draga teddy, iako se prica na papiru ne cini duga, znam koliko je ona u srcu duga.
cestitam i zelim ti mirnu trudnocu![]()
draga teddy, iako se prica na papiru ne cini duga, znam koliko je ona u srcu duga.
cestitam i zelim ti mirnu trudnocu![]()
Cestitam Teddy :D
Čestitam!!! Tako sam sretna zbog tebe :D :D . Želim ti prekrasnu i zdravu trudnoću.
Koja stimulativna priča TeddyBearz! Prekrasno! :D :D :D
Od srca čestitam!
![]()
![]()
sada sam tek pročitala![]()
Od srca ti želim mirnu, prekrasnu trudnoću i jednu, živahnu ljetnu bebicu![]()
Čestitam od srca, prelijepa vijest i baš nas je razveselila u ovo predblagdansko vrijeme :D :D :D
Teddy, way to go, girl!!!
Ajme, presretna, doslovno presretna sam zbog tebe![]()
Teddyyyyyyyyyy!!!!
Predivne vijesti!!! :D
Baš sam sretna zbog tebe i blanket bebice!![]()
Hvala svima.![]()
![]()
I tako mi je drago vidjeti cure poznate sa jednog drugog mjesta.![]()
![]()
Teddystvarno me razveselila ova tvoja prekrasna vijest
![]()
znam da voliš spavati i od srca ti želim da te kroz nekoliko mjeseci neko budi oko 8 npr
jel pošteno![]()
TEDDY!!! NAPOKON!!! :D :D
Ne mogu ti opisati koliko sam sretna zbog tebe! Ali fakat ono iskreno sretna![]()
![]()
Joooj što volem ovakve priče, u trenu podignu čovjeka u nebesa![]()
![]()
Teddy BRAVOOOOOOOOOOOO!!!!
![]()
Jako si me obradovala. Još malo pa će u onim predivnim pelenicama biti predivna bebica. Želim ti od srca sve najbolje i predivnu trudnoću. Samo uživaj!!!!!
Teddy, draga, čestitam!! :D
Sva sam se rascmoljila...![]()
Teddy :D :D :D predivno, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za dosadnu i skolsku trudnocu![]()
TEDDI ČESTITAM OD SRCA i hvala ti za ovu predivnu priču.Moja B je 14dnt 90.3 i toliko sam isprepadana da bi po cili dan samo plakala. Neznam kako ću izdržat do utorka kad je nova B.Po ciklusu koji traje30dana. (nebi)trebala dobit u ponediljak.Još jednom ti veliko hvala na ovako ljepoj priči.
Prekrasno ! Čestitam !
Čestitam od srca i želim ti najljepšu moguću trudnoću![]()
![]()
Čestitke od![]()
![]()
Bravo :D :D :D :D :D :D :D
![]()
![]()
![]()
![]()
Ajme draga TB,
čestitam čestitam čestitam...
Rasplakala sam se..
Želim ti najsretniju moguću trudnoću.![]()
Tvoja me prica ostavila bez daha.Cestitam od srca.![]()
![]()
Trudnice Teddy, čestitam!!! Ne mogu ti reći koliko sam sretna zbog tebe! :D![]()
![]()
I neka ti trudnoća bude mirna i zdrava, a porod brz i lak.![]()
![]()
Trebam li reći da sam tijekom priče izgrizla zanoktice, a na kraju se rascmoljila?
tvoja me prica tako razveselila i dokazala jos jednom da cuda se dogadaju.
cestitke od srce![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
malompuno
![]()
Teddy, najiskrenije cestitke!!!
:D:D
koja prekrasna priča, sa predivnim završetkom.
Čestitam i želim školsku trudnoću.
teddy, a update? kako si?![]()
Dobro sam, samo "malo" isprestravljena pričama o spontanim pobačajima u raznoraznim tjednima trudnoće...bejb prvotno napisa
I apetit mi se vratio, a to mi se nimalo ne sviđa.![]()
ako ti pricaju takve price, sjeti se da ti je dragi Bog podario parni broj sponjih slusnih organa. ako ih citas - bome ce siba raditi!TeddyBearz prvotno napisa
klopaj i uzivaj![]()
Teddy, samo laganini i ne zamaraj se.... Ja sam imala sve predispozicije da umrem od straha zbog osjetljive trudnoće u mojim godinicamaa gle me - cerekam se od uha do uha i s ponosom mazim svakim danom sve veću i okrugliju bušu!!!
![]()