Moram vam reci da sam jucerasnjim nastupom jedne zenturace (moram je tako nazvat),ostala sokirana i isprepadana. Naime, ja MM i edita smo otisli u trgovinu. Naravno, kao i svaka druga djeca Edita se u sred kupovine unervozila, te pocela nervozno kmecat. U jednom momentu prisla joj je zenturaca od nekih 50-ak godina, te onako histericno isplazila jezik, te je pocela imitirat.
Ja prvo pomislila da zeni nisu sve ovce na broju, medjutim prilazi mi MM i govori kako se pomenuta zena i njezin sin od 15, 16 godina, dok sam ja svrljala trgovinom, na ocigled svih izrugivala, te da nije rijec o rijec o retardiranoj osobi, vec o nervoznoj babuskari ojoj sve u zivotu smeta, a posebno mala djeca. Napominjem da MM vec godinama radi u bolnici, te zna razlikovat bolest od pomenutih frustriranih likova.
Sin zene je istrenirani jadnicak, koja slusa sve sto njegova histericna mama govori i za njom trckara ko psic.
I tu nije kraj. na jednoj kasi placamo mi, na drugoj zena. Mi prolazimo i onako ljutito pogledamo u nju, a ona opet Editi (koja se u medjuvremenu smirila) isplazi jezicinu.
Ja ostala sokirana! Ne mogu da vjerujem da neko moze tako ocigledno pokazivat mrznju prema djeci.
MM bi joj sigurno svasta rekao, da ja nisam trudna. Nije htio da pogorsava situaciju, jer sam bila uzasno nasikirana.
A ja sam otisla kuci razmisljajuci sto joj nisam sta rekla. Ko zna, mozda bi zena i na mene trudnu nasrnula?
Boze dragi kakvih ljudi ima? Ja ovu djecu nosim devet mjeseci, radjam , volim, odgajam tako da vole sve ljude na svijetu, a nekad trebaju da nalete na ovakve idiote koji im mogu, ko zna sta sve, napravit!!!
Eto moje dijete je sa nepunih 15 mjeseci naislo na zenu kojoj ocito smeta.

Odgovori s citatom
da dobije proljev