...ne znam da li se to točno tako kaže, ali kako mi mali često poboljeva, ima iza sebe bolničko ljiečenje s dijagnozom astme i bronhitisa, prošli put me njegova dr. pitala a i naknadno sam od kolegice doznala da imam pravo na nekakvu naknadu za pojačanu skrb bolesnom djetetu, dakle ili ne raditi 4 sata ili na novčanu pomoć. Navodno potrebna je uputnica i nalaz psihologa i pedijatra i kasnije se ide na komisiju. Želim ostvariti pravo na novčanu pomoć, ako ga imam, jer sam prisiljena plaćati malom i tetu (često ne ide u vrtić jer je bolestan, a ja moram raditi) i vrtić - 5 satni program, jer mi je normalno da dijete od 3,9 godina ide s vršnjacima u vrtić i to me zadovoljstvo košta mjesečno 2000 kn! Da li znate išta o tome? Hvala!

, prošli put me njegova dr. pitala a i naknadno sam od kolegice doznala da imam pravo na nekakvu naknadu za pojačanu skrb bolesnom djetetu, dakle ili ne raditi 4 sata ili na novčanu pomoć. Navodno potrebna je uputnica i nalaz psihologa i pedijatra i kasnije se ide na komisiju. Želim ostvariti pravo na novčanu pomoć, ako ga imam, jer sam prisiljena plaćati malom i tetu (često ne ide u vrtić jer je bolestan, a ja moram raditi) i vrtić - 5 satni program, jer mi je normalno da dijete od 3,9 godina ide s vršnjacima u vrtić i to me zadovoljstvo košta mjesečno 2000 kn! Da li znate išta o tome? Hvala!
Odgovori s citatom