Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: sigurnost u skoli

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno sigurnost u skoli

koje su aktivnosti koje vasa skola provodi da poveca sigurnost u skoli? sto mislite o tome?

nasa skola ima nadzorne kamere, ali nema nikoga na porti, cini mi se da tko god hoce, moze uci...
    situaciju dodatno otezava to sto se u zgradi, osim skole nalazi i fakultet pa se uvijek dosta ljudi krece hodnicima...
    sto mi kao roditelji mozemo uciniti da povecamo sigurnost u skoli, i trebamo li opce misliti o tome?

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa jel se ti ulazi bas nikako ne mogu odvojiti
    bar staklenim zidom

fegusti avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Mukica prvotno napisa
    pa jel se ti ulazi bas nikako ne mogu odvojiti
    bar staklenim zidom
    ne mogu jer se istim stubistem penje na 2. kat skole i na 3 i 4. kat - fakulteta pa je i ulaz isti, ali jos malo zrinka pa ce i to bit rijeseno nadam se samo da m tada nece bit vec 5 razred ...

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nista puno ne poduzimaju, klinci su na porti, zapisu ime roditelja koji dolazi, kome ide, kada je usaoi izasao...

nego, kada govoris o sigurnosti na sto tocno mislis, tj. cega se bojis? ja o tome nikada ne razmisljam, vjerujem da je moje dijete sigurno dok je u skoli.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

I kod nas je bilo dva učenika na porti, uglavnom bez odraslih u blizini. Govorilo se o postavljanju kamera, ali nije bilo love.
    Ako su svi dobronamjerni, sve pet. Ali u slučaju bilo kakve nedobronamjerne posjete, ta djeca nit mogu upozorit druge nit zaštit sebe.

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

cure hvala

Citiraj Bubica prvotno napisa
    nista puno ne poduzimaju, klinci su na porti, zapisu ime roditelja koji dolazi, kome ide, kada je usaoi izasao...

nego, kada govoris o sigurnosti na sto tocno mislis, tj. cega se bojis? ja o tome nikada ne razmisljam, vjerujem da je moje dijete sigurno dok je u skoli.
    ma ja se osbno ne bojim, imali smo sastanak roditeljskog vijeca na temu sigurnosti u skoli ali naglask je ovaj puz bio na prometu oko skole ne opceinto sigurnost

prije par godina, jedna ucenica 1. razreda je pogunula ispred skole kad je na nju naletio motorist i to u pjesackoj zoni i sad se ponovo ta pjesacka zona ispred ulaza u skolu puni motorima tj poceli su ponovo prolaziti iako su zabrane i ograde koje postavljene..

nazalost nisam bila na sastanku pa ne znam sto se dogovorilo
    javim

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

zrinka, ja mislim da bi se što se tiče nekakve sigurnosti u školi, prvo trebalo riješiti baš ovo što ti pišeš - prometna sigurnost.
    mene je jedino toga i strah.
    ovo s kamerama, nadzorom, ljudi što se kreću po školi i sl - nekako mi to uopće ne pada na pamet kao nekakva prijetnja sigurnosti. :/

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i nasim skolskim dvoristem proletavaju klinci s motorima - prestrasno. Zoga me stvarno je strah

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •