-
A za tebe Vepar pitanje. Nije valjda forum jedino mjesto gdje ste tražili pomoć? A zašto ne pita ta cura u toj firmi gdje će se zaposliti da joj koliko mogu oni plate pa nek joj polako u ratama skidaju sa plaće. I toga ima, jako puno firmi to radi. Napišite pismo i pošaljite raznim firmama. I ja na moju firmu svaki dan dobijem puno takvih, imam curu koja svako takvo pismo pročita i nekad nešto i uplatimo. Bilo koja firma koja uplati neće uplatiti 10 kn. To su na razinama firmi smješne cifre. A u ostalom stvaraju olakšice pri plaćanju poreza što je dodatni motiv.
Znam da češće uplatimo ako osoba dođe i osobno donese pismo, meni su nekeko uvjerljiviji.
To je samo jedan od prijedloga.
Svi smo barem jednom u životu imali težak put do cilja, ali ako smo uspjeli put nas je učinio jačima. Tri tjedna je malo i morate poduzeti još nešto. Na forumu ste dovoljno objasnili.
Žao mi je što ste neshvaćeni, ali razumjem i osoblje foruma. Ima onoga sa čime se slažem i ne slažem i sa jedne i druge strane a kako ljudi u afektu svašta zbrljaju, daljnjom raspravom samo ćemo pogoršati stvar.
Meda ti imaš pp.
I evo žao mi je što su me ponijele emocije i niske strasti pa sam ti se tako obratila, iako i dalje mislim da nivo komunikacije nije baš najbolji, slažem se sa tobom da i postupci od Ronin nisu bezgrašni, ali niti za takvu osudu. Dakle Meda izvinjavam se.
Meni su ove svađe tu tako neeee cool. I zato ću se pokušati ubuduće suzdržavati kad na to naletim. Iako poznavajući sebe bit će teško.
A ovo bi bilo najbolje zaključati jer ne vodi ničemu. Ako netko želi pomoći ima veći dovoljno podataka da to i učini.
Prema tome pozivam svih da zaključimo ovu priču.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma