Stranica 5 od 5 PrviPrvi ... 345
Pokazuje rezultate 201 do 206 od 206

Tema: Dokle ide covecka glupost??

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Rula, osjećam se kao da smo glumice u istom filmu Onaj tko ne doživi sve čari "specifičnog" odnosa sa svekijem, mislim da te ne može ni razumjeti.
    Ja sam probleme riješila na način da sam odselila u drugi kvart. Inače sam već bila na putu za Vrapče i s tužbom za razvod braka u ruci. Sad već polako dolazi sve u normalu. Još samo da zaboravim sve njene savjete, mišljenja, pomoći...za vrijeme dok mi je C. bila mala, pa da se odlučim na drugo dijete. Jer ikustva su mi bila tako negativna da sam se blokirala, da ne zelim više djece samo da ne bih ponovo prolazila kroz najgore razdoblje moga života koje je trebalo biti nešto najljepše u životu Daleko joj kuća bila!

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj mama courage prvotno napisa
    Citiraj leonisa prvotno napisa
    ja sam se vozila u AS 8)
    balavurdijo.
    I MM je imao sjedalicu.
    Ne ovakvu kao današnje, ali je imao.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj mama courage prvotno napisa
    nevezano za AS, ovo možda postoji u nekoj zemlji - utopiji. nema to veze s nepoštivanjem, to je jednostavno jače od njih. i sigurna sam da ćemo i mi biti tako dosadne i puniti im glavu o onome što je nama sada bitno, a oni će samo odmahivati glavom i reći: u međuvremenu su saznanja drugačija da velim sofisticiranije: a dosadne babe!
    povremena pametovanja su meni totalno benigna (iako su mi u pocetku pilili zivce ). odslusam ih, kimnem glavom i nastavim onako kako ja mislim da treba. ali nitko od mojih ni od mmovih nikada nije napravio nista suprotno nasim odlukama iako se ponekad ne slazu s nama. ako su i pokusali, mi bi ih pristojno ali ostro opomenuli i tu je prici kraj. to je ono sta ja ocekujem. mozete izrazit neslaganje, mozemo to i raspravit, ali moje odluke postujte.

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Meni je glupo raditi misu oko odnosa "baka-mama-dijete". Za mog sina vrijedi ono što ja (i MM naravno) kažem. Zato mu ja i jesam mama, a baka je baka.
    Baka može negodovati (nasamo, sa svojim mužem), no na koncu mora poslušati roditelje (tj. nas).

Inzistirati na nekakvoj pristojnosti prema godinama i rodbinskim vezama je OK kad se kaže jednom, dvaput - više od toga se ne smatram biti "fina".

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa
    ne vjerujem da ovo pisem...ne znam jel danas sunce u nekom cudnom stupnju spod horizonta i u odnosu na mjesec, al ja moram potpisati Deaedi sto se tice reagiranja, nacina, znacenja, shvacanja i svemo ostalom sto pise zadnjih stranicu i pol.....jos uvijek sam :shock:

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Stranica 5 od 5 PrviPrvi ... 345

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •