Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Prištići na guzi

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno Prištići na guzi

Moj dečkić ima već duže vrijeme četiri do pet gnojnih prištića (poput onih bijelih koje ponekad imamo na licu) na guzi tj. oko čmara. Jako dugo im treba da prođu al se javljaju stalno. Ne izgledaju baš lijepo. Ne znam s čim bi ih mogla eventualno mazati da se prije posuše. :? Možda netko zna!

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ne znam iz iskustva, ali sam vjerna čitateljica Cybermeda pa sam se sjetila da je nedavno bilo slično pitanje

http://www.cybermed.hr/forum/read.ph...&i=4822&t=4822

Zvac

Početno Re: Prištići na guzi

Citiraj Sunčica prvotno napisa
    Moj dečkić ima već duže vrijeme četiri do pet gnojnih prištića (poput onih bijelih koje ponekad imamo na licu) na guzi tj. oko čmara. Jako dugo im treba da prođu al se javljaju stalno. Ne izgledaju baš lijepo. Ne znam s čim bi ih mogla eventualno mazati da se prije posuše. :? Možda netko zna!
    Najpametnije bi bilo posavjetovati se s pedijatrom. Moj Alan je dobio prištiće po guzi od antibiotika. Do sada je imao skroz savršenu guzu. Ne znam koliko će vremena trebati da mu se taj osip povuće...

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I Lovri se povremeno javi osip oko otvora na guzi. I to obično nakon kakice koju obavi po noći, a mi ne skužimo. I to sve opet sad kad je vruće.

Mi to rješavamo tako da mu guzu uvijek isperemo nakon kakice, ostavimo ga na "luftanju" barem 10ak minuta (ako ne i duže) i tek kad je guza 100% suha, namažemo Pavlovićevu preko osipa i stavimo pelenu. S time da pelenu mijenjamo obavezno najkasnije svaka 3 sata bez obzira koliko je puna. (a iza kakice, promijena odmah).

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Meni je super kremica Deflamol,ima je u ljekarnama i košta oko 30 kuna.Dora je imala prištiće i probala sam sa kremicom što sami pripremaju u ljekarnama ali nije baš pomogla a s ovom je prošlo za manje od 2 dana.Probaj možda prođe.

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

I mojoj se mrvici danas to pojavilo.Ja sam mu isprala kremicu mustelovim losionom,isprala u kamilici i namazala uljem gospine trave.Nadam se da će mu pomoći.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •