Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: privatni vrtić u novom zagrebu?

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno privatni vrtić u novom zagrebu?

neznam u koji bih vrtić upisala malenu,a jednostavno me strah i neznam kako dobiti povjerenji ostaviti je u vrtiću,sada već plačem jer neznam kako se odvojiti od kćerke!!!

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Ima hrpa tema na PDFu, puno se piše o vrtićima, kako državnima tako i privatnima, adaptaciji, osjećajima roditelja i djece...

Zbog čega misliš da je u privatnom vrtiću bolje nego u državnom? Da će ti se biti lakše odvojiti od djevojčice?

U biti mi nije skroz jasan naslov topica i prvi post

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ja bi ipak predložila da dijete upišeš u državni vrtić.Otiđi na onaj topic gdje govorimo samo o pozitivnim stvarima u vrtiću, vidjet češ da je to jedan predivan dio života naše djece. Sasvim je normalan osječaj kojeg imaš, jer nikome od nas nije bilo svejedno, ali sve to prođe, bude teško, ali prođe. Evo jutros sam nekako baš sretna. M.se ustao bez problema, sa osmjehom od uha do uha jer ide u vrtić, tamo su mu prijatelji (koji ostaju i poslije vrtića, vidim po starijem sinu), tete koje su prekrasne kao osobe, a i u svome poslu.
    Upiši dijete negdje u blizini doma, jer vidim koliko je lijepo kad jednog dana izađu iz vrtića, pa krenu zajedno u školu. Moj M.je sad predškolarac i mi već polako "patimo" za vrtićem.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

upisala bih jeu privatan vrtić jer sam trenutno nezaposlena,i za državni trebaju papiri o stalnom radnom odnosu,a ja neznam kada ću i gdje početi raditi,tako da mislim da nam je privatni jedina opcija!a i radjije privatni jer su grupe manje na dvije tete tako da znam da će se moći tete pobaviti njome ako joj nešta treba,i neznam čine mi se bolje i ja i MM smo za privatni!

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Moje kumće ide u privatni vrtić. Cijena 900 kn mjesećno, grupa 23 djece od 1 god do 4.

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj ivana mlada mama prvotno napisa
    a i radjije privatni jer su grupe manje na dvije tete tako da znam da će se moći tete pobaviti njome ako joj nešta treba,i neznam čine mi se bolje i ja i MM smo za privatni!
    ne slažem se, zbog mnogo stvari mislim da je državni bolji

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ne znam nemam baš iskustava sa tim,jer manje više svi pričaju o privatnom!po čemu državni!???? :? :? :? :? :?

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

pitaj bilo kojeg pedagoga sa iskustvom u poslu što misli o privatnim vrtićima
    nisam ja apriori protiv, ima ih tu i tamo i dobrih, no dajem prednost državnima

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

hvala budem pitala!

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

niti je svaki privatni isti a niti svaki drzavni, ima ih i kvalitetnih i nekvalitetnih i u jednom i u drugom sektoru

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj zrinka prvotno napisa
    niti je svaki privatni isti a niti svaki drzavni, ima ih i kvalitetnih i nekvalitetnih i u jednom i u drugom sektoru
    slažem se, ali radim takav posao da sam ih manje više sve obišla pa imam neko svoje misljenje

Adi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

nerazumijem zašto tih vrtića nema više? Evo mi malu nismo pisali i sad sam ja ponovno trudna moram mirovati, a u okolnim kvartovima nigdje mjesta. Čak ni privatni nema mjesta.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Adi prvotno napisa
    nerazumijem zašto tih vrtića nema više? Evo mi malu nismo pisali i sad sam ja ponovno trudna moram mirovati, a u okolnim kvartovima nigdje mjesta. Čak ni privatni nema mjesta.
    Je pa kad je Hrvatskoj bitnije imati stadione ili skijanje bez pahulje snjega, nego ono kaj nam je osnova za život i rad. Ja sam već toliko isfrustrirana ovakvim redosljedom izgradnje, da nemam više snage niš ni govoriti.
    Katastrofa.

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

ivana mlada mama je tražila iskustva/savjete mama čija djeca idu u privatne jaslice u . N. Zagrebu, svemu ostalom nije mjesto na topicu (koliko god nas to ljutilo i frustriralo)

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ponjelo me.

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj rinama prvotno napisa
    ponjelo me.
    znam kako vam je

Pravila pisanja postova