Imaš i tečaj u Domu zdravlja u Kavanjinovoj kod hotela President tel. 481-071. Traje tri radna dana po par sati svaki dan, vodi ga patronažna sestra. Prvi dan smo pričali o trudnoći i problemima, porodu, njegovanju šavova, drugi dan čini mi se o njezi novorođenčeta, a treći o dojenju. Grupe su male. Meni je bilo dosta korisno i zanimljivo. Besplatno je, a preporuča se čini mi se ne prije 20-tog tjedna. Ja sam bila najmanje trudna, a bila sam u 27 tjednu. Inače po potrebi možeš tečaj i ponoviti. U Bebu Evu nisam išla jer mi se 700 kn činilo previše. Na Pujankama sam bila jednom na predavanju dr. Zrinke Maleš i ona mi se kao osoba nije svidjela. Bila je prepotentna i branila je stavove o obaveznom "rezanju" prvorodilja, gladala me u čudu kad sam rekla da se u nekim rodilištima ne brije i ne klistira, a pogotovo kad sam rekla da bi bilo dobro da možemo hodati dok su nam trudovi blaži,a ne priključi te na drip, u najneprirodniji položaj.... Sve u svemu branila je slijepo sve što se na Firulama radi, tako da sam ja između svih sudionika na tečaju jedina imala primjedbe, čak je i mom mužu bilo neugodno. Tako da sam od Pujanki odustala. Danas krećemo na tečaj u KB Split.