-
Naravno da sam bila na predavanju, kako bih inače skupila pečat
! Bez zezanja za dr. Aračić čula sam samo riječi hvale! I od cura koje su je srele u bolnici, do onih kojima je vodila trudnoću. Čula sam i to da je i sama imala problema sa začećem, čini mi se da je svoje blizance dobila IVF-ome!!! Meni se osobno svidjela. Konkretna je, ne brani već napada stanje u bolnici i traži poboljšanja. Možda se upravo radi nje i njoj sličnih doktora danas u splitskom rodilištu nešto mijenja. A žene ginekolozi..... Moram priznati da u životu nisam bila kod žene ginekologa. Ne zato što dijelim Zrinkino mišljenje, već zato što postoji više muških nego ženskih ginekologa, pa i kad sam se svim silama nastojala upisati kod dr. Praprotnik nije bilo mjesta. Mislim da stručnost i predanost bilo kojem poslu ne ovisi o spolu (bože sačuvaj), već o osobi koja ga obavlja! Ja osobno mislim da su predrasude o ženama ginekolozima na razini onih o ženama vozačima i sl. Dapače mislim da žena puno bolje razumje ženu, pogotovo ako je bila trudna... Kako ću ja zbog zatka možda morati na carski, sviđa mi se šta se je napokon i u Splitu počela primjenjivati regionalna anestezija kod carskog reza, ali mi je dr. jučer rekla da pri tom zahvatu ne može prisustvovati partner zbog sale u ST rodilištu. Iako je moja rodica prije 5 god. rodila u ZG na carski (epiduralna) uz prisutnost supruga. I za ovo se u Splitu netko treba izboriti!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma