Citiraj japi prvotno napisa
još nekoliko pitanja za st rodilište:

- imate li iskustva sa epiduralnom u st rodilištu? da li su točne glasine o neiskustvu doktora u davanju epiduralne, debelim iglama i sl. kada je treba tražiti i sve drugo šta mi možete reći?

- to sve treba ponijeti u rodilište sa sobom? da li s obavezne njihove spavaćice ili moćemo i svoje?
- kakve su to priče da ne smiješ doći sa velikom torbom...šta je to velika torba? meni nikad ne stane sve u torbu bez obrzira kolika je he he he :/
potpisujem branu, a što se tiče japi-za epiduralnu ti ne znam, spavaćice su obavezne njihove, moraš ponijeti donje rublje (više gaćica, 2 paketa uložaka, grudnjake za dojenje), uputnicu i ostale dokumente, vlažne maramice, keksiće, sokove, ručnike, osobnu kozmetiku, ako želiš koji časopis.i sl. Ja sam nosila mali radio, mob i punjač, ali ne pretjerano puno stvari jer sam iz splita, pa mi je muž moga svaki dan donit šta mi je tribalo..Sigurno nećeš doć sa kuferom na kotačiće, ali normalna putna torba je o.k. ako ti treba..ja sam nosila manju putnu torbu i putni neseser (koji ti sestra neće ponijeti )
ako sam šta zaboravila, sjetite nas