Citiraj nine prvotno napisa
Boxovi su sa desne strane od "klistiraonice" i "brijačnice" inače lijevo ide predrađaona i boxovi za manje sretne.

Jer ta 2 lijepo ušminkana boxa sređuju i uljepšavaju kad stižu mame i tate i opća je šprdnja na račun tog (smajlić koji koluta očima).
Samo tata čeka dole ispred zgrade dok god mama ne uđe u box (u posljednjem slučaju 10-tak sati) a sestre se klade hoće li odustati.
:/
E to mi nije uopće jasno, tko ima pravo na taj box. Ja sam ležala poslije poroda 2 sata u onoj predrađaoni. Jedna je žena cijelu noć bila u tom novom boxu i oko 11 ujutro dođe ti neki doktor i "moli" da se za njega pripremi jedan taj box jer dolazi njegova "rodica". Hvala Bogu babica ga je otpilila i uputila voditelju smjene ili kako se to već zove.. Ma molim te on bi izbacio ženu koja treba roditi svaki čas da bi se smjestila neka njegova rodica ili poznanica u malo bolji box.. A to o sestrama :brrr: mislim stvarno, ajd tu se i možeš našaliti kad su budući očevi u pitanju. Jedna sestra od nekih tridesetak godina je komentirala nekom od kolega za mene: "Hm, 27 godina, a prvi puta rađa!" i to bez imalo pardona ispred mene. Ma kako je samo nije sram, kao da se to nju šta tiče..