-
Evo, ja cu jos jednom zamoliti i ronin i tebe vepar, da se predomislite i vratite na forum.
Ja sigurno nisam jedna od najpopularnijih forumasica i puno puta sam zbog svojih stavova, koje obicno iznosim bez dlake na jeziku, bila, blago receno, "neshvacena". I htjela sam otici, pa sam opet, radi nekih dragih osoba, ostala. Vjerujem da se puno njih pita zasto sam ostala-za tebe mislim da se to nece nitko pitati.
ronin mi je u mislima (jer je osobno nepoznajem, osim po slikama), jedna jako pozitivna licnost, iskrena i dobronamjerna.
Priznajem, imam rezervu prema dobrotvornim akcijama na internetu i preko foruma, opekla sam se i ja par puta. No, ovaj slucaj me se dojmio, prvenstveno tvoja pozrtvovanost.
Mislim da si pogrijesila, pa i sama si rekla da ti imenovane cure nisu nista odgovorile: pa mozda su procitale i htjele djelovati - nakon prozivanja, naravno da nece, nije nuzno da odgovore na pp, zar ne, moze se samo i uplatiti.
Uzmi malo odmora od foruma, 30 dana je taman da nam se vratis za Bozic. I sorci je slicno prosla, pa je opet tu ostala.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma