-
anketa-dječje sjedalice :)
Pozdrav svima
Molim Vas za par trenutaka i pomoć.Trebate mi odgovoriti na sljedeća pitanja.Treba mi za faks i za određivanje potreba koje prema korisnicima jedan proizvod treba imati kako bi ga razvili prema potrebama kupca.
1. Tipičan način korištenja proizvoda-djecje autosjedalice?
2. Što voli na postojećem proizvodu-djecjoj autosjedalici?
3. Što ne voli na postojećem proizvodu-djecjoj autosjedalici?
4. Prijedlog poboljšanja postojećeg proizvoda-djecje autosjedalice?
Znači što bi vi promjenili da sada morate izumiti dječju autosjedalicu, što vas nervira,što vam je super, što po vama fali. Vaša pomoć i iskustvo će mi puno koristiti- Unaprijed hvala
p.s. molim vas da ne prepisujete jedni od drugih jer odgovore bodujem,pa radim neke tablice afiniteta ...bla bla
puuuuuuunnnoooo hvala
pusa svima
-
na što točno misliš pod 1.?
-
ma u biti glupo pitanje...pa samo ime govori...ko ih je samo smislio...
ma važna su pitanja 2,3 i 4, zanemari prvo
-
ne kuzim se puno u te ankete i istrazivanja, al ja mislim da bi ti tu trebala izabrat jedan model sjedalice i onda o njoj ispitivat
ne kuzim kak ces dobit valjane rezultate ak ima 3-4 vrste i xy modela sjedalica
-
to je ko s autima
svi voze, u svaki moras natocit benzin i napumpat mu gume
al nije isto odgovarat na pitanja o tome sto ja volim na starom passatu, dok ce neko odgovarat sto voli na novoj toyoti
-
znam ,znam...ima ih hrpetine vrsta, za različite uzraste al ovo je samo proizvod opcenito..prva točka razvoja...
-
smijem li pitati zašto si odabrala baš AS?
Jer nekako sam dojma da se pitanja na koja bi trebalo odgovoriti ne "uklapaju" u ovakvu vrstu, ajmo reć', netipičnog proizvoda... :/
-
AS nisu klasicni proizvod, radi se prije svega o jednom aspektu sigurnosti. Mozda bolje da istrazujes za pelene, kolica ili sl.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma