Molim za pomoć, neznam kaj da radim, danas sam povukla svoj karton od ginića i sada mi hitno treba drugi.
Ovako ide priča, godinu dana sam pokušavala ostati trudna , ciklusi su mi se pokvarili pa sam pila dabroston, nije mi pomoglo pa me doktor koji je znao da planiram trudnoču stavio na PROVERU, i ja sam u međuvremenu ostala trudna, napravila 4 testova i rekao mi vi niste trudni ,normalno.
Poslao me u bolnicu i ustanovili su ipak da jesam, putem krvi.
Uglavnom da skratim pričom,došla sam izabranom giniću da mi vodi trudnoću ,bila sam 2 putu i on me oba puta šalje u bolnicu, ja ne želim trudnoču kontrolirati u bolnici!!Njegov odgovor pa tako se morate odlučiti za bolnicu da rodite! Da ali kasnije ne na početku trudnoće moj odgovor.Nakraju sm išla privatno i to mu je valjda zasmetalo jer sam tražila uputnicu za briseve .Rekla sam da ću uzeti svoj karton i otići.
Šta će mi doktor koji me ni ne pozna a kamoli da mi vodi trudnoću .
Sve žene on šalje u bolnicu na preglede jer mu se neda pregledavati, čula sam da je puno žena otišlo od njega.
Sada sam u sto muka svugdje gdje sam pitala nitko mi nemože preporučiti ni jednog dobroga.
Ako mi netko može preporučiti kojega bila bi joj jako zahvalna!
![]()