ne, nema predrasuda prema zenama ginekologinjama, ali kao sto rekoh, iz mog iskustva govorim, necije ne mora biti tako
iako je za ocekivati da zena bolje razumije zenu, ponekad, nazalost, to nije slucaj...
jedino me ugodno iznendila dr christiane northrup, koja je i sama lijecnik, ginekolog i koja je tek nakon svog prvog poroda shvatila bit ( sve je opisala u knjizi 'zensko tijelo, zenska mudrost')

hm, necu komentirati dr aracic, slusala sam i nju i znam kakav je njen stav ali promjene kojima ona tezi se bas ne podudaraju s promjenama kojima ja tezim

ovo za intelektualke i ove druge je vise nego smjesna izjava, nedostojna nekoga tko bi trebao biti intelektualac i tko je dobio zadatak voditit tecaj za trudnice

mislim, ne znam jel se sjecate, ali sto su splitski ginekolozi samo prije par godina govori o ocevima na porodu i ostalim nasim teznjama, ne vjerujem da su tako drasticno promijenili misljenje oko svega, daj Boze da jesu, ali znam da nisu....srecom, bar eto, otac moze biti na porodu, i to je bar nesto zasad....ali na tome ne smije stati
a izlike da cekamo novo rodiliste su nam svima vec dosadile