Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 54 od 54

Tema: Pametni pokreti

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

http://www.badscience.net/
    ovdje ima o tome u britanskim školama

Mrs Happy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Zvrk, super mi to vase budjenje.
    Jedino nisam skuzila, sta ceskas? Kosu/glavu? Ruke ili sve po malo? To znaci da najprije moras maknuti poplun ili deku. Ne buni se?
    V. taman speman za spavanje, pa sam za probu uzela jednu takvu dlakavu cetku i pokazala sam mu kako cu ga sutra u jutro probuditi. Ceskala sam ga gdje sam stigla. Jel to O.K.? Jako mu se svidjelo, smijao se i rekao da ga skaklja. Al vidjet cemo u jutro dal ce se smijati il' ce me . hehe.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Nama je fora.Kao što je P napisala, o brain gymu ima svuda i po knjižnicama logično. ovo češkanjee nije iz b.g. nego posuđeno od peterlin, a imate i filmiće na you tubu. Mislim da sam našla pod poremećaji senzorne, kao ''mala budilica'' pa je mi koristimo za buđenje ujutro

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
    http://www.badscience.net/
    ovdje ima o tome u britanskim školama
    Bez brige, draga, nitko u hrvatskim školama ne pere lovu na ovaj način.... he he he... (ili se bar još nisu sjetili).

A što se primjene tih metoda tiče - ja nisam nikada tvrdila da je to znanost. Mene je to zabavljalo i puno smo koristi napravili za svoju djecu koja i danas primjenjuju nešto od toga iako su na pragu teen godina. To je način kako da se pokrenu tijela generacije koja sjedi pred ekranima vrsta raznih, skupa s roditeljima. Da li može učiniti čuda - nemam pojma. Nama je bilo zabavno, a koliko je utjecalo na to da se moj stariji riješi svojih ranih motoričkih smetnji + mlađi izađe na kraj s problemima čitanja - nemam pojma niti me briga. Možda bi moja djeca sve to prerasla i sama od sebe, a možda i ne bi....

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •