ja sam suprug od ronin

ovaj ban od 30 dana ne znači ionako ništa ,jer se ona ovdje ne misli vratiti.ja joj prvi ne bih dozvolio.

kako ste uspjeli otjerati najneviniju,najnesebičniju i najbezazleniju osobu na kugli zemaljskoj,nikako ne mogu shvatiti.

ONA je nekoga vrijeđala????U 7 godina braka nisam čuo da je rekla o kome ružnu riječ,u svakome bi našla lijepu osobinu,kod ljudi koji se teško mogu nazvati dobrima.

Često bih joj znao prigovarati da je bedasto dobra i da joj se to neće dobrim vratiti.Što se sada i desilo.

jedna njena osobina koja ovdje vidim nije baš popularna jest iskrenost.Iskrena je do srži,pasalo kome ili ne.

Više vrijede nasmijane oči ona dva djeteta koja je spasila nego vaši zgražajući smajlići.vas,koje su vrijeđale njene zamolbe,uopće ne znam kako bih nazvao.forum ne trpi takve riječi,mislim.

U ovom svijetu gdje su dobro i zlo okrenuti naopačke,još ima malo dobrih ljudi.Ponosan sam što je moja žena jedna od njih.

Molim vas također da je ne kritizirate na ovom topicu,jer se sama ne može braniti.

Još uvijek mašem glavom u nevjerici da je od svih ljudi moja žena banirana ZBOG VRIJEĐANJA!Ne znam bih li se smijao ili plakao.

Ali to nek ide na dušu onima koji su je otjerali.

Za one koji žele ostati s njom u kontaktu,piše na Superbaby ljetne bebe2008 i ima profil na fejsu.