Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: malo čudno

r_i_t_a avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno malo čudno

dakle ovako,moja curica od 11 godina lagano ulazi u pubertet.grudi su počele rasti,ali tu je i problem.
    naime jedna sisica joj je postala mala okrugla loptica tj.počela je rasti, a druga još nije.tako je ima par mjeseci.mislim da to nije ništa strašno ali eto pitam vas da li ste se susretale sa nečim sličnim.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

to je sasvim normalno, svima prije pocinje rasti jedna pa druga

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

He, he tak je i meni bilo kad su mi počele rasti cike.

r_i_t_a avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

ma to sam i mislila,ali vrag neda mira.ne sjećam se svog početka rasta cika,pa odmah počmem paničarit.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno Re: malo čudno

Da, jedna pa druga. I jedna je uvijek malo veća, nisu simetrične.

Ali skoro sam čula za jedan malo drugačiji slučaj, pa ću napisati - možda nekome pomogne :
    Cura ima veću razliku u veličini između lijeve i desne dojke. To "veću" ona je opisala kao "toliko veću da joj je neugodno, kupi grudnjak sa ulošcima i oba stavi u jednu košaricu". Ja moram priznati da na njoj to nikada nisam primijetila, ali očigledno se i trudila to sakriti. Svojevremeno je išla na neke pretrage, ali doktori su joj rekli da je sve u redu, da ne znaju uzrok, naprosto je tako ...... Sada nedavno, jedan novi doktor joj je nakon pregleda rekao da je tijekom rasta, neka žljezdica ostala pritisnuta i naprosto se nije razvijala kako treba, te da je to uzrok.
    Da joj je to netko dijagnosticirao na vrijeme, možda je nešto mogla promijeniti na početku svog razvoja. Sada mislim da će ići kod plastičara.

Zato, prihvatite sve normalno, ali sa oprezom.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •