Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Neće jesti!!!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno Neće jesti!!!

Priča ide ovako. Ovo je četrvti tjedan da smo krenuli u vrtić. Cura ima 2 god i 9 mj. Prva dva tjedna odlazili smo na privikavanje, nije radila ne znam kakve drame oko vrtića, redovno svako jutro putem govori neće vrtić, ali njoj je i tako sve neće pa neće. Inače lijepo mi je uvijek papala, a barem s tim nikada nismo imali problema. Kada je trebala jesti u vrtiću još na privikavanju, nije htjela. Nisam se opterećivala jer je ostajala dva - tri sata. Sada ostaje puno radno vrijeme ona i dalje odbija hranu, gotovo ništa ne stavi u usta a šta je najbolje niti doma mi neće ručati, radi scene vrištanja, lupanja, a ja :shock: nikada prije. Mislim da je revolt na vrtić jer je za vikend kada je bila kući uredno papala, mada puuuuno manje. Kada će projesti i da li ima smisla ju siliti jer tako iznerviram i sebe i nju i opet ne jede.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

kao da mojeg malca opisuješ...on je 2 mjeseca stariji i da te utješim bar malo - on već skoro 3 mj. ide i nema jela u vrtiću s tim da mi i doma štrajka za vrijeme ručka.
    inače ostaje samo do njihovog ručka i onda ide doma.
    ponekad uzme kruh ili kolač kad ide doma šta da mu radim...
    ne forsiram ništa uglavnom, jede koliko hoće.

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ne znam što bi savjetovala, al sam čula za stvarno puno takvih slučajeva..ah, proći će,ionako u vrtiću samo jedni druge gledaju i kopiraju, pa se nadam da će ih i kopirati u jelu

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

I jan je bojkotirao nejedenjem...kasnije je došlo nespavanje (što traje i dan danas kada je u potpunosti izbacio dnevno spavanje).

Uglavnom, tete su se brinule...pitale me pa kako on to izdrži (e da, on nije htio nit piti vode)..i onda je jedan dan samo počeo jesti i to je bilo to.

nisam radila frku od toga da on to ne protumači kao nešto bitno pa da ne bude još veća i dugotrajnija scena.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Moja je isto bojkotirala jelo u vrtiću.
    Hoćeš da ti napišem koliko dugo?

Ali, ona je doma nadoknađivala: nakon 17 sati je do spavanja jela, jela, jela...

Sad jede sve.

Lila ha avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

A je krenu u jaslice 15.09 i do sada nije pojeo ništa. On inače ima 2g i 2 mj, čini mi se da mu je u vrtići lijepo, ali kada je ručkić u pitanju samo kaže Neće jesti!, kad ga pitam šta on radi dok druga dječica papaju n mirno odgovori: Igam se.
    Tete mi kažu da ih u podne pita fetu kruha i bocu čaja (spartanski ručak ) i ode na spavanac. Sva sreća da doma jede sve od reda.

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa
    Moja je isto bojkotirala jelo u vrtiću.
    Hoćeš da ti napišem koliko dugo?

Ali, ona je doma nadoknađivala: nakon 17 sati je do spavanja jela, jela, jela...

Sad jede sve.
    I moja. Neću napisat koliko dugo :/

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ajd napiši

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

koliko oni konkretno pojedu na dan kada su u štrajku? moja cura s nepune 3 ima 18,5 kg (imala je prije štrajka!) i ona je jela dosta i slasno i sada kada nešto žvače dva sata po ustima i jede pola banane, juhicu i eventualno koju pašticu i puding ili jaje po cijeli dan meni je to katastrofa.

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa
    ajd napiši
    Pa napisat ću samo da je već imala i mučnine i glavobolje od gladi i da je kad je konačno i prestala s tim štrajkom u vrtiću, krenula u školu i sve ispočetka.
    :/

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Enoa prvotno napisa
    koliko oni konkretno pojedu na dan kada su u štrajku?
    U vrtiću nije jela apsolutno NIŠTA. Doručkovala je doma i bila gladna sve dok ne dođemo doma. Sad je malo bolje, recimo da se prilagodila na školu aliiiiii, doručkuje doma, probrlja ručak u školi, pojede voće i frutabelu koju joj spakiram svaki dan, popije bočicu vode ili onaj alnaturin sok od banane i jabuke i ruča doma.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •