Results 1 to 21 of 21

Thread: PREPORUKE ZA PRIMARNOG GINEKOLOGA

Default PREPORUKE ZA PRIMARNOG GINEKOLOGA

Molim za pomoć, neznam kaj da radim, danas sam povukla svoj karton od ginića i sada mi hitno treba drugi.
    Ovako ide priča, godinu dana sam pokušavala ostati trudna , ciklusi su mi se pokvarili pa sam pila dabroston, nije mi pomoglo pa me doktor koji je znao da planiram trudnoču stavio na PROVERU, i ja sam u međuvremenu ostala trudna, napravila 4 testova i rekao mi vi niste trudni ,normalno.

Poslao me u bolnicu i ustanovili su ipak da jesam, putem krvi.
    Uglavnom da skratim pričom,došla sam izabranom giniću da mi vodi trudnoću ,bila sam 2 putu i on me oba puta šalje u bolnicu, ja ne želim trudnoču kontrolirati u bolnici!!Njegov odgovor pa tako se morate odlučiti za bolnicu da rodite! Da ali kasnije ne na početku trudnoće moj odgovor.Nakraju sm išla privatno i to mu je valjda zasmetalo jer sam tražila uputnicu za briseve .Rekla sam da ću uzeti svoj karton i otići.

Šta će mi doktor koji me ni ne pozna a kamoli da mi vodi trudnoću .

Sve žene on šalje u bolnicu na preglede jer mu se neda pregledavati, čula sam da je puno žena otišlo od njega.

Sada sam u sto muka svugdje gdje sam pitala nitko mi nemože preporučiti ni jednog dobroga.
    Ako mi netko može preporučiti kojega bila bi joj jako zahvalna!

Irena001's Avatar

A od kuda si?

dorotea24's Avatar

Uh pa kako on to može slati u bolnicu bez razloga :/ Jel ima on sve uvjete za rad u svojoj ambulanti? Zaista čudno....
    I ja te pitam od kuda si.

iz zagreba, a doktor ti je u Vrapču

dorotea24's Avatar

Eh ja iz Osijeka

Meni je moj super-dr. Wahid u DZ Kruge-radi parne datume poslijepodne,a neparne ujutro. Mlađi je i uvijek ima vremena za popričati-tj. kad dođeš onda prvo popričaš sa njim pa ako treba pregled pa opet popričaš. Ja sam krenula k njemu kad sam prošli put bila trudna i uvijek sam imala pitanja (a imam ih i sad i nije mu teško odgovoriti na svako) a na kraju me uvijek pitao : Jel imate još koje pitanje? Kad god dođem imam osjećaj da mu je drago kad me vidi i odmah pruža ruku sa smješkom i pitanjem Kako ste? To od prijašnjih ginića nikad nisam doživjela i bila sam pozitivno šokirana kad sam došla prvi put k njemu.
    Inače i moja frendica ide k njemu i isto je jako zadovoljna a obadvije smo nekoliko puta mijenjale giniće jer smo "zahtjevne"-hoćemo objašnjenja našeg stanja i normalan ljudski odnos i ponekad malo ohrabrenja!

Cookie's Avatar

ja trudnocu vodim privatno, a socijalni mi sluzi samo za recepte, tak da ti bas ne mogu pomoc... ali zasto ne pitas svog dr. opce prakse da ti nekog preporuci? oni se svi medjusobno poznaju i znat ce ti reci koji je dobar, a i taj ginic ce te drukcije gledat kad mu kazes poslao me dr. taj i taj nego da samo banes... sretno i drzi se!

Quote Originally Posted by yvet
    Meni je moj super-dr. Wahid u DZ Kruge-radi parne datume poslijepodne,a neparne ujutro. Mlađi je i uvijek ima vremena za popričati-tj. kad dođeš onda prvo popričaš sa njim pa ako treba pregled pa opet popričaš.
    dr. Wahid je predivan, slazem se.

doduse, nisam nikad kod njega bila na pregledu, jer mi trudnocu prate u Petrovoj (a prije trudnoce papu i ostalo sam radila kod privatnice), "sluzi" mi samo za recepte i uputnice. i za razgovor i ohrabrenje i objasnjenja... stvarno je dobar.

sto je najbolje, mislim da prima nove pacijentice.

Hvala probat ću pitati.
    Cooke, pitala sam i dok opće p. al niti ona nezna nikoga tko je dobar barem na zapadnom djelu ZG. zato i pitam za druge giniće.

Da li netko ide u Runjaninovu, čula sam da tamo ima dobar , al opet nisam sigurna?

hvala unaprjed

6,841

Dok sam bila u Zg, bila sam kod dr. Puvačić Solomun (isto DZ Kruge), i bila sam zadovoljna s njom. Može se s njom lijepo razgovarati, možeš pitati sve što te zanima i dobiješ odgovor. Ona je prva posumnjala na bakterije u cervikalnom brisu, iako nisam imala nikakvih simptoma s ginekološke strane, i vjerojatno mi je uštedila koju godinu vucaranja tih štetočina, ne mogu ni zamisliti koju bi mi štetu do sada napravile (od klamidije nadalje).

Default DZ Kruge

drago mi je da čujem da je dr.Vahid dobio tako dobre preporuke, ali da li netko zna ponešto o njegovom starijem kolegi dr.Chadidu.
    Meni je karton kod njega, ali trudnoću vodim privatno kod dr.Husara koji je BTW super doktor, po svakoj osnovi..ipak, zanima me i moj soc.dr, jer bi trebala kod njega otvoriti karton za svaki slučaj (bolovanja, uputnice...)

anjica's Avatar

dok sam živjela u Zg bila sam u DZ Željezničar kod dr. Hađiselimović-Dijab i meni je bila stvarno super, iako je uvijek gužva trudnice uopće ne čekaju dugo

snjež, ja sam kod dr. Chedida i meni je super. Kod pregleda nježan, sve što me zanima mi strpljivo objasni, za uputnice i recepte nikad nije bilo problema.
    Ako imaš papire od privatnika, dođeš kod sestre( isto ok), ona između dvije pacijentice to riješi s doktorom tak da ni ne čekaš dugo.
    Prije je radio na SD pa ako bilo šta treba šalje tamo, a ako je nešto hitno nazove ih i sve dogovori.
    Kraj njega meni privatni dok. ne treba, možda bih otišla da sam trudna , zbog VHS-a ili DVD-a, da imam za uspomenu

:D
    Hvala svima koje ste mi pomogle sa preporukama!
    Evo danas sam uspjela naći gdje ima mjesta, rekli su mi da je ok , čak izudaje uputnice ako ideš privatno, tek na pregledu ću vidjeti kakav je doktor, samo se nadam da je bolji od ovog mog zadnjeg.
    DZ Črnomerec- dr. Sviben,držite fige!!!!

Hvala još jednom cure, super ste!

Dia's Avatar

evo da i ja pohvalim dr. chedida (dz kruge) koji sa toliko strpljenja vodi moju trudnocu (svaka mu cast), a i sestra je super
    moja preporuka...

Marsupilami's Avatar

Dr. Sviben je super, dobar izbor :D

Buffy's Avatar

Quote Originally Posted by dadukano
    Hvala svima koje ste mi pomogle sa preporukama!
    Evo danas sam uspjela naći gdje ima mjesta, rekli su mi da je ok , čak izudaje uputnice ako ideš privatno, tek na pregledu ću vidjeti kakav je doktor, samo se nadam da je bolji od ovog mog zadnjeg.
    DZ Črnomerec- dr. Sviben,držite fige!!!!

Hvala još jednom cure, super ste!
    Bas sam upratila sta se desva i sad nema izvjestaja
    Naime imam isti problem s "svojom" socijalnom dr pa sam cijelu trudnocu provela kod privatne a moja obicna dr mi izdaje recepte i uputnice koliko moze. Uputnicu za bolnicu od nje ne mogu dobiti a ni neke druge pa je dobro imati ginica.
    Ajde dadukano reci kakav/kakva je dr Sviben??????
    Meni je to u kvartu pa da se prebacim k njima ako jos primaju.
    Hvala

:D Super, nemogu vjerovati da sam imala sreće.Evo baš sam bila na pregledu jako je simpatičan i ugodan , izdao mi je uputnice bez problema !
    I sestra je jako simpatčna, mene je bilo strah kako će sve proći pa sam bila skroz zmotana ona me malo opustila.

Uglavnom veliki + za doca , Buffy samo naprjed

pozdrav!

zibba's Avatar

Molim i ja pomoć i preporuku za gin. po mogučnosti u N. Zagrebu. Moja će me izluditi, čekam nalaze papa-testa po 3-4 mj. A i za naručiti se je koma uvijek čekam po mjesec dana da dođem na red.

Nice's Avatar

Ja idem u Runjaninovu kod dr. Franulovića i čini mi se ok ali ako netko ima kakvih iskustava bilo bi mi drago čuti.

sladjanaf's Avatar

Quote Originally Posted by zibba
    Molim i ja pomoć i preporuku za gin. po mogučnosti u N. Zagrebu. Moja će me izluditi, čekam nalaze papa-testa po 3-4 mj. A i za naručiti se je koma uvijek čekam po mjesec dana da dođem na red.
    A koja je to? Ja idem kod dr. Mađor-Božinović i meni je genijalna. Jedini nedostatak jest malo veća gužva, ali kad uđeš unutra ona postoji samo za tebe, koliko god dugo trebalo.