Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: ISKON hr.duo

fegusti avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno ISKON hr.duo

Ima li korisnika ovog pakata i kakva su iskustva?

Dijete je u školi dobilo letak s ponudom za duo carnet paket s neograničenim prometom ali na našem tel. broju trenutno nije dostupan pa me u razgovoru s operaterkom zagolicala njihova ponuda za obiteljski+ paket čije je cijena
    139 kn mjesečno
    a u nju je uključeno
    500 min besplatnog tel. razgovora prema fiksnim mrežama
    5 friends brojeva prema međunar. mreži s povoljnijom cijenom
    10 GB adsl prometa
    cijena po minuti je 0,19 kn (noću 0,13 kn)

...jedino što bi t-comu trebalo plaćati pretplatu cca 60 kn.

Zbrojeno, ta dva iznosa su 199 kn. Zvuči mi primamljivo jer mi prosječni računi kod t-coma za razgovore i adsl iznose 350 kn.

Dakle, iskustva s iskonom?

pcelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Mi smo uzeli ovaj paket, prvenstveno zbog ovih 5 međunarodnih friends brojeva. Prezadovoljna sam. Sada su nam računi ukupno 210-220 kn a prije smo imali oko 400. Međunarodni pozivi su nam 10-20 kn, a prije su bili bar 150.
    Preporučam!

fegusti avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

hvala, hvala.
    obzirom da se nitko drugi nije javio, jedino ti s pozitivnim iskustvom, sada sam 100% ZA :D
    ...ali pričekat ću još malo jer me za t-com veže dvogodišnji ugovor koji ističe oko božića.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

mrzim iskon i iskon duo-evo zašto.Uzeli smo ga ko podstanari, potpisali ugovor.
    Preselili u naš stan-novi kompleks-novo naselje-iskona DUO nema.
    Ima nešto slično njihovo (manja brzina itd..)
    Nisu nam dali da prebacimo, da promjenimo ugovor, da IŠTA.Plaćamo čitav ugovor tamo, za ništa.
    Sad su nam, nakon 5mj plaćanja NIČEGA; dozvolili da plaćamo samo tel, bez neta.
    Je, potpisali smo, al da su neuslužna grrrrrrrr - jesu.

fegusti avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ok.
    treba ih priupitati što s paketom ukoliko se preselim.

krumpiric, pitanjce - da li ste sklopili ugovor na odredjeno vrijeme pa se preselili unutar tog vremena i to je bio razlog što vam nisu htjeli ništa mijenjati?

Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa zato potpisuješ ugovor

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ma da, krivnja je NAŠA; ali mi nije bilo u redu što bez obzira na ugovor nisu htjeli samo promijenit na drugu NJIHOVU uslugu i izać nam u susret, da i dalje budemo njihovi normalni, zadovoljni korisnici, nego su forsirali ugovor. Ok, pravno okej, onako poslovno meni baš i nije okej...
    Znači, ti možeš na novu adresu prenijeti istu uslugu. To nije problem.

fegusti avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

kužim.
    što da ti kažem nego , razumijem tvoju ljutnju.
    nije ti bil namjera raskinuti ugovor već si samo očekivala susretljivost na obostrano zadovoljstvo.

Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

baš me zanima da li bi isto ragirala da su ti smanjili broj mjesečnih minuta onako iznenada u sred ugovora?

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa
    ma da, krivnja je NAŠA; ali mi nije bilo u redu što bez obzira na ugovor nisu htjeli samo promijenit na drugu NJIHOVU uslugu i izać nam u susret, da i dalje budemo njihovi normalni, zadovoljni korisnici, nego su forsirali ugovor. Ok, pravno okej, onako poslovno meni baš i nije okej...
    Znači, ti možeš na novu adresu prenijeti istu uslugu. To nije problem.
    to se upravo i meni događa
    imamo paket Duo Obitelj i jako sam zadovoljna
    selimo se u mjesto gdje nije dostupna usluga, i trebali se prebaciti na ovo što i sama govoriš (Iskon HR Duo), znači posebno plaćati T-Comu tel. liniju dodatnih 55 kn
    i to ne bi ni bio problem da nema tog ugovora koji sad još ne ističe (nego za otprilike 6 mjeseci) - mi bi trebali plaćati još 6 mjeseci ovaj stari koji nitko neće koristit, i novi koji bi tek trebali uzeti
    pa, zar ne mogu oni iskombinirati da se ovaj postojeći prebaci na novu adresu nekako?!

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

mi imamo iskon duo surf, za 170 kn mjesečno; flat rate internet i telefon. Dobra stvar je što možeš izabrati 2 broja međunarodna i pričati s njima po cijeni lokalnih poziva. MM ima starce i buraza vani i pričaju po sat vremena za par kn...

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj rahela prvotno napisa
    ...i to ne bi ni bio problem da nema tog ugovora koji sad još ne ističe (nego za otprilike 6 mjeseci) - mi bi trebali plaćati još 6 mjeseci ovaj stari koji nitko neće koristit, i novi koji bi tek trebali uzeti
    pa, zar ne mogu oni iskombinirati da se ovaj postojeći prebaci na novu adresu nekako?!
    Ne vjerujem da je zakonski u redu plaćati i dalje uslugu koju ti oni ne mogu isporučiti.
    Po svoj logici ugovor bi se trebao raskinuti zbog njihove nemogućnosti ispunjavanja ugovorne obveze.
    Provjeri. Žali se.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •