al ima s tvojim početnim postom.Svimbalo prvotno napisa
Ima, a bilo ih je još nakon toga, pa nikom ništamama courage prvotno napisa
![]()
A pitala ja i leonisu nešto, pa me ne doživljava, šmrc
Ali nema veze, ja ponosno koračam dalje![]()
Nek uči, ali odgovarala je drugima, pa sam zato to spomenulaAnci prvotno napisa
Ali ne pada mi na pamet pjevati žalopojke
Kissie kissie
Tko ti je rekao da si cudakinja? :?mama courage prvotno napisa
hahahhah nisam u ucenju vec u adventu. kasnim s leinim kalendarom 4 dana! tako mi i treba kad nisam 100 godina imala u ruci iglu. pa sad odjednom iskroji i zasij 24 dzepicaAnci prvotno napisa
![]()
Svimbalo, ajme oprosti, nisam skuzila, sta si me pitala?A pitala ja i leonisu nešto, pa me ne doživljava, šmrc
Ma ništa, o vjernicima koje ti poznaješ a Zorana misli da ne postojeleonisa prvotno napisa
Nije uopće bitno,već sam se danas predozirala vjerskom tematikom![]()
Samo ti šij![]()
nasla![]()
da, ima i takvih. kolega MMa npr, moji bivsi susjedi...da sad ne nabrajam dalje.Leonisa, jesu li ti "tvoji" vjernici vjerski indoktrinirane osobe, kako je to definirala Zorana?
recimo, poznajem barem 2 svecenika.
no poznajem, na zalost, i "zatucane", kako bi netko rekao, svecenike.
ima onih koji ce te pricestit bez obzira sto ne zivis u crkvenom braku, a ima onih koji ce pretresti uzduz i poprijeko tvoju intimu i ispovjedaonici.
sto se tice uvjeravanja, ne znam, valjda uspijevam odrzati razgovor na nivou diskusije ili nekim konkludentnim radnjama dati do znanja da ne zelim o tome razgovarati.
OT leonisa-kaj sad učiš?
kad ne šiješ, naravno
neckam se izmedju MPPa i upravnog prava.
![]()
![]()
zapravo pokusavam polovit konce i skuziti sta se NIJE promijenilo.
(a TO je ono sto me izludjuje u ovoj drzavi....ne znam da li je i jedan zakon po kojem sam polagala jos uvijek neizmjenjen. ZSDU je definitivno kralj, svaki rok je imao izmjene i dopune)
anchie76 prvotno napisa
![]()
![]()
sunce mu kalajsano, anchie, de čitaj moje postove po vuku!
tko bi se uopće usudio reći da sam čudakinja?!?!![]()
Obećajem, neću više chatati, samo još ovo-meni je MPP bio zadnji ispit-onak ti lijepo dođe kao šlag na jagodu, kad se izmučiš pokušavajući shvatiti o čem'se tu uopće radi...leonisa prvotno napisa
A upravno pravo mi je danas područje ekspertize, ZUP alfa i omega, kajjaznam, možda prvo to
MC,![]()
Međunarodno privatno pravomama courage prvotno napisa
Ali, nakon 5 godina od kad sam ga dala, i ja bih mogla postaviti isto pitanje![]()
tctctc medjunarodno privatno pravo
nadam se da u ove 3 godine nije promijenio naziv![]()
Isuse, gledam vas dvije-leonisa skoro 9000 postova, a MC još tri do 4000 :shock:
znas da se sprema izmjena. oooogromna. u skladu s EUSvimbalo prvotno napisa
![]()
inace ovo mi je 8888 post. idem OFF.
telepatija, što drugoleonisa prvotno napisa
![]()
istovremeno o postovima. neeeee fakat nas uspiju izdresirati da mislim jednako aaaaaaSvimbalo prvotno napisa
Ma meni je to baš super, gledaj s te strane![]()
Uzurpiram zato jer ne znam gdje bih napisala (žao mi je zbog glupe metode)-upravo sam pogledala House-a i moram reći da me još uvijek prolaze trnci od ove epizode! Doslovno ih osjećam u rukama i želucu...
Tako intenzivno iskustvo OBIČNE SERIJE...
Nema veze ni sa čim, ali morala sam podijeliti to s nekim, MM hrče, a ja sam još u transu...
Evo neka bude hop, iako offtopic do bola
jel iskustvo serije ima ikakve veze s ovim topikom osim da je "tvoj"?
mozda da pises na onom o sudcu?
dovoljno sam zivcana sto sam se hausa sjetila tek kad su ga ozivili![]()
![]()
Skopirala sam post na zdravlje, na suznu temuivarica prvotno napisa
nema nikakve veze, ali da i o tome otvorim topic, osim kaj bi me zaključala, još bih dobila i po prstićima
ovako, vuk sit, a koza cijela 8)