Citiraj nenaa prvotno napisa
Meda ti imaš pp.
I evo žao mi je što su me ponijele emocije i niske strasti pa sam ti se tako obratila, iako i dalje mislim da nivo komunikacije nije baš najbolji, slažem se sa tobom da i postupci od Ronin nisu bezgrašni, ali niti za takvu osudu. Dakle Meda izvinjavam se.
.
prihvacam tvoju ispriku.

pa nisam ju ja odmah osudila, samo sam rekla da se ljuti na krivu osobu, koja na kraju krajeva samo radi svoj posao, a bome se nema zasto ljutiti jer je vec ocito prosle godine imala istu situaciju, i opet je to napravila. znajuci da pravila ne dopustaju.
i na kraju sve 5, nije to takav bed ni za osudu, ali zasto se onda ljutiti i otvarati temu ako znas da si radio nesto nedopusteno? to mi je malo previse.

i onda nakon sto je anchie tako lijepo napisala zasto se takve stvari ne dopustaju, i da ce biti dopsutene, napisati onakav prozivajuci post :/
ne samo da je osudila i napala odredene ljude, nego je u jednoj mjeri i povrijedila jedno drugo pravilo, a to je tajnost pp.

iskreno, meni je isto zao sto je sve tako ispalo, al ocito nije bas jasno kako neke stvari funkcioniraju. i ti na primjer spominjes smjestanje bana. to je apsurd, ne znam kako bi neko nekome to mogao smjestiti, ban se ne dobiva jer je neki forumas trazio neciji ban! nije netko prijavom pp adminu trazio ban, niti bi to mogao uciniti!!!!

niti mi nije jasna automastka osuda osobe koja je javila osoblju o cem se radi, i cak trazenje bana za istu, to me posebno zgrozilo. ne radi se o uznemiravanju nego o principu. ja nisam dobila pp, i stvarno ne mogu garantirati da ne bih obavijestila osoblje o njemu. najvjerojatnije ne bi, ali ako znam da se takve akcije ne dopustaju nije li nefer traziti od mene da lazem, tj. da se pravim da nisam dobila poruku? posebno ako je neko clan udruge.

ako neko ima zelju i volju pomagati drugima postoji puno nacina, udruga.
ako se netko zeli u ovoj udruzi baviti humanitarnim radom nitko ga nece odbiti niti tjerati. al neka pravila se moraju postovati. svi zdusno osudujemo bezakonje i privilegije u nekim visim strukturama, a tu smo spremni cak podrzavati takvo ponasanje. :/