Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 84 od 84

Tema: kviz trenutak istine

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Cookie :/ ja mislim da si ti u svom post malo previse stvari izjednacila i svela na jednaku vrijednost ... mnogi od nas su ispali po tvojim rijecima
    debeli, glupi, nesposobni

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

nemojte ju napadati, dovoljno da ju razuvjerite

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi smo prvu sezonu BB gledali iz znatiželje, i to obiteljski, odnosno s drugom obitelji tada vrlo bliskih prijatelja, jednog petka kod jednih, drugog kod drugih, tjedne emisije smo slabije pratili. Pri tome smo navijali, smijali se kad bi izvalili nešto bedasto i to je bilo to, ne znam kakav je to osjećaj, zabave valda. Drugu sezonu smo kao nešto počeli ali je dosadilo. Poslije više nikad nisam to gledala.
    Odred za čistoću recimo volim iz jedne moje perverzije - zadovoljstva koje me obuzme kad je nešto bilo prljavo a sad je čisto,i sviđa mi se kad dođu u tak ekstremno zmazan dom i onda ga onak počiste, to mi je jedini osjećaj u vezi tog showa, nemam osjećaj da nekome virim doma jer ionako mislim da je to sve namješteno. I zapravo ne gledam te ljude gledam tu zmazanoću pa onda čistoću, aaaaaah
    Priznajem, bolesna sam

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa
    Pa opet ne bi išli gledati to samoponižavanje. jer (neki) ljudi još uvijek imaju empatije za svog bližnjeg, iako se čini u sve manjem broju. Mislim da je elin u tom smjeru zamislila raspravu, zašto su ljudi općenito sve manje empatični.
    e samo sam se zbog ove rečenice vratila, iako je Maja iskazala sumnju u svom postu da ću se i držati svojih slova, ali moram reći da je Dijana pogodila. Pogađa me u principu ovaj nedostatak empatije za svog bližnjeg, nije mi jasno kako se sve tako brzo pretvorilo u novci, novci, troši, troši i samo troši. A to što mi mislimo da možemo urediti svoj svijet unutar naša četiri zida je točno, ali je isto tako točno da će naša djeca ići u školu i vrtić i družiti se sa tim vanjskim svijetom i možemo se samo nadati da su iz našeg doma preuzeli ono što ih želimo naučiti, ali i taj će vanjski svijet svakako na njih utjecati. I gledala sam samo dio jedne emisije i iskreno sam šokirana tom emisijom, a mala nije jer joj puštamo crtiće pred spavanje sa DVD-a. Nije pitanje tko gleda i kako netko može u takvoj emisiji sudjelovati, nego kako smo postali takvi bezosjećajni jedni prema drugome (općenito van te emisije i njezina gledanja: samo se ljudi vrijeđaju, deru jedan na drugoga, nitko se više ne smije i ne šali sa potpunim strancima, a to smo nekada znali raditi). Samo se pazi što će se reći, što napraviti, a nekada rečenica daj budalo uz može značiti nekome više nego ti si povrijedila/povrijedio moje osjećaje ... itd. Fali nam ljudskosti, to mi se čini općenito. Fali nam da budemo jedni sa drugima i jedni uz druge, to mi se čini.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa
    meni cookie nije preoštra, ja potpisujem, uvrijedili se ne uvrijedili.

evo možda ne gledate baš sa zluradim zadovoljstvom, ali definirajte onda što osjećate.
    Ja kad bih gledala nešto toga tipa osjećala sam nelagodu, i potrebu da promjenim program. Neću reći da sam zadovoljna sobom, i ja sam sposobna gledati gluposti na tv-u ali na ovu kategoriju stavljam veto iz principa.

Pogotovo kad imam dijete. Pitam se kako ću je odgojiti u zdravu osobu uz ovakvu pomoć medija. Reći ćete mi da joj ne dam da to gleda... ali što mislite do koej godine ću moći na nju utjecati?
    A što ti daješ čitavu sebe u gledanje televizije? zar ne postoji nešto što gledaš čisto bezveze, da baciš mozak na pašu i ne razmišljaš o kvaliteti i količini edukativnosti za tebe ili tvoje dijete koje možda viri iza vrata svoje sobe i nada se kad će čuti neku strašnu riječ koju mama ne dopušta?
    Ja niti osjećam nelagodu niti ljubav prema tim ljudima, zaboli me što se blamira, to nisu ljudi iz moje okoline niti itko tko meni znači. I meni je baš edukativno znati da tako puno ljudi vara svoje bračne partnere ili zamišlja sex sa ženinom prijateljicom. Ili da su neki ljudi toliko nadobudni pa o sebi imaju (pre) vidoko mišljenje na temelju kopanja nosa. Ne kužim u čemu je poanta tvojih postova . Ti, pretpostavljam tv gledaš da bi se prosvijetlila ili uzvisila svoje vrijednosti? A djetetu puštaš samo tri ipol minute školskog programa da stakleno zvonce slučajno nebi napuklo. prihvati da smo mi ljudi različiti i da, ako imamo mišljenje koje je sasvim drugačije od tvoga, nije maloumno ni retardirano, nego je drugačije

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

elin
    pa daj nemoj nam zbrisat

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ne gledam taj kviz... totalno mi je nevjerojatno sta su ljudi sve u stanju napraviti za ista kuna...

Cookie, pretjerala si. Generalizacija nikad ne pomaze konstruktivnoj raspravi.

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

meni cookie nije preoštra, ja potpisujem, uvrijedili se ne uvrijedili.

evo možda ne gledate baš sa zluradim zadovoljstvom, ali definirajte onda što osjećate.
    Nisam ni mislila da ces ti nekog drugog potpisat.
    Ljudi su stoka, jel?

Ja kad bih gledala nešto toga tipa osjećala sam nelagodu, i potrebu da promjenim program.
    Prema ovome sto si napisala, po slicnim bi se kriterijima (pogresnim naravno) koje je cookie upotrijebila, al s druge strane linearnog pravca, mogla suditi i tvoja psiholoska ispravnost

Pogotovo kad imam dijete. Pitam se kako ću je odgojiti u zdravu osobu uz ovakvu pomoć medija. Reći ćete mi da joj ne dam da to gleda... ali što mislite do koej godine ću moći na nju utjecati?

O ovome necu ponovno.
    Dosta sam rekla na topicu kojeg si gore citirala (a na kojem si i napisala ono o ljudima, ako se netko pita od kud mi)

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj elin prvotno napisa
    Fali nam ljudskosti, to mi se čini općenito. Fali nam da budemo jedni sa drugima i jedni uz druge, to mi se čini.
    Ja sad opet razmišljam jel ja što krivo shvaćam :/
    Ja baš nemam osjećaj da fali ljudskosti, kao što ti kažeš.
    Ja osjećam toplinu od strane puno ljudi iz svoje okoline: od teta u Konzumu, sestre kod naše pedice, teta u vrtiću, konobara koji mi kuha kavu... o svojoj obitelji da i ne govorim

Naravno da ima i onih drugih, no ne čini mi se da prevladavaju...

Ili se varam i vidim ono pozitivno... :/

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa
    Citiraj elin prvotno napisa
    Fali nam ljudskosti, to mi se čini općenito. Fali nam da budemo jedni sa drugima i jedni uz druge, to mi se čini.
    Ja sad opet razmišljam jel ja što krivo shvaćam :/
    Ja baš nemam osjećaj da fali ljudskosti, kao što ti kažeš.
    Ja osjećam toplinu od strane puno ljudi iz svoje okoline: od teta u Konzumu, sestre kod naše pedice, teta u vrtiću, konobara koji mi kuha kavu... o svojoj obitelji da i ne govorim

Naravno da ima i onih drugih, no ne čini mi se da prevladavaju...

Ili se varam i vidim ono pozitivno... :/
    ovako nekako i ja
    čak mi se čini da primam više topline nego što dajem

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

[quoteSamo smo malo ponizili nekoga pred milijunima ljudi i srušili čitav njegov/njezin svijet. Ali evo utješnih 10.000,00 kuna da si stavi na ranu. [/quote]

krivo. nismo MI nikoga ponizili. niti mu srušili svijet.
    To si je učinio SAMkad se pojavio u tom katastrofalnom uratku od emisije.

Rješenje?UGASI TV

Cookie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ajme, šta ste svi odmah skočili... Pa naravno da je moj post generalizacija i da bi se tu dalo razglabat o još koječemu, ali to je post na forumu, s limitiranim prostorom i vremenom, a ne psiho-sociološko studija ni doktorski rad. Moje kvalifikacije za donošenje takvih zaključaka su poznate meni i ja se nemam nikome namjeru ovdje pravdati ni postati svoj CV.

Vidim da su se mnogi našli kritiziranima jer uživaju u emisijama tog tipa. Da pojasnim, ne mislim da su svi savršeno zadovoljni svojim životima niti sam ja savršeno zadovoljna svojim - ali kad sam nečime nezadovoljna, onda ili to pokušam promijeniti, ili, ako je nemoguće, usmjerim svoju energiju na nešto drugo. Ne kompenziram nezadovoljstvo vlasitim životom gledanjem kako su drugi nezadovoljni svojima. I ne mislim da su ljudi koji to rade idioti. Mislim da to rade jer im nitko nije pokazao bolje i u osnovi mi ih je žao.

I iskreno bi me zanimao odgovor na pitanje koje je postavila pomikaki: što vas točno privlači u tim emisijama? Ajde ako vam se da pisati...

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Ja cu samo staviti jednog kruzoka ocima na tvoj post

a ako te zanimaju moji razlozi gledanja trenutka istine - potpisujem Trinu

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Eh, cure... o ukusima se ne raspravlja (uhvatim ja i sebe gledat i češće čitati stvari koje ne smatram dosegom kulture ). Mislim da se u početku topica radilo o tome kako te stvari utječu NA DJECU, ne na nas... Jer tema je u pdf Izazovi roditeljstva.

Svi mi povremeno pogledamo nešto (i na internetu) što ne smatramo baš vrhunskom vrijednosti. Bog sam zna što nas na to tjera... neki animalni instinkti i sl... nemam pojma niti je važno. Pogledam, zaključim da mi se ne sviđa i nađem si nekaj drugo. Ili pogledam i nastavim gledati, ALI NE BIH SVOJOJ DJECI DALA DA TO ISTO GLEDAJU (iako je to izuzeto rijetko, jer što nije za njih, nije ni za mene).

Daklem, gledamo štošta i dalje, ali ključno pitanje glasi kako to utječe na djecu koja još nemaju formiran sustav vrijednosti. Ja mislim da to nikako nije pozitivan utjecaj. Toliko...

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj Cookie prvotno napisa

Vidim da su se mnogi našli kritiziranima jer uživaju u emisijama tog tipa. Da pojasnim, ne mislim da su svi savršeno zadovoljni svojim životima niti sam ja savršeno zadovoljna svojim - ali kad sam nečime nezadovoljna, onda ili to pokušam promijeniti, ili, ako je nemoguće, usmjerim svoju energiju na nešto drugo. Ne kompenziram nezadovoljstvo vlasitim životom gledanjem kako su drugi nezadovoljni svojima. I ne mislim da su ljudi koji to rade idioti. Mislim da to rade jer im nitko nije pokazao bolje i u osnovi mi ih je žao.
    čemu patroniziranje? jel se ti sad osjećaš bolje?

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

a inače, televizija nije edukativni medij, za edukaciju postoje knjige.

televizija je za razbibrigu. a to što je nekom razbibriga BB, nekom trenutak istine, a nekom branimir bilić, ne bi trebalo implicirati moralno vrednovanje gledatelja.

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Maja prvotno napisa
    Pa što ne zgasite tv? Moram priznat da meni stvarno nije jasno zgražanje nad emisijama ovog tipa, barem ne ozbiljno zgražanje (nisam ni ja imuna na gledanje koje vodi u iščuđavanje tipa kako-se-mogu-tako-glupirati, u tu svrhu sam i odgledala sezonu i po BB ).
    Ali moralizirati o tome i još o ljudima koji to gledaju - mogu i ja isto tako pitati - pa kako vam se da?
    ok, kuzim ovo. ne treba se paliti tv, ne treba ga se ni imati

ali nedavno je bila tema o seksu i nasilju na tv-u...e pa sad, nekog smeta seks i nasilje nekog smeta taj kviz...u cem je razlika? :?

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

i opet se pronalazim u riječima vrhuške.. jel to trenutak istine ?! i jedini razlog što ne gledam spomenutu emisiju je jer mi je prespora. dok mašina pokaže jel nešto istina ili ne, horatio na drugom kanalu riješi tri slučaja ubojstva u borbi protiv pripadnika mala noche i 33 puta si natakne naočale na nos.

večeras je na njemačkom rtl-u emisija "van iz dugova". obožavam je gledati. bez brige, kad tad će to doći i u hr.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj sladjanaf prvotno napisa
    a inače, televizija nije edukativni medij, za edukaciju postoje knjige.

televizija je za razbibrigu. a to što je nekom razbibriga BB, nekom trenutak istine, a nekom branimir bilić, ne bi trebalo implicirati moralno vrednovanje gledatelja.
    Ispada da na tv-u nema ništa poučno. :/

Činjenica da se na par tema i više stranica raspravlja o tome treba li ili ne treba gledati nešto- koja je tome svrha? Gledam tv i Trenutak istine bez obzira što nije poučno. Nasmijem se ljudskoj gluposti jer su spremni na sve radi "slave".

S druge strane masa je kvalitetnih i poučnih emisija, počev od g.Hadžiselimovića.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Cookie prvotno napisa
    I iskreno bi me zanimao odgovor na pitanje koje je postavila pomikaki: što vas točno privlači u tim emisijama? Ajde ako vam se da pisati...
    Mi smo tek prije 8 mjeseci kupili televizor.
    Odlično smo živjeli bez njega.
    Odlično živimo i sada.
    Nismo ni znali za mnoge emisije.
    Sad znamo.
    Ali, ne gledamo.

"Odred za čistoću" me prikiva za ekran svake nedjelje i to u takvoj mjeri da poludim ako promijene termin.
    Zašto?
    Zato što sam uvijek voljela brzopotezne promjene pa sada jednako uživam u toj emisliji kao što sam nekada u Zgodnoj ženi ili Pepeljugi. A i Extreme makeover bih gledala, da stignem.
    Čista banalnost.

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj meda prvotno napisa
    Citiraj Maja prvotno napisa
    Pa što ne zgasite tv? Moram priznat da meni stvarno nije jasno zgražanje nad emisijama ovog tipa, barem ne ozbiljno zgražanje (nisam ni ja imuna na gledanje koje vodi u iščuđavanje tipa kako-se-mogu-tako-glupirati, u tu svrhu sam i odgledala sezonu i po BB ).
    Ali moralizirati o tome i još o ljudima koji to gledaju - mogu i ja isto tako pitati - pa kako vam se da?
    ok, kuzim ovo. ne treba se paliti tv, ne treba ga se ni imati

ali nedavno je bila tema o seksu i nasilju na tv-u...e pa sad, nekog smeta seks i nasilje nekog smeta taj kviz...u cem je razlika? :?
    razlika je u tome da na onaj topic nisam imala vremena riplajat

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja nikako ne razumijem te probleme sa televizijom koji povremeno iskrsnu: meni je TV kao toster - kad hoću tost uključim ga, kad neću stoji ugašen. I što bi me onda trebalo biti briga što je na TV-u dok ga ja ne gledam.

Kad sam ja bila dijete nismo išli spavati u 19:30, puno smo gledali televiziju, zapravo to je jedino što se sjećam da smo navečer radili obiteljski: sjedili i gledali TV. Baš smo se neki dan MM i ja sjetili Sedmorice mladih i njihove zabavne emisije 7+7 - e sad, jel ' program u kojem se sedam sredovječnih ružnjikavih muškaraca povremeno presvlačilo u žene primjereniji malodobnoj djeci od Big Brothera, to stvarno ne znam.

silvy avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj mama courage prvotno napisa

večeras je na njemačkom rtl-u emisija "van iz dugova". obožavam je gledati. .
    i j sam fan iste emisije barem je poucna

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa
    Ja nikako ne razumijem te probleme sa televizijom koji povremeno iskrsnu: meni je TV kao toster - kad hoću tost uključim ga, kad neću stoji ugašen. I što bi me onda trebalo biti briga što je na TV-u dok ga ja ne gledam.

Kad sam ja bila dijete nismo išli spavati u 19:30, puno smo gledali televiziju, zapravo to je jedino što se sjećam da smo navečer radili obiteljski: sjedili i gledali TV. Baš smo se neki dan MM i ja sjetili Sedmorice mladih i njihove zabavne emisije 7+7 - e sad, jel ' program u kojem se sedam sredovječnih ružnjikavih muškaraca povremeno presvlačilo u žene primjereniji malodobnoj djeci od Big Brothera, to stvarno ne znam.
    Mislim da se ta vremena uopće ne mogu uspoređivati s ovom današnjom ponudom zaglupljivanja. (I mi smo kolektivno obiteljski gledali i Dinastiju i Velo misto i Pozorište u kući i 7 mladih i Nedjeljno popodne i Vruć vetar).

BTW Izvrsno se osjećam otkad već par godina ne gledam TV.

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa
    Citiraj Mima prvotno napisa

Mislim da se ta vremena uopće ne mogu uspoređivati s ovom današnjom ponudom zaglupljivanja. (I mi smo kolektivno obiteljski gledali i Dinastiju i Velo misto i Pozorište u kući i 7 mladih i Nedjeljno popodne i Vruć vetar).

BTW Izvrsno se osjećam otkad već par godina ne gledam TV.
    pa ne moze se nikako usporedivati, tad je jednom denvno bilo nesto zabavno za pogledat na tv-u, a nekad ni to, na primjer ut i cet su bile obavezno politicke emisije

danas je program dostupan 24h, na ne znam koliko kanala! vec sama ta cinenjenica je prilicno zastrasujuca, pa da je kvaliteta ne znam kakva :/

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa jel' Velo Misto bilo bolje od Ponosa Ratkajevih? Ne znam, nisam gledala ni minutu PR, ali kad sam nedavno vidjela reprizu Velog Mista pošteno sam se zgrozila. I da li bih ja dozvolila djetetu od 10-12 godina gledati Dinastiju?

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Pa Dinastija se gledala samo zbog lijepih haljina i tada neviđenog glamura i čarobne patnice Kristl , frizuru koje smo svi imali .

A djeca neka radije gledaju reprizu Dinastije, nego ove kvizove istine ili teleće face big bradera.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj silvy prvotno napisa
    Citiraj mama courage prvotno napisa

večeras je na njemačkom rtl-u emisija "van iz dugova". obožavam je gledati. .
    i j sam fan iste emisije barem je poucna
    joooj, što bih ja to sve redom išamarala. kad vidim da nemaju za kupit za jest djeci, al zato ne do bog da fali za dvije kutije cigarete dnevno. il kad žive od 350 eura mjesečno, a osim petoro djece imaju još 2 zeca, 3 mačke i dva psa u avliji, a iz dana u dan se hrane suhim špagetama.

A djeca neka radije gledaju reprizu Dinastije
    šta ti je! pa da mi dijete preuzme ukus osamdesetih ?! :shock: da misli da je dozvoljeno nositi naramenice i šljokice i imati natapiranu frizuru. pobogu si ga brate!

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ma vratite nam Santa Barbaru!!!

Ja se uvijek zgražam nad ovakvim topicima i generalno nikada na njima ne pišem nego pucam od smijeha na rečenice poput "kuda ide ovaj svijet" i raznorazna moraliziranja...

A mogu se kladiti da 70 posto vas koji se zgraža nad emisijama tog tipa te emisije i gleda..jer kako bi u protivnom znali o čemu se radi u emisijama, kakvog su sadržaja i još znali nabrojati par emisija sličnog žanra.
    Trenutak istine mi je baš zabavan, ponekad i šokantan i ako naletim na njega na programu itekako ću ga pogledati...buahahaha...

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ne moraš uopće gledati da bi znao sadržaj. Novine su pune osvrta na TV emisije, ne možeš otvoriti nijedan portal a da te ne zapljusne "vijest" za koliko je love neka kokoš priznala da mijenja gaće 2x tjedno

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Opet jedan od onih "hajdemo se svi zgražavati" topic...

Što vas briga, ono što vam je glupo nemojte gledati i točka.

TV program se radi za SVE gledatelje.
    A to znači preko 40% NKV, preko 40%SSS i nekih 16%VŠS i VSS.
    To je otprilike sastav gledatelja kojima se TV obraća.
    Što vi očekujete, da će u "prime time" terminu ići dokumentarci?

Da li znate koja je najgledanija TV emisija?

Naravno, Dnevnik u 19.30.

Da li znate koja je druga emisija po gledanosti?

Vijesti u podne!!! :shock:

Mislim da dalje nije potrebno komentirati.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Vec sam rekla sta mislim o ovoj emisiji (samo se ne sjecam na kojem topicu?).... Glupa je i uvredljiva pa je zato ne gledam. Nazalost, mala je bila prisutna kad je baka gledala. Samo kratko i naravno ne razumije o cemu se radi, ona misli da moraju tocno odgovorit ili tako nesto.

Televizija to pusta u prime timeu jer zakon to dopusta a oni zaradjuju.
    Fucka se njima za nasu djecu. Zato je na nama da je zastitimo od takvih s****!

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

od trenutka istine meni je gore što nada gacesic-livaković ne silazi sa htv-a. i što će je upravo sad zamjeniti šelebajka.

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kljucam, trazla sam smisao, nasla ga nisam

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •