Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 66 od 66

Tema: Blagdanska depresija

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj curka prvotno napisa
    Ne odustajte od Božića drage moje jer život treba živjeti SADA, nemojte u starosti žaliti za propuštenim...
    Sad si me baš potaknula na razmišljanje... pogledam li unatrag ovih par godina, vidim puno suza, puno grča, puno dana koji su se vrtjeli samo u mislima o onome što mi je sljedeće za raditi na ovom putu... ne želim da jednoga dana, prisjećajući se ovih godina našeg braka, pamtim uglavnom takve stvari. I mislim si, budemo li sretni dok ćemo jesti svoje kolačiće u svom toplom domu i budemo li sretni dok ćemo obilaziti božićne štandove i pijuckati kuhano vino i sretni dok ćemo plesati (možda u Tvornici?) u novogodišnjoj noći i poželimo li si s osmijehom da nam dođe naša beba... možda će nam se takvima veselima brže odlučiti doći... možda je to i neće požuriti, ali, barem nam ovo sivo doba godine neće biti tako ružno sivo...

bony avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ma cure moje,ja uživam u svakom danu i veselim se svemu što imam i jako sam sretna osoba,svaki dan,mjesec,godinu iskoristim maksimalno,ali postoji ona praznina,onaj dio mene koji mi fali i koliko god bila sretna ta misao-želja ,samo proleti mojim mislima i ja se ukomiram.Znači nije stvar da ne cijenimo i ne uživamo u onome što imamo već je to neka veca sila koja nam jednostavno ne da da se opustimo do kraja,to je nemoguće u okruženju u kojem živimo.

BLIZU avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

vec duze godin a za dane Bozica san tuzna itugujem sto je jednom sasvojim djetetom ne kitim bor idem u crkvu radaim snjegovice...i svaku se godinu nadam da mi je to posljednja...no nada me uvjek prevari i ostavi gorak trag.........ni svecui nisu kaj su nekad bili...neznam do kad ovaj gore misli tak!!!????

Biene avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Mojoj maloj obitelji (člana 2) ovo je 4. Božić. Ako ništa drugo majstorica sam što se pečenja kolače tiče. I cure moje, ja ću nastaviti s kolačima, kićenjem kuće, izlizati ću sve božićne CDove, ako padne snijeg napraviti ću najvećeg snjegovića u ulici, ići ćemo na sanjkanje MM i ja......
    A naša će beba stići, uskoro.

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Biene imaš pp

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Nama je prvi neuspješni došao baš 2004 na Božič a sada mi jedna mala neda mira ,stalno lupa po tipkovnici ,krade miša ,baca dudu a evo uzela je i bebi mob pa kao priča.
    Zato nedaj te se :D :D

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

Citiraj Robert prvotno napisa
    Nama je prvi neuspješni došao baš 2004 na Božič a sada mi jedna mala neda mira ,stalno lupa po tipkovnici ,krade miša ,baca dudu a evo uzela je i bebi mob pa kao priča.
    Zato nedaj te se :D :D

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Evo,meni danas negativna beta,ali ne dam se...neću biti tužna,peći ću kolače,kititi bor,pjevati božične pjesme i razmišljati da moram uživati u božiću sa sm,posvetiti jedno drugome što više vremena,jer drugi božić će nas biti troje...imat ćemo malog bebača i božić će biti savršen,nećemo imati više toliko vremena za sebe,ali ipak....bit će savršeno.... će biti sa nama.

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Bravo. To je duh. I nas će biti troje idući Božić. Svatko od nas će imati jednog člana više. :? :?

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Malo listam postove,i ne znam više tko je napisao da dok "ČITA,USPUT I PLAČE,A MUŽ ZBUNJENO GLEDA"...
    Situacija je slična i u mojoj kući..
    I nisam mogla ne pomisliti kako divne osobe imamo kraj sebe,prolaze isto što i mi,a opet imaju tonu živaca i suosjećanja..

Nova sam na ovom pdf-u,i vrlo rado čitam sve vaše tuge i radosti,svi vaši pokušaji i uspjesi..
    I SVEJEDNO,BIT ĆE OVO LIJEPI BLAGDANI,JER IMAMO JEDNI DRUGE!

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

ja sam napisala jednom ali neznam na koju temu vise a vjerujem da ima tu čestih primjera.ja uglavnom plačem na sretne zavrsetke

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ja sam to napisala. Mislim da svi muževi tako reagiraju. Koliko god se trude razumjeti i biti nam podrška i koliko god da je i njima teško zbog svega kroz šta prolazimo mislim da ipak ne razumiju sve u potpunosti kako nam je. Mislim da se mi ovdje sve razumijemo potpuno.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

DOBRO JE ŠTO SE TRUDE..NARAVNO DA SAMO MI ZNAMO KAKO NAM JE..
    ...I JOŠ ZBUNJEN I U ČUDU GLEDA JESAM LI NA KAKVIM DROGAMA,PA DA SAM SVAKO VEČE PRED RAČUNALOM I POSTAM,ČITAM...

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

eto otpuno isto je kod mene. I sad me gleda sav u čudu

BLIZU avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

DA TULIM NAD KOMPO I DODE M IPOALI MI PUSU U CELO I VIDI DA JA PLACEM I PRAZIN POGLEDI......... :/

IRENA456 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Vikki vidim da je tvoja B bila 8,1 očeš li mi molim te objasnit šta se dogodilo i kakva je to B jer su jedinice svugdi razlićite

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •