Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: netolerancija

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno netolerancija

Moram vam reci da sam jucerasnjim nastupom jedne zenturace (moram je tako nazvat),ostala sokirana i isprepadana. Naime, ja MM i edita smo otisli u trgovinu. Naravno, kao i svaka druga djeca Edita se u sred kupovine unervozila, te pocela nervozno kmecat. U jednom momentu prisla joj je zenturaca od nekih 50-ak godina, te onako histericno isplazila jezik, te je pocela imitirat.
    Ja prvo pomislila da zeni nisu sve ovce na broju, medjutim prilazi mi MM i govori kako se pomenuta zena i njezin sin od 15, 16 godina, dok sam ja svrljala trgovinom, na ocigled svih izrugivala, te da nije rijec o rijec o retardiranoj osobi, vec o nervoznoj babuskari ojoj sve u zivotu smeta, a posebno mala djeca. Napominjem da MM vec godinama radi u bolnici, te zna razlikovat bolest od pomenutih frustriranih likova.
    Sin zene je istrenirani jadnicak, koja slusa sve sto njegova histericna mama govori i za njom trckara ko psic.
    I tu nije kraj. na jednoj kasi placamo mi, na drugoj zena. Mi prolazimo i onako ljutito pogledamo u nju, a ona opet Editi (koja se u medjuvremenu smirila) isplazi jezicinu.
    Ja ostala sokirana! Ne mogu da vjerujem da neko moze tako ocigledno pokazivat mrznju prema djeci.
    MM bi joj sigurno svasta rekao, da ja nisam trudna. Nije htio da pogorsava situaciju, jer sam bila uzasno nasikirana.
    A ja sam otisla kuci razmisljajuci sto joj nisam sta rekla. Ko zna, mozda bi zena i na mene trudnu nasrnula?
    Boze dragi kakvih ljudi ima? Ja ovu djecu nosim devet mjeseci, radjam , volim, odgajam tako da vole sve ljude na svijetu, a nekad trebaju da nalete na ovakve idiote koji im mogu, ko zna sta sve, napravit!!!
    Eto moje dijete je sa nepunih 15 mjeseci naislo na zenu kojoj ocito smeta.

JaMajka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Grozno, grozno, grozno kakvi sve ljudi postoje. No, ti se tješi da si ju vidjela prvi i zadnji puta u životu i da nije kriva Edita, ti ili bilo tko treći. Ta je žena jednostavno takva i tu nema pomoći. Najbolje ju je ignorirati i ne se previše uzrujavati.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

bilo pa prošlo.....

a svijet je kao vrt pun svakakvog cvijeća ili tepih šarenih boja

ima svega

ne se opterećivati

evo ja joj šaljem vibre zlobice da dobije proljev

pusa editi i tebi

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

maria, di se baš proljeva sjetila...

snorki, evo pusa edi i tebi!

kloklo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kaj sve hoda po ovom svijetu i jos takvi manijaci imaju djecu, jadan, jadan njen sin, siroto dijete kad mora zivjeti s njom svaki dan

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ma, ne sekiraj se... 100 ljudi, 100 cudi... neki nervozni, neki bolesni.... neces je vise nikad vidjeti, bas te briga za njenu "nervozu"...

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa
    bilo pa prošlo.....

a svijet je kao vrt pun svakakvog cvijeća ili tepih šarenih boja

ima svega

ne se opterećivati

pusa editi i tebi
    To mi je isto MM rekao (hi, hiiiiiiiiii). A eto, valjda gdje sam se prvi put susrela sa takvom idiotkinjom, pa me sokiralo.
    Stvarno sam odlucila da ce Edi,pored skolovanja, pohadjat i tecaj borilackih vjestina. Nije na odmet da se dijete zna odbranit u slucaju da neko u zivotu nasrne na nju.

pcelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa
    bilo pa prošlo.....

Maria, zakon si!
    Baš si me nasmijala, nadam se da je i snorkici sad lakše!

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ja se uvijek sjetim svog pokojnog pradjeda i njegovih pitalica

:-što je najteže nositi?

:-rijetko go...o kroz gusto selo

a ja takvim djecomrziteljima tako lijepo spustim i jučer sam,al ovo je fini forum pa se ne smijem citirati...

Početno

Maria, :rukoljub:
    Snorki, to ce ti se, nazalost, jos puno puta dogoditi... svakakvih ljudi ima....a ja bih Edi podigla u narucje, stojeci po mogucnosti kraj doticne babe, pa nek joj se jos na uho deraci...

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Snorki, svaka ti čast što si se suzdržala reakcije.

Znajući sebe, ne sam da bih glupači isplazila jezik u lice, već bih joj i oko zaklopila i pofarbala...............(kod takvih flondravih bupepa roletna mi se spusti u dijeliću sekunde.....)

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Svasta! Sto je svijet mali.
    Upravo me zove MM i pita sta mislim ko je bio kod njega u bolnici da bi uradio ergometriu (ono biciklo kojim se mjeri rad srca, nesto tako)...
    Rekoh "nemam pojma" ... kaze on "ona baba sto se Editi rugala"...
    MM joj nista nije rekao, vec je pustio malo vise da ceka.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Snorki, ti i TM ste neki skroz dobri ljudi..ali ja sam ljuta na vas. Drugi put joj barem isplazi jezik i podapni nogu, da crkne krava!

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ma dovoljno je ona kaznjena.

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

je, ali toga nije niti svjesna....što znači da će se plaziti i dalje...(zašto je TM nije pustio maaaalooo duže voziti bicikl?? :nevini anđelak

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

snorki, vozi li baba još uvijek?

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    snorki, vozi li baba još uvijek?
    Kaze MM da ga je prepoznala. Uletjela u oridinaciju otvorenih usta, te ga ga je vidjela, zacepila.
    A vozala je podugo, hi, hi, hiii

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •