Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 66

Tema: Gdje nabaviti figurice ljudskog lika?

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno Gdje nabaviti figurice ljudskog lika?

Jel netko zna gdje se mogu nabaviti nekakve male (recimo do 10-15 cm) covjecje figurice? :?

Onih zivotinjskih ima u svakom Getrou, turbo limaci, kostaju minimalno i sasvim su OK za igru, no kad treba naci ljudske likove, tad ih nema ni za lijek. Ne zelimo kupovati uz njih nikakve kockice, druge igracke, vec jednostavno ljudske likove koji mogu u igri biti i vitezovi i gusari i lijecnici i bolesnici i gradjevinari i policajci i ucitelji ... zasad ih imamo desetak, neki su majstori iz nekih Lego gradjevinskih igara, neki iz playmobila ... no osjecamo kronicni manjak takvih figurica jer ih vole i Vedran i Zrinka i cesto ih trebaju puno (zamislite si opsadu dvorca, a imate samo 4-5 napadaca i branitelja ... ili pak Zrinkin ranzirni kolodvor sa istovarom kamiona, a nigdje nitko ne radi, ne zato jer je strajk nego zato sto je Vedran mobilizirao sve figurice na gusarski brod).

Jel ima tko kakvu ideju?
    (razmisljao sam vec o necem uradi-sam, ali ovo ipak treba biti nesto kvalitetno sto cvrsto stoji, ne razbije se lako, po mogucnosti moze i pomicati ruke i noge ...)

Početno

Imas nesto u Skrinjici. Najvise vitezova i vila, ali ima i nesto ''obicnih'' ljudi od Schleich-a, farmera, jahaca i sl. Pogledaj na njihovoj stranici:
    http://www.skrinjica.com/igracke/sch...tNaFarmi3.html[/url]

Zoila avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

moji decki za to koriste legos figure, imaju ih tonu.

a da sami izradjujete figure, tipa drvena kugla za glavu i drveni konus za tijelo?

a action man? Ima ih manjih, ne samo velikih.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ima dosta papo i schleich (takonekako) figurica razlicitih zanimanja

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Zoila prvotno napisa
    moji decki za to koriste legos figure, imaju ih tonu.

a da sami izradjujete figure, tipa drvena kugla za glavu i drveni konus za tijelo?

a action man? Ima ih manjih, ne samo velikih.
    Mi bi najradiej lego figurice, medjutim nisma vidio da ih negdje ima za kupiti solo, bez igracke. Ja bi ih kupio barem 10 kad bi cijena bila povoljna (ajmo rec do 10 kn po komadu).

Jest, schleichove su dobre, no mislim da kostaju barem par desetaka kuna ... :/
    Cudno mi je da se nije netko vec u Kini sjetio pa da u plasticnu kanticu natrpa 10 gradjevinaca, gusara, policajaca itd (nekad su bili tako, u "rinfuzi", barem vojnici) kad vec mogu dinosauri, pajceki, lavovi, kornjace i kitovi ...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma ima, potrazi u mercatoneu i sl, mi smo kupili hrpu vatrogasaca i policajaca

imas i akrilne boje pa ih mozes obuci ako ti se da

ivaru su sve figurice must have, on kad ima 24 kune viska, obavezno kupi figuricu, tako da smo skupili svega

Zoila avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

hmmm, al ja se sijecam kak sam kupovala vrecice s legos figurama, jest da su neke dlakave vikingaste figure, neke jesu zelene...no vreca je imala po 3 figure, i svaka je imala neko oruzje (buzdovan, sjekira itd.). To nam je trebalo radi onog dvorca od legosa koji su decki dobili. I neznam jesam li takve pakete vidjela s legos gusarima isto, no cini mi se da jesam (samo sto tada nisu bili u gusarskoj fazi nego vikinastoj).

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa
    ma ima, potrazi u mercatoneu i sl, mi smo kupili hrpu vatrogasaca i policajaca

imas i akrilne boje pa ih mozes obuci ako ti se da

ivaru su sve figurice must have, on kad ima 24 kune viska, obavezno kupi figuricu, tako da smo skupili svega
    Hvala, ivarice, ocito moram malo bolje potraziti ...
    Vedran obicno pada na dekoraciju tipa tvrdjava, auto i slicno, no na kraju ostanu figurice s kojima se najduze igra ...

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

mi smo kupili par figurica jagodice bobice i frendica u TL, po 9,99 kn/kom.

ali ne znam koliko vam one odgovaraju

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Riana prvotno napisa
    mi smo kupili par figurica jagodice bobice i frendica u TL, po 9,99 kn/kom.

ali ne znam koliko vam one odgovaraju
    Zrinki bi sigurno odgovaralo, medjutim vjerujem da bi Vedran bio
    (zamisli, strasna gusarica jagodica-bobica )

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

tatek, slušaj ti mene - experta za male čovječuljke i ostalu sitnež za igru /vid obožava sve te figurićice i pripadajuću opremu /:
    papo i schiesler su super, ali istina - jedna figurica je oko 30-tak kn.
    ALI zato odi lijepo u dućan Land of Magic u Frankopanskoj /veći/ ili u Radićevoj, i potraži figurice Mighty World; to su ti ljudi raznih zanimanja, možeš ih kupiti sa ili bez "dodatne opreme", i sad su na nekakvom sniženju, tako da jedna figurica košta 6 kn :D
    Ako su dvije u pakiranju, koštaju 15 kn, a dobiješ i još neke điđe uz njih /npr. kuhari, sa kuhačama, valjcima, ili istraživači sa dalekozorom, kartom../.
    Imaš istraživače, raznorazna zanimanja, škvadru na roštiljanju sa svim pripadajućim elementima , fora su.

Evo kako izgledaju:

http://www.mightyworld.com/

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da, ali te figurice su nekih max 4 cm velike

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj anek prvotno napisa
    tatek, slušaj ti mene - experta za male čovječuljke i ostalu sitnež za igru /vid obožava sve te figurićice i pripadajuću opremu /:
    ALI zato odi lijepo u dućan Land of Magic u Frankopanskoj /veći/ ili u Radićevoj, i potraži figurice Mighty World; to su ti ljudi raznih zanimanja, možeš ih kupiti sa ili bez "dodatne opreme", i sad su na nekakvom sniženju, tako da jedna figurica košta 6 kn :D
    Ako su dvije u pakiranju, koštaju 15 kn, a dobiješ i još neke điđe uz njih /npr. kuhari, sa kuhačama, valjcima, ili istraživači sa dalekozorom, kartom../.
    Imaš istraživače, raznorazna zanimanja, škvadru na roštiljanju sa svim pripadajućim elementima , fora su.

Evo kako izgledaju:

O, anek, dobro nam dosla nazad, dugo te nismo citali!

Figurioce izgledaju bas kakve bi i trebale biti .. a sad dimenzije, morat cu vidjeti jel zbilja 4 cm ili ipak malo vise ... ako nista drugo, glumit ce patuljke iz nekog paralelnog svijeta.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jooj, na krive sam mislila, na one koje anek boja, te su fakat male, za ivara taman ali za zrinku nimalo

ove koje je dala link, e, imaju ih, bas sam gledala neki dan, imaju prodavaci na trznici, kako su slatke male bananice, jabucice, savrseno
    ali paket ti kosta oko 80 kuna (ima nekoliko figurica plis sve kasete s razlicitim vocem i povrcem)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

dakle, ove s linka su vece, bar 6-7 cm

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

jooj, na krive sam mislila, na one koje anek boja, te su fakat male, za ivara taman ali za zrinku nimalo

ove koje je dala link, e, imaju ih, bas sam gledala neki dan, imaju prodavaci na trznici, kako su slatke male bananice, jabucice, savrseno
    ali paket ti kosta oko 80 kuna (ima nekoliko figurica plis sve kasete s razlicitim vocem i povrcem)
    Wow, to moram odmah vidjeti uzivo (a Zrinki ce uskoro i rockas!)!

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Znam da se lego ljudi mogu naručiti kao posebni paket (M. je dobio jedan takav prekrasni city paket od strica i strine ). Dosta smo kupovali i posebnih figurica gusara i vikinga od Megabloksa, jer M. isto najviše voli ljude i treba ih masu u igri. Kupovali smo ih u škrinjici, dolaze po 3 u pakovanju i mislim da su baš negdje oko 10 kn po figurici. Ti gusari su mu jučer itekako pomogli kod snalaženja u školi, gdje prije nije poznavao nikoga. Danas je otišao s punom vrećom, tako da svi dječaci (i drugi zainteresirani) mogu sudjelovati u igri.

Anek, hvala na obavijesti o Mighty world; to uopće nisam skužila, iako je LOM za M. neizbježna instanca. Samo da nisu preveliki, to M. ne voli.

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj tatek prvotno napisa
    imaju prodavaci na trznici, kako su slatke male bananice, jabucice, savrseno
    Wow, to moram odmah vidjeti uzivo (a Zrinki ce uskoro i rockas!)!
    joj, taj mali plac je mrak
    ma fora je kod tih Mighty World figurica što se može kupiti 1 figurica za 6 kn, 2 za 15, pa s više dodataka za recimo 45 kn, pa sve do 80 kn....variraju cijene i pakiranja.
    Veći je izbor u Land of Magic u Frankopanskoj.
    Mi smo inače inventar njihovog dućana u Radićevoj, Vid obožava sve unutra. On mora skoro pa svakodnevno ući i obići sve viteziće i ostalo, već nas znaju tamo..

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Anek, koliko su te figurice visoke?

(I mi smo inventar, tamo mi je carinska postaja, pogotovo sad kad je škola blizu.)

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj Zdenka2 prvotno napisa
    Anek, koliko su te figurice visoke?
    Par cm više od Megabloks figurica.

zumbulmama avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

[quote="anekma fora je kod tih Mighty World figurica što se može kupiti 1 figurica za 6 kn, 2 za 15, [/quote]

Pa i nije neka matematika.. (2+2=12)
    Ali, u svakom slučaju, zgodno za znati, i mi ćemo probat navratiti..

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Evo, ja ujutro svratila u Land of Magic u Osijeku i pala u nesvjest! figurice vatrogasaca, čistača ulica, majstora, kuhara i slično snižene su s 24 na 6 kuna!!!!!!!!!A set od tri majstora stoji 15 kuna ( prije je bio 59 kn!!!!! Ne moram vam niti reći da sam napunila vrećicu :D

suncokret avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Mi kupili u LOM-u neke građevinare, ali im kacige spadaju i sad imamo neke čovječuljke s rupama u glavi, al bar su bili jeftini- ipak nema mi do lega i mega blocksa.

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

jučer stigao quelle katalog, svijet igračaka, imaju za nekih 140 kn po setu (mislim oko 10tak likova) figurice za viteške igre, još tri neke, ne mogu se sad sjetiti. izgledaju sasvim super

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ovi čovječuljci u LOM stvarno su guba i jeftini! Dobar savjet! Thx

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj suncokret prvotno napisa
    Mi kupili u LOM-u neke građevinare, ali im kacige spadaju i sad imamo neke čovječuljke s rupama u glavi, al bar su bili jeftini- ipak nema mi do lega i mega blocksa.
    Istina, imamo i mi dva takva "lobotomirana" otprije.

Usput, mi nabavili onaj "plac" set te jos jedan, neki ljudici koji hvataju krokodila pa cemo malo glumiti dzunglu.

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj MikiMama prvotno napisa
    Ovi čovječuljci u LOM stvarno su guba i jeftini! Dobar savjet! Thx
    Ima ih i u dućanu one2play u AvenueMall (ili kako god se to piše).

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

to je ista stvar, LOM i one2play

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj anek prvotno napisa

Evo kako izgledaju:

X

Lovro ih obožava!! Jedno vrijeme smo ih počeli skupljati u Crtiću (pa ih više nisu naručivali) pa u Dječjem svijetu (pa opet ništa) i sad su u Land of Magic...

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam isto jučer šopingirala u LOM, taman će mi super poslužiti figurice za adventski kalendar (doduše, šopingirala sam i skupog Petra Pana u TL, ali ipak, to je Petar Pan!! )

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj MalaSirena prvotno napisa
    Ja sam isto jučer šopingirala u LOM, taman će mi super poslužiti figurice za adventski kalendar (doduše, šopingirala sam i skupog Petra Pana u TL, ali ipak, to je Petar Pan!! )
    kakav Petar Pan? mi bi to.

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Tara prvotno napisa
    Citiraj MalaSirena prvotno napisa
    kakav Petar Pan? mi bi to.

Imaju novu kolekciju figurica - Petar Pan, Kapetan Kuka, Tarzan; jedna figurica je 30 kn, set Petar Pan, Kuka, Smee i Krokodil s još nečim (nisam skroz sigurna jer sam ovlaš pogledala) 130 kn, a ima i još većih setova kojima nisam niti gledala sadržaj niti cijenu.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

MalaSirena je baš onaj pravi Disney PP?
    Koliko su velike figure?

Dream avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

A zašto ne biste sami napravili figurice ljudi? Danas barem ima masa različitih materijala za kreativce... U ovom bi slučaju npr. fimo bio savršen!

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa
    MalaSirena je baš onaj pravi Disney PP?
    Koliko su velike figure?

Piše Dizni na kutiji, valjda je onda pravi :?

Petar Pan je (evo, sad sam izmjerila preko kutije) oko 8-9 cm, ima svjetiljku i kratki mač. Probala sam naći na netu (a znam da sam negdje gledala, mislim na nekim nizozemskim ili britanskim stranicama i vidjela tak nekaj), ali ne mogu. Prošeći u TL i vidi

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

fran je za rođendan dobio mightyworld formulu1.
    naravno da je poklon hit!
    ja nisam mogla vjerovati do koje sitnice su oni stavili u taj set. Odvijač za gume, mala kantica za ulje...ma svašta, genijalno.

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

bome i ja sam danas išla kupiti figurice, u radićevu; kupila sam 6 komada, odlične su !

sutra idem u frankopansku

btw; snižene su 50% :D

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jedino što su one rupe u glavi stvarno :/

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

aha, ja sam odvalila kad sam vidla

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

a za poklonike ratovanja ima onaj dučkas malo više u radićevoj, sa vojnicima, bojnim poljima, ratnim igrama....samo kaj je to za malo veće, a i poprilično je skupo :/

no, uvijek se može ići malo pasti oči

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Dream prvotno napisa
    A zašto ne biste sami napravili figurice ljudi? Danas barem ima masa različitih materijala za kreativce... U ovom bi slučaju npr. fimo bio savršen!
    Razmisljao sam i o tome, no bojim se da kvaliteta mojih proizvoda ipak ne bi bila tako visoka i vrlo brzo bi se rasturili ...
    (a uvijek je pozeljno da ljudici imaju i pomicne ruke i noge pa da mogu npr. sjesti ili drzati nesto)

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj tatek prvotno napisa
    Citiraj Dream prvotno napisa
    Razmisljao sam i o tome, no bojim se da kvaliteta mojih proizvoda ipak ne bi bila tako visoka i vrlo brzo bi se rasturili ...
    (a uvijek je pozeljno da ljudici imaju i pomicne ruke i noge pa da mogu npr. sjesti ili drzati nesto)
    Kod M. to ne bi prošlo. Traži se savršenstvo, realističnost, pomičnost i da budu dovoljno mali (Lego i Megabloks su mu idealni).

mamalada avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

anek, hvala na informaciji. Odmah danas idem u Land. Morti još štogod ima.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mamalada prvotno napisa
    anek, hvala na informaciji. Odmah danas idem u Land. Morti još štogod ima.
    ima, bila danas u Frankopanskoj, dosta je probrano, ali dobivaju u petak novu pošiljku, po istoj cijeni

ribica tina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

jel ima u Rijeci gdje??
    kad bi meni netko skombinirao par figurica,dodataka i sl....a da je više za curice pa mi poslao,a ja uplatim na račun novce
    moje se obožavaju igrati sa sitnim figuricama....
    a psići i mačkice i sl.iz kinder jaja su tim figuricama kućni ljubimci... :D

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

imaš u Rijeci u Križanićevoj Land of Magic

ribica tina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

hvala,pogledat ću...
    probala sem na stranice,može se naručiti i da dođe poštom,ali nikako nemogu naći te figurice u popisu igračaka... :?

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Nabavili smo dva seta Mighty world (karting i set za roštilj). Nisam mogla vjerovati kako M. u tome uživa. Ljudi iz tog seta ga manje zanimaju, ali je zato lud za malim predmetima. Priredio je tulum s roštiljem za najmanje plišance. Već vidim da ćemo biti redovite mušterije.

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

da skinem prasinu sa ove teme

jucer je M. dobio dvije figurice "mighty world" i odusevio se
    naravno da sam isla traziti gdi ima jos za kupiti i nasla ovu temu
    gdi cu drugdje nego na forumu
    uglavnom, dal znate jel se jos uvijek mogu kupiti u land of magic, tu ga kod nas nema, al bi poslala svoje u zagrebu da mu kupe za Bozic

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Kad ste već podigli iz nesvijesti
    Je li netko već lijepio frizure/kape onim čovječuljcima za tjeme? (iz Land of magic)
    Već smo pisali da brzo "oćelave", tj. otpadne im sve s glave. Drži li ljepilo?
    Anu se tek sad, sa skoro 5 g.počela igrati s njima (taman pašu po veličini u drvenu kućicu za lutke).

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •