Pokazuje rezultate 1 do 46 od 46

Tema: Telefonski/internet provideri u HR?

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno Telefonski/internet provideri u HR?

Znam da je već o ovome bilo riječi, ali u malo drugačijem kontekstu ...

Zna li netko, postoji li negdje kakav spisak svih aktualnih telefomskih/internet providera u HR?
    Naime, želio bih se osloboditi čeličnog (i skupog :shock: ) zagrljaja HT-a i spojiti si telefonsku liniju i internet preko nekog drugog providera ... ali je problem što do naše zgrade na rubu grada većina njih još nema položeno svoje kablovinje. I tako sad nemam težak zadatak odabrati pravog između x kandidata, već odabrati pravog (ukoliko takav postoji - sigurno da jest) koji je u mogućnosti opslužiti i nas. Neke sam već ispitao, ali nitko nije imao željenu uslugu na željeni način i uz pristojnu cijenu tako da se potraga nastavlja ...

Ono za što ja znam su:

- metronet (www.metronet.hr)
    - B-net (http://www.bnet.hr/)
    - Amis (http://www.amis.hr/)
    - Optima telekom (http://www.optima.hr/)

Molim vas, dodajte one koji nedostaju - hvala!

Juroslav avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

H1 (www. h1telekom.hr)
    Iskon (www.iskon.hr)

silvy avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Mi imamo ISKON i super smo zadovoljni!!!

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

tatek, pozdravljam temu. I ja se želim promijeniti providera. Pokušala sam se snaći u nekih od topica s ovakvom temom, ali gubim se. Trenutno imamo vip. Mi smo u tvom dijelu grada, tako da također ne možemo imati bilo koju mrežu.

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja sam na neki blesavi blef nedavno presla na h1. evo neki dan frajer doso, zamijenio onaj katastrofalni kasda modem koji mi je sisao krv i odonda uzivam u carima weba. tek mi treba stici prvi racun pa bumo vidli.

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

S obzirom da zivis nedaleko od moje mame kod koje je ovih dana stigao B-net, ako do tvoje zgrade kablovinje i nije provuceno - biti ce sigrno.
    Takodjer imas i Iskon, cijeli paket telefon + internet preko wireless-a po jako povoljnim cijenama.
    Mozda ima i drugih providera ali ovo je sigurno sto je moguce izvesti u Preckom
    p.s. moja mama je s Optime presla na Iskon i prepolovila si troskove 8)

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

koje opcije ima onaj ko koristi maxtv (i npr ne zeli ga ukinuti)?

fegusti avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ja razmišljam o iskonovom hr.duo obitelj+ paketu pa sam baš jučer otvorila temu http://roda.hr/forum/viewtopic.php?t=70050&highlight=
    ali... koliko sam nailazila po raznim forumima ljudi se žale na lošu telefonsku vezu ukoliko se istovremeno koriste internet i razgovara telefonom pa me to malo obeshrabrilo.

inače, kćer je u školi dobila iskonov letak s duo.carnet ponudom koja za 100 kn uključuje neograničeno, flat, surfanje te 30-50% povoljnije telefoniranje uz sec. kao obračunsku jedinicu.
    nama ta usluga trenutno nije dostupna.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa
    koje opcije ima onaj ko koristi maxtv (i npr ne zeli ga ukinuti)?
    nikakve, bojim se :/
    u istom smo sosu

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

mi smo na b-netu i uglavnom je OK
    telefonska veza ponekad ispadne ali ne prečesto

i smanjili smo troškove za nekih 150 kn mjesečno

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nadam se da ce sistematični tatek naći rješenje i pomoći nama koje to isto zanima.
    Mi doma nemamo ništa. Fiksnu HT liniju sam otkazala. Imamo bežični internet ali ga koristimo rijetko. kako djeca rastu, ipak ćemo trebati uvesti nešto.

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa
    Nadam se da ce sistematični tatek naći rješenje i pomoći nama koje to isto zanima.
    E baš si me nasmijala sa ovim sistematičnim epitetom ...!

Meni se čini da je moj najveći problem što izgleda da niti jedan drugi operater nema mrežu kod nas osim B-neta (Iskon još nisam provjerio) tako da neću imati što ni birati.
    A vi koji možete, vi onda skok na surfanje njihpvim ponudama i uspoređivanje.

Jedan moj prijatelj (koji ima bolji izbor od mene) je odabrao metronet i zadovoljan je.

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Prešli na Iskon prije 2 godine, super zadovoljni! osjetno se smanjio račun za razgovore+ povoljniji uvjeti korištenja interneta. :D

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Mi smo na Iskonu, u Prečkom

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

zar HT nije kupio iskon? znam da je iskon povoljniji, ali ovog sam se sjetila s obzirom da se tatek zeli osloboditi HT zagrljaja.

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa
    zar HT nije kupio iskon? znam da je iskon povoljniji, ali ovog sam se sjetila s obzirom da se tatek zeli osloboditi HT zagrljaja.
    Kupio jest, ali još nije njih uključio u svoj sistem.
    Dakle, zagrljaj postoji, ali je nešto blaži.

Mi imamo doma iskonow internet (preko klasičnog modema) i s time smo bili osrednje zadovoljni.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

nitko ne spominje Vip i njihov Homebox.
    Mi smo korisnici preko dvije godine. uredno mi stize 150kn za sve razgovore i internet.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

I mi razmišljamo nešto poduzeti (modemska veza nam je da ne velim gdje) pa pozdravljam temu... Sad ću imati prek vikenda o čemu mozgati!

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ts, ts, ts....

tatek, kakvu pretplatu plaćaš?

ja imam super150. 95 kuna i 150 besplatnih minuta (ne impulsa). prije sam imala 60+12 za lovca. računi za telefon su mi se smanjili cca 20-30 kuna mjesečno otkad sam prešla na taj paket.

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

mi imamo paket tzv. 3D (od danas) kod DCM-a (split). a paket uključuje: telefon, internet i kabelsku tv.
    do sad smo telefon imali preko b-neta i svako malo smo gubili liniju.

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Što B-net nema nekakvu TV?

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Matilda prvotno napisa
    Što B-net nema nekakvu TV?
    ima.
    nekakvu...

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Narcisa prvotno napisa
    Mi smo korisnici preko dvije godine. uredno mi stize 150kn za sve razgovore i internet.
    Evo, ja ću ga spomenuti . Nekad je super, nekad internet tako šteka da bi bacila komp u zid. Doduše, sada za nove korisnike imaju neke brže uređaje, ali onda ti smanje broj uključenih minuta sa 150 na 50, i poskupe pozive prema vip mreži sa 0,50 kn na 1,00.

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj lucij@ prvotno napisa
    Evo, ja ću ga spomenuti . Nekad je super, nekad internet tako šteka da bi bacila komp u zid. Doduše, sada za nove korisnike imaju neke brže uređaje, ali onda ti smanje broj uključenih minuta sa 150 na 50, i poskupe pozive prema vip mreži sa 0,50 kn na 1,00.
    i mi smo u istom sosu. istekao nam je 2god ugovor.do sad je internet veza bila sasvim zadovoljavajuća, ali zadnjih mjesec dana koma. u većini slučaja ne mogu ni postati. čekamo na novi bijeli homebox i ništa nam, mislim brzinu neta ne garantiraju, a nalazimo se 7 minuta od najbližeg odašiljača. kad stigne probat ćemo, mislim da je probni rok 5 dana i onda odlučiti.
    da i jako mi je žao što se 150 smanjilo na 50.

a kako je s onim stickovima? tele2 sad reklamira takve

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Riana prvotno napisa
    i mi smo u istom sosu. istekao nam je 2god ugovor.do sad je internet veza bila sasvim zadovoljavajuća, ali zadnjih mjesec dana koma. u većini slučaja ne mogu ni postati. čekamo na novi bijeli homebox i ništa nam, mislim brzinu neta ne garantiraju, a nalazimo se 7 minuta od najbližeg odašiljača. kad stigne probat ćemo, mislim da je probni rok 5 dana i onda odlučiti.
    da i jako mi je žao što se 150 smanjilo na 50.

a kako je s onim stickovima? tele2 sad reklamira takve
    Jel da? Baš se i meni čini zadnjih mjesec dana. Ajde javi kakav je taj novi mada mi je glupo prelaziti na nepovoljniji tarifu.

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

za novi nas još nisu zvali, ali od danas vidim poboljšanje :D

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Mi imamo Vip home box i jako samo ljuti. Da bogdo nismo potpisali ugovor na dvije godine, davno bismo prekinuli ovu agoniju. Veza je očajno loša i spora, neke stranice danima ne uspijevam otvoriliti jer samo otvaranje traje satima, ako smo na interenetu teško da nas netko može dobiti na telefon, zna se sam isključiti pa me ljudi pitaju zašto nam je telefon isključen, a na sve prijave i pritužbe korisničkoj službi nitko ne reagira (jedini savjet je ugasite i upalite ga ponovo). Nema šanse da obnovimo ugovor, i nemam nikakve koristi od reklame niti antireklame.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

ako imaš opravdan razlog za raskidanje ugovora( ....ako vip nije omogućio ono što si popisala na ugovoru, ako imaš učestale smetnje....) ugovor možeš raskinuti i prije isteka ugovorne obveze( 2 godine ) a da im ne moraš platiti penale....

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mi smo na Metronetu i super smo zadovoljni...linija ne prekida, net je super brz i povoljan je ...s tim da ćemo na flat all ići poslije N.G. i plaća se 219 kn za flat net i flat voice!

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

mi smo upravo spojili bijeli vip homebox, i bolja je veza!

suzyem avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mi smo bili na T comu, pljačka čista, sad smo prešli na Metonet, pričamo na tel. koliko hoćemo, skidamo s interneta non stop i sve za 219,00 kn!

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Riana, ja se još uvijek ne dam navući na nepovoljnije uvjete. Ipak, danas sam jaaaako sretna jer sam dobila novi laptop pa je ipak i internet brži.

ivano2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ima li netko iskustva sa bežičnim internetom odnosno w'n'w pristupom? MM je taxi drajver i sad preko zime kad mora sjediti u autu mislila sam mu kupiti taj stick ili što već pa da malo može surfati po netu. Zanima me onaj Simpa paket koji nudi t-com...sa 500 mega - koliko je to uopće surfanja?

Riana avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Riana, ja se još uvijek ne dam navući na nepovoljnije uvjete. Ipak, danas sam jaaaako sretna jer sam dobila novi laptop pa je ipak i internet brži.
    veza je dobra samo meni, jer sam spojena na homebox žicom. MM i tata imaju wireless na laptopima i njima je i dalje loše.
    neke druge opcije nemamo (nema drugih odašiljača), a ne želimo se vratit na t-com.
    jedino da probamo još taj stick od tele2 ili koji već

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

dosta mi je šta me djeca uzrujavaju, još moraju i starci!
    dobili su sa odreskom od mirovine letak za H1, nakon par dana nazvali su ih iz dotične mreže, napričali bajke (kakve samo penzači mogu progutat), kako će moći besplatno razgovarati sa rodbinom (naravno kad dotična isto pređe na H1) i da bi im došli doma da potpišu ugovor

mislim nije da sam neki obožavatelj T-coma, ali način na koji se ovi uvaljuju, i to još penzaćima, prilično je oduran

njihovo obrazloženje zašto su pristali da im ovi dođu doma bio je - Pa ne možemo odbit ljude, dragi su....

epilog - potpisali ugovor

mislim , ima svatko pravo na svoje misljenje, ali ovo mi se čini ko čista manipulacija

ko su uopće ti H1?!

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ima li netko iskustva s B netom? Zanima me telefon i internet.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ivy, mislim da je i zakonski određeno da mogu u nekom vremenskom roku odustati,
    a meni je interesantno kako neke kuće (banke, i sl.) dolaze do naših podataka i kao, ono, puf, od svih smo baš vas izabrali. :/

Iva M. avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Loryblue prvotno napisa
    mi imamo paket tzv. 3D (od danas) kod DCM-a (split). a paket uključuje: telefon, internet i kabelsku tv.
    do sad smo telefon imali preko b-neta i svako malo smo gubili liniju.
    Sad si me zbunila... Kak misliš da sad imaš uslugu preko DCM-a, a prije preko B-neta?
    Kaj to nije jedna te ista firma, odnosno DCM je prije nekog vremena postao B-net?

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Mi smo sad već drugu godinu u Optimi i prezadovoljni smo i uslugama i ljubaznim osobljem (bilo kad smo imali problema sa internetom pa su nam preko telefona rješavali stvar bilo kad je trebala intervencija u kući oko zamjene modema i sl. ). A zadovoljni smo i cijenama. Odkako smo prešli na Optimu (sa Tcom- a) preporodili smo se.

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa
    ts, ts, ts....

tatek, kakvu pretplatu plaćaš?

ja imam super150. 95 kuna i 150 besplatnih minuta (ne impulsa). prije sam imala 60+12 za lovca. računi za telefon su mi se smanjili cca 20-30 kuna mjesečno otkad sam prešla na taj paket.
    Evo, ja se suprotno od tateka, želim baciti u zagrljaj T-coma MM si jako želi MAXtv. Budući se uopće ne snalazim u njihovim cjenicima, sorcie, budući bi mi, što se tiče telefona, odgovarao ovakav paket kakav ti imaš, koliko još plaćaš za internet? MAXtv nemaš?

Zašto nigdje ne piše "telefon+internet+maxtv= ... kuna"?

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

super 150 - 95kn, uključeno besplatno 150 minuta (ne impulsa), lovac, mogućnost konferencijske veze;
    preporučam uzeti webbill - besplatna usluga pregleda poziva online (meni je korisno jer mogu pratiti koliko telefoniram ja, a i potomak )

internet - do 2048 kbit/s download i 256 kbit/s upload -79kn
    promet - 10 GB - 59 kn

ukoliko trošiš više od 3GB, onda se ovaj paket prometa isplati... ukoliko trošiš 1 ili 2, bolje je plaćati svaki GB po 20kn

maxtv (uz adsl) - 65kn
    snimalica 10 - 20kn

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

:/

Ovaj Vipov Homebox plaćamo 150-160 kuna mjesečno, nikad više. Ima uključeno 150 minuta razgovora i 2 GB
    Mene bi taj MaxTv koštao puno više nego što inače košta.
    Ima li netko Digi tv?

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Mi prešli na amis - flat rate internet + 1500 min besplatnog razgovora (plaća se uspostava poziva 0,07 lipa) za 170 kn.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Dakle uzela sam mjesečnu tarifu što li je gdje capnu oko 8-9€ i kao pozivi su besplatni i sad jučer javlja imam još 60 centa, dakle trošilo se ovo preostalo od 10€ i ne shvaćam kako. Valjda za startanje poziva uzmu. Dok dobijem njihovog agenta na telefon šiznut ću.

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Dakle uzela sam mjesečnu tarifu što li je gdje capnu oko 8-9€ i kao pozivi su besplatni i sad jučer javlja imam još 60 centa, dakle trošilo se ovo preostalo od 10€ i ne shvaćam kako. Valjda za startanje poziva uzmu. Dok dobijem njihovog agenta na telefon šiznut ću.
    pa pogledaj na webu svog providera paket koji imaš ili u ugovor. tamo sve bude navedeno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •