Pokazuje rezultate 1 do 22 od 22

Tema: vrtić izvor - upisali smo princezu!!!

Početno vrtić izvor - upisali smo princezu!!!

upisali smo princezicu u vrtić izvor. :D

čuli smo već jako puno lijepih stvari ali uvijek je krasno čuti još pokoju dobru informaciju, riječ ohrabrenja....

njoj se tamo toliko svidjelo da je već kod upisa htjela ostati. zlato mamino će morati čekati do jeseni... tada će imati 3 i pol godine. jesu li djeca te dobi još uvijek u onom malom objektu s desne strane ili već idu u centralni? pišite još, željno očekujemo svaku informaciju....

tete ćemo saznati tek na razgovoru u 7. mjesecu, svakako se još javim da čujem i o njima neki info

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mislim da ce ici u neku od grupa u desnom dvoristu. znas li kako joj se zove buduca grupa? onda bi lakse locirali gdje je.

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pretpostavljam da će biti u desnom objektu.

Za vrtić - sve pohvale.

Početno

tek ćemo na intervjuu saznati u kojoj će biti grupi i s kojim tetama...

ove godine se prijavilo jako puno djece pa imam informaciju da će upisivati 16 po grupi, a čini mi se da su prije po 12. mi smo obavijest dobili poštom isti dan kad smo trebali potpisati ugovor. velik je pritisak na vrtić - očito se pronio dobar glas - pa su pokušali na taj način roditelje natjerati da na vrijeme reagiraju...

baš me zanima što ćemo čuti na razgovoru, ali do toga ima još 20-ak dana pa se moramo još strpiti. koliko sam vidjela u prolazu, tete su uglavnom mlađe. ili?

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Teta ima stvarno razne dobi. Mi imamo jednu stariju, oko 50 i jednu potpuno frišku s faksa.:D

Početno

nije loša ta kombinacija iskustva i mladosti
    u razgovoru s mnogim roditeljima čula sam da vrlo često stavljaju jednu super tetu uz drugu, koju djeca toliko ne vole. vajda da ova dobra kompenzira učinke ove loše...
    na stranu simpatična ravnateljica, tajnica (a jesu...) - ipak je najbitnije hoće li se mom djetetu, a i meni, svidjeti teta.
    sin moje susjede je išao u izvor i imao je traume - teta ga nije samo tjerala da spava (to mogu razumjeti), nego se navodno morao pokriti dekom/poplonom po glavi da bi zaspao, što je stvarno strašno...
    ipak, to je jedina loša stvar koju sam od nekog čula o tom vrtiću, u moru dobrih, a kako je na sve nas vrtić na prvu loptu ostavio izuzetno dobar dojam, upisali smo je.
    svakako se javimo i kada saznamo imena svojih teta, ako ne i ranije

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj bobica prvotno napisa
    sin moje susjede je išao u izvor i imao je traume - teta ga nije samo tjerala da spava (to mogu razumjeti), nego se navodno morao pokriti dekom/poplonom po glavi da bi zaspao, što je stvarno strašno...
    Taj maleni mora da je išao s mojom malom u grupu kod tete Vesele
    Većina roditelja je odahnula kad je ona otišla.

Početno

vrijeme je godišnjih i nadam se da ste na moru iako bi mi dobro došla još koja informacija.

princeza će biti u novoj grupi, u objektu potočić. izgleda da su ove godine imali jako veliku navalu pa je veći broj grupa, a i djece u njima

saznali smo imena teta - teta vesna i teta ana.

ima li netko iskustava s navedenim tetama?

Početno

vrijeme je godišnjih i nadam se da ste na moru iako bi mi dobro došla još koja informacija.

princeza će biti u novoj grupi, u objektu potočić. izgleda da su ove godine imali jako veliku navalu pa je veći broj grupa, a i djece u njima

saznali smo imena teta - teta vesna i teta ana.

ima li netko iskustava s navedenim tetama?

Početno

sorry zbog duplog postanja, javilo mo neku grešku pa sam ga još jednom opalila

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mislim da smo u istoj grupi

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mislim da smo u istoj grupi!

Početno

see ya

možda prije polaska dobijemo i neki info o tetama od iskusnih mama dječice iz vrtića izvor

Početno

see ya

možda nam umeđuvremenu neka od iskusnih mama dječice iz izvora kaže i poneku o tetama

Početno

nego, čini mi se da s forumom nešto ne štima.

kad posatm odgovor javlja mi neki bug, onda čak i provjerim je li post objavljen. kad vidim da nije, postam ponovno, a onda se pojave oba.

ovo je moje opravdanje za duplo postanje

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I moja starija je išla u Izvor. U jaslice je krenula s napunjenih godinu dana. Od prvog dana je išla s veseljem, nije bilo suza. Vrtić je odličan, tete su dobro educirane i vole te klince s kojima rade, ravnateljica je odlična, vesela i poduzetna. Mi smo prezadovoljni!!

Početno

ovo je lijepo pročitati

Početno

mrvice, kakvi su ti dojmovi???

mi još nismo krenuli ali bliži se taj svečani trenutak

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Prvi tjedan je bilo super, ostajala je bez problema.
    Drugi tjedan-užas. Suze počnu već kod oblačenja, tuli cijelim putem, viče kak neće ići, jedva je unesem u vrtić kroz vrata i onda tamo ostane bez problema, veseli se, kad dođem po nju je super volje, veselo priča kak je bilo lijepo i kak ide i sutra, no sutra ujutro ope ista stvar...suze.

Početno

to je valjda jedna od tih mogućih reakcija, malo zakašnjela.
    i ja računam na mogućnost da će pustiti suzu, prije ili kasnije.
    nekako mislim da im je tamo stvarno dobro, ali kad shvate da je to stvarno to i da nemaju izbora, da se tamo mora ići svaki dan, tada se stvar malo zakomplicira. ali opet samo privremeno

nadam se da su tete pune podrške
    ako smo stavrno u istoj grupi, moram reći da su se meni tete a&v činile jako ok

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Ima li DV Izvor web stranicu? Molim vas link... Puno hvala

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Riješeno!!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke