marči kopirala:
pirica
Postano: uto stu 25, 2008 12:35 pm Naslov:
--------------------------------------------------------------------------------
ZO samo tokso. radi pire. premda mi je dr. rekao kako nakon toliko godina imanja mačke nema potrebe to radit jer ako ju nisam imala neću je ni dobit a samo ću se živcirat. ali ja vjerujem da sam je imala i želim to imat crnao na bijelo tako kad mi svi počmu prigovarat za piru imam dokaz da mi od nje neće bit ništa. čim sam mami javila za ß odma je spomenula piru
baš mi je drago da vam je , moje sestre imaju brdo slika kad su bile bebe ali mene nema i svaki put kad se nađe cijela obitelj krene prića "kako si ti bila ružna..." kaže moja straija sister da se ružno paće pretvorilo u labuda
1.IVF beta 309,90
mrva
[Vrh]
ZO
Postano: uto stu 25, 2008 12:47 pm Naslov:
--------------------------------------------------------------------------------
mislim da 90% ljudi ima antitijela na toxo...vidjet ćeš, ako ništa drugo kao klinci smo plazili po svuda, svašta pobereš, preboliš u obliku prehlade i to je to....jedino ako tebe nisu puštali van jer si bila ružna šala mala naravno....glavno da si ti nama sada labud, a tvoja bebica će od starta bit mali princ/princeza
jel radiš pretragu u zaraznoj ili? ja radila u Zavodu za javno zdravstvo, bila manja gužva....
Postano: uto stu 25, 2008 12:50 pm Naslov:
Citat:
ZO (napisa):
mislim da 90% ljudi ima antitijela na toxo...vidjet ćeš, ako ništa drugo kao klinci smo plazili po svuda, svašta pobereš, preboliš u obliku prehlade i to je to....jedino ako tebe nisu puštali van jer si bila ružna šala mala naravno....glavno da si ti nama sada labud, a tvoja bebica će od starta bit mali princ/princeza
jel radiš pretragu u zaraznoj ili? ja radila u Zavodu za javno zdravstvo, bila manja gužva....
u Zavodu za javno zdravstvo u Mirogojskoj 16, jer se može doć do 13 sati pa ne moram žurit
1.IVF beta 309,90
mrva
[Vrh]
ZO
Postano: uto stu 25, 2008 12:53 pm Naslov:
super, bolje da ne ideš u zaraznu...
~~~~~~~~~~~~~~~~~ za antitijela, pa im doma uokviri da je sve OK
Postano: uto stu 25, 2008 12:54 pm Naslov:
vikki meni se čini da si bliže + nego - ~~~~~~~~
Oho ho iva_luca, pala je jedna kofeinska ? Uživaj
Joss vjerovala sam da će ispasti dobro, ali.. Da se riješiš ciste za idući ciklus~~~~~~
Doditko svaka čast na trudu
BubaSanja pa ti si nam opasna ~~~~~~
Poliklinika IVF - Zg
[Vrh]
vikki
Postano: uto stu 25, 2008 12:55 pm Naslov:
Evo jedne koja u trudnoći nije imala jedino antiijela na toxoplasmu, a na sve drugo jesam, nažalost i IGG i IGM, čak i citomegalovirus (samo IGG, znači preboljela a ne akutna infekcija), a da - barem zadnjih nekoliko godina (prije se ne sjećam) nisam imala nikakvih simptoma. Srećom, Radončić me utješio da to nema nikavoga utjecaja na trudnoću. Opasne su primarne infekcije (dakle kad je IGM pozitivan, a IGG negativan) i toxoplasma, ostale kombinacije nisu kontraindicirane s trudnoćom.
Pirice, ne znam pomaže li inače, ali ja preventivno, najčešće subotom i nedjeljom kada sam doma i imam više vremena, skuham čaj od listova brusnice (oko litru, Agristarov ili Herbarium ili nešto sličnog naziva) i pijuckam cijeli dan pomalo - rezultat je da već dvije godine imam urinokulturu za samo poželjeti. (a bilo je prije nekih odstupanja).
Nadam se da ćeš proći bez antibiotika. Sretno!!!
- 2007. endometrioza (lprsc.)
- 2008. missed ab. u 8. tj. (2. prir. trudnoća)
- 1. stim. IVF u tijeku
[Vrh]