-
narucila sam je iz superknjizare: http://www.superknjizara.hr/knjiga.p...d_knjiga=11226
autorica je Annabel Karmel, cijena je bila 135 kn, platila sam dostavu kurirom 35 kn i donio mi ju je isti dan, nekoliko sati nakon sto je naruceno :D
kupila sam je bas iz razloga sto mi je ponestalo ideja sto kuhati - cinilo mi se da je franu vec dosta tih (kršitelj koda)ovih kasica jednolicnog okusa, a ja sam sve kasice radila na isti kalup - skuhala povrce, dodala malo maslinovog ulja i pahuljica od rize ili kukuruza i miksala ... sad sam se odvazila i pocela dodavati sir i vidim da mu pase ta promjena...
rajcicu smo poceli davati prije nekih 2 - 3 tjedna, jer fran nikako nije htio svjeze voce - ni bananu ni marelicu ni krusku, slozio bi neku "fuj" facu i sve pljunuo... onda sam mu nasjeckala male komadice rajcice i dala mu da proba, i gle cuda, to mu je bilo super fino i pojeo skoro cijelu rajcicu !
da li zato sto mu pase okus ili mu pase otecenim desnima (gornji zubic nikako da probije) ne znam ali rajcicu bas voli... dodajem mu oguljenu rajcicu i u kasice, recimo u kasicu od mrve i tikvice, pola oguljene rajcice, skuha se skupa s ostalim povrcem i miksa.
u medjuvremenu sam mu probala davati smokve, to je jedan dan jeo ko malo prase, drugi dan nije htio ni primirisati...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma