tonili strasno mi je zao, budi jaka![]()
![]()
![]()
Draga tonili strašno mi je žao, ali doći će i tvoj trenutak samo budi hrabra.![]()
potpisujem, imala sam 5 spontanih prije mojih bebica, drži servukovi2 prvotno napisa
![]()
tonili, strašno mi je žao, vjeruj u to da ćeš uspjeti kad-tad
![]()
žao mi je tonili, kakva srrašna vijest, draga budi hrabra!![]()
evo sam se rasplakala i neznam šta bi ti porućila. PA TO JE STRAŠNO I UVJEK SAM SE BOJALA UPRAVO TOGA.ZNAM DA JE VAŠA BOL OGROMNA AL ONO ŠTO NAS NE UBIJE TO NAS OJAČA.STOGA NEK VAM JE DRAGI BOG U POMOĆI DA TO PREBRODITE I IZAĐETE IZ TOGA JOŠ JAĆI I KRENETE NA DRUGU BEBICU.IZA KIŠE UVIJEK DOLAZI SUNCE,PA DOĆI ČE I VAŠE.
Ajme meni tek sam sada pročitala![]()
Tonili,žao mi je,ne mogu ni zamisliti kako se osjećaš.
Ajme,stravicne vijesti..![]()
Draga tonili jako mi je zao i zelim ti snagu da sto prije krenes dalje i ublazis ovu bol dolazecom srecom...![]()
jako mi je zao![]()
pratila sam tvoju pricu od pocetka i ni slutila nisam da ce se ovako nesto dogoditi
nadam se da ces ubrzo skupiti snage za dalje
tonili![]()
najljepše su riječi utjehe cura koje su nakon takve tragedije dobile svoje anđelčiće. želim da se to i tebi čim prije ostvari.
![]()
tonili![]()
![]()
draga tonili, neopisivo mi je žao, nema riječi utjehe..![]()
drži se
![]()
Tonili![]()
![]()
Jako mi je zao...drzi se i budi hrabra, tvoja beba ce doci
![]()
strašno mi je žao... znam kako ti je o kroz što prolazite - nažalost mi smo saznali na isti užasan, prebolan i strašan način - na pregledu u 31. tjednu, ni ne sluteći da bi nešto moglo biti loše
...
Bol je prevelika, no nadam se da ćete smoći snage za dalje, samo da prođe sve ovo.
Šaljem ti ogomani držite se. Našite utjehu jedan u drugome, i nemojte odustajati - to vam je zvijezda vodilja
!
ajme i meni je užasno žao, baš sam pratila tvoje postove i radovala se tvom uspjehu a sad ovo![]()
nemam riječi
tonili, ovo je strašna vijest. Ne mogu vjerojatno ni zamisliti kako ti je teško. Drži se, draga.![]()
tonili sjećam te se kada si objavila trudnoću.
Žao mi je što moraš proći ovu patnju i šaljem ti virtualni zagrljaj.
![]()
Draga Tonili, jako mi je žao![]()
Mora proći vrijeme, onda ćeš znati što i kako dalje. Drž se![]()
![]()
![]()
![]()
tonili draga drži se![]()
Tonili, jako mi je žao.
Drži se, i da skupiš snage za dalje.
tonili draga puno mi je žao![]()
![]()
, budi hrabra i za nas koje se i same brinemo i strepimo za svaki UZV
tonili baš mi je žao![]()
znam kako ti je jer to isto sam i ja prošla![]()
![]()
jedan veliki![]()
nemam rijeci.
Beskrajno mi je žao.![]()
Znam da te ne mogu utješiti, ali, mislim na tebe i nadam se da ćeš imati hrabrosti i snage za novu trudnoću.
![]()
(ne znam što bih ti rekla) osim da sam svojim mislima i
uz tebe
tonili jako mi je žao.Stvarno pretužna vijest, drži se
Tonili, stvarno mi je žao![]()
žao mi je.
sad isplači dušu, pokupi srce koje je raspadnuto na tisuće dijelova...sažvači istinu i prihvati ju.. i u nove pobjede i trudnoće...
znam kako ti je, znam kako se osjećaš....
![]()
![]()
![]()
tonili![]()
tonili, jako mi je žao...![]()
Nadam se da će sljedeći put biti bolje. Mora!