Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Madež koji raste

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno Madež koji raste

Unazad dvije godine madež mi je dosta narastao,boli na dodir,no više osjetim nosnicu(madež je na nosu),te mi se u toj nosnici uvijek rade skulice koje bole.Znam da bih trebala k dr. da se pogleda,gdje to obavim?Išla bih preko zdravstvenog!

SunčicaVŽ avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Ja sam imala madež na trbuhu koji je rastao, bolio i svrbio. Išla sam na Šalatu u njihovu dermatološku ambulantu, ne treba se naručivati, samo ti treba uputnica. Prema njihovom pregledu nije trebalo odstranjivanje jer tkivo nije izgledalo maligno, ali ja sam ih molila da ga maknu jer me stvarno smetao i iritirao pa su me naručili na odstranjivanje. Doktorica ga je uklonila i sad je sve ok, nalaz mi je došao uredan
    Eto, moja preporuka ti je Šalata.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Svi moji madeži rastu, već sam jednom tu napisala da ću za nekoliko godina biti crnkinja Ali su u redu, dermatologica kaže da je to ok. Jednog sam skinula jer je rastao nekom nevjerojatnom brzinom, mijenjao boje, oblike i pukla sam ga jedno bezbroj puta. I taj je bio uredan. Odi provjeriti to.

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ja sam odstranila 3 madeža u privatnoj polilinici i jako sam zadovoljna. U trudnoći su narasli pa sam se zabrinula, ali je ispalo OK.
    Nisam išla preko zdravstvenog jer se (navodno) jako dugo čeka. No, meni su (za zdravstveno) preporučili rebro, utorkom od 1-2 neki navodno odličan dr ima ordinaciju.
    A susjeda mi je spominjala da je ona išla u studensku polikliniku - no možeš skinuti samo 5 odjednom (uz uputnicu)

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

da, preko zdravstvenog se dosta dugo čeka....ja sam išla u Vinogradsku prvo dermatologu jer sam imala dosta veliki madež na preponi koji mi je smetao, dermatolog me poslao kirurgu, ambulantno pod lokalnom je odstranjen i nakon toga sam dobila PHD nalaz da je sve OK sa tkivom....moja kolegica se prije 3 tjedna naručila kod dermatologa u Vinogradskoj, mora čekat do sredine 1. mjeseca da baci oko na madež :/
    možda je u nekoj drugoj bolnici drugačije...

SunčicaVŽ avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Ko što sam već napisala, na Šalati se ne čeka za pregled, a za odstranjivanje sam čekala nekih 2 tjedna.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

moj prijatelj je odstranio dva velika madeza na ledjima i rijesio se muke jer ga je kao i tebe bolio i svrbio, nije mogao da spava na ledjima....
    ja imam na vratu jedan i uvijek me strah da cu ga odjecom otkinuti nekako ali mi jos uvijek ne raste i ne mijenja boju (valjda, jer ne vidim) ali bi ga tako rado odstranila da znam da smijem bez ikakvog razloga (tj ako ne raste, ne boli)

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

navodno da se svi madeži preporučuju odstraniti ako su veliki i potencijalna smetnja. Tako je meni rekao dermatolog, potvrdili dr iz mog ureda. Ja nisam te struke, pa moj savjet baš ne pomaže

slava avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Dermatologica rekla da svaki madež koji svrbi, boli, raste, mijenja boju ili se nalazi na mjestu gdje je podložan iritaciji (zapinje za odjeću, šavove odjeće, zakida ga se na bilo koji način) treba ukloniti.
    Ja uklonila 4 komada, još vidam rane .

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj SunčicaVŽ prvotno napisa
    Ko što sam već napisala, na Šalati se ne čeka za pregled, a za odstranjivanje sam čekala nekih 2 tjedna.
    ja 2 mjeseca :/
    pa ipak otišla privat

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Koliko je cjena privat ako odem??

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ovisi - kod moje je bio od 800 do 1500kn madež

Pravila pisanja postova