-
radno vrijeme vrtića
zanima me kakvo radno vrijeme imaju privatni a kakvo državni vrtići?
jel to ovisi od vrtića do vrtića ili svi imaju točno određeno radno vrijeme?
-
ovisi od vrtića do vrtića, najčešće negdje od 6 ujutro do 6 popodne. imaš i vrtića (rijetko) koji imaju dežurstva do 9 navecer (Bajka, Trešnjevka...)
Privatni se isto trude raditi što duže
Recimo vrtići u okolici Zagreba,tipa u Sv Ivan Zelina, rade od ranije ujutro i kasnije popodne jer roditelji rade u Zagrebu pa dugo putuju
ne znam što te točno zanima
-
Privatni u koji je mali isao radi do pola 6, ovaj gradski u kojemu je sada do 6.
No, problem je sto iza pola 5-5 ostane tek dvoje ili troje djece.
Da ja ili MM moramo ici po maloga u vrtic u 17.40 (jer ranije ne bismo mogli) bio bi zadnje dijete u dezurstvu, a dezurnim tetama ne bismo bas bili dragi.
I uvijek se pitam - ko tvrdi da se u Hrvatskoj radi po europskom radnom vremenu :?
-
joj, meni to užasno ide na živce kad ti zamjeraju kak dugo ostavljaš dijete u vrtiću (nama se dogodi par puta mjesečno da ostane do 5). Prvo što je to njihov posao, drugo, što se ja moram osjećati dužna prema njima da im se pravdam(!!??)
treće, pa šta misle da je to meni drago. Srce mi plače već kad prođe 4 jer si mislim kako mu je sada kada sva djeca odlaze a on još čeka
-
muči me to kaj ja radim otprilike do 18 sati a muž svaki drugi tjedan popodne. po tome dok ja dođem do vrtića već je oko 19 sati i ne znam samo ko će nam pokupit malog iz vrtića ak vrtići ne rade tak kasno.
-
možda da nađeš neku tetu čuvalicu koja bi ti mogla brinuti o djetetu tih par sati
-
hvala na prijedlogu. morat ću nešt takvog i napravit,makar mi je to nezgodno zbog novaca...
-
zanima me kako rade gradski vrtici u tjednu za bazic,mislim dali rade sve dane osim za bozic ili?
-
Svaki je vrtić dužan raditi u radne dane, a za blagdane ne rade. Može se dogoditi, kao nama, da područni objekt ne radi (naš je zatvoren 3 tjedna), ali su dužni osigurati čuvanje u centralnom objektu.
-
kod nas u zimi rade svi odjeli, ali u skupljenim grupama recimo 3 grupe u jednoj sobi
-
hvala
-
Kod nas privatni vrtić, radi od 6 do 16 sati...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma