Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: GLAUKOM

Goga43

Početno GLAUKOM

Majka sam 18-godišnje djevojke koja boluje od urođenog glaukoma na oba oka. Liječimo se u bolnici "Sestara milosrdnica" - Vinogradska u Zagrebu. U 8.mj ove godine operira na šesti puta. Prije ove operacije imala je dioptriju - 15 i -10 a sada joj se još ne može odrediti nova dioptrija. Prije 2 tjedna bili smo u MIORH u Tvrtkovoj na utvrđivanja kategorizacije invaliditeta zbog glaukoma,oštećenja živca i vrlo malog postotka vida. Jučer smo primili Rješenje da moja kćerka NEMA OŠTEĆENJA NITI SMANJENJA VIDA TE JE ZAHTJEV ODBIJEN KAO NEOSNOVAN.
    Molim Vas za pomoć kome bih se obratila zbog navedenog te ujedno molim ukoliko netko zna za dobre stručnjake za glaukom u HR i van lijepe naše da mi javi.
    Unaprijed zahvaljujem.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno dr. gavric

Ne znam hoce li vam biti od pomoci moj odgovor jer se ni sama ne snalazim bas najbolje s tom bolesti, no ja idem u polikliniku svjetlost kod dr. gavric. na preporuku drugih lijecnika. zena se specijalizira bas za glaukome. mozda ona ima kakav pametan savjet. mene narucuje svaka tri mjeseca na kontrolu (jako je revna) i otvorena za svaku komunikaciju, no ipak je to zeznuta bolest
    ja isto imam glaukom posljednje dvije godine. uzimam xalatan i zapravo me muci sto u trudnoci jer planiram imati dijete, a niti jedne kapi bas nisu testirane na trudnicama...pa ako znate nekoga tko zna nesto...jer nekako mi se cini da u hrvatskoj glaukom imaju tri covjeka a ipak sumnjam da je tako

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno btw.

uvijek to mozes dati u novine. i to ozbiljno mislim

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •