoćnih kotača,a N neće ni pogledat ...
    Dakle imam dva totalno različita čovjeka,rodila majka intelektualca i nogometaša

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ja sam Viktoru, kad je imao oko 5 mjeseci ponudila u jednoj ruci srafciger u drugoj olovku. Posegnuo je za srafcigerom. I fakat - nema blagog pojma o slovima i slicnim intelektualnim bravurama...
    Luka je uzeo olovku...Pa cemo vidjeti...

Mejra's mommy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

:shock: A. puni 3 god za mjesec i poceo sam pisati slova. Nisam mu majkemi pomagala niti ga ucila, pokazivala. Sjede danas i napise E, A, T, I sa tackom. :shock:

Nije mi padalo na pamet uciti ga jer minimalno prica. Haj rekoh nije jos spreman. Ali mora da seku pomno prati dok ona radi zadacu.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

ja ady stopiram,ima 4,5g, piše i čita štampana, uči mala slova, brojeve zna, zbraja. brojeve i preći semafor i cestu zna od 2g.s 3 su je htijeli probat stavit u malu školu da vide kak će to ići na kaj sam ja rekla da mi dijete ne bu bilo pokusni kunić i da bi sve to mogla,al nek ju puste da bude dijete,doći će vrijeme za učit,al sad je još uvijek vrijeme za igru.

Bipsić avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

da malo pohvalim svog sineka... nema nikakve specijalne sposobnosti, ali evo, s 4,5 godine je znao pisati sva slova i brojeve do 10 a prije recimo cca 3 mjeseca je sam počeo pisati riječi - do onda sam mu ja govorila koja su slova potrebna da se napiše neka riječ... prije 2 mjeseca je sam samcat napisao pismo djedu mrazu... a evo, od jučer žica mm da mu pokaže mala štampana slova jer ne može čitati novine i danas mu ide super :D

zbrajanje i oduzimanje ide s gormitima: ide 10 gormita po cesti i 3 padnu, koliko ih je ostalo?? obožava takve zadatke...
    pametno moje malo

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

o boze, pa Mak prepozna JEDNO SLOVO i to M! prepozna, nema sansi da ga i napise! pokazem mu H, velim ajde sad nadji to slovo negdje drugdje, , jos velim gle, ko lojtrice, on mrtav hladan pokaze K!? trazi svaki dan drugi broj na adventskom kalendaru, ja jucer napisem 15, on veli evo naso sam i pokazuje 19?! ima 3 g i 3 mj, jezus, taj nema sansi do 4 i pol naucit sva slova.! priznam da ga nis ne nagovaram, al ima fore do 4, onda nema majci, strebanje mu slijedi.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Moj M.je sa 2 godine znao skoro sve marke automobila, i sve boje..sa tri je več na hrvatskom i engleskom brojato do 10. čak i 20..od malena mu je sport bio nekako drag,kaj bi rekla da je rano počeo sa nogometom,pa smo imali malu pauzu..zatim je krenuo na stolni ij počeo osvajati, pohvale i medalje i 1.i 2.mjesta..kasnije ga je to nakon duuoggo vremena popustilo, i sad opet trenira nogač..Ne spadamo sa sinom u ovou temu,ali ću nadovezati
    za seku našu L. koja je sa takođđer oko 2g, počela pokazivati zanimanje za boje i oblike..večinu slova smo naučili, i ljepo ih piše, zatim oblilke trokuta, kvadrata ,pravokutinka, crtanje kućice sa krovom i nekog voća..Dogodi se ta sluša svoje dječje pjesme i da jednostavno u sljedećem slušanju ponovi je od početka do kraja.Ne ide u vrtić, sad ima 3g i 11 mj
    sad koliko je to pretjerano ili ne, ona sama pokazuje zanimanje za sve, baš kao i brat dok je bio kao ona.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

naučila je čitati i to ne slovkati već odmah povezuje, sama samcata. baš sam ponosna

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Naše dijete (3,5)ne pozna slova, niti brojke, ne jede samostalno a još manje oblači ,ne obuva se samostalno, ne vozi biciklu ,role, ne plivabez rukavica.Progovorio je s godinu dana ,s 13 mj. prohodao s 23 mj.odbacio pelenu i dnevnu i noćnu.Ne boja pedantno i ne crta već šara.Dal da se zabrinem?

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

pepa23, progovorio s godinu dana? Super! Prohodao s 13 mjeseci? Odlično! S 23 mjeseca bez pelene? Bravo! Pliva s rukavicama?
    Oko čega bi se ti trebala brinuti, pa opisala si normalno dijete koje se lijepo razvija?

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •