Sreca vasa. Ipak je veliko olaksanje kad u takvoj situaciji nema puno ili cak nikako ljudi sa svojim dugim nosevima i savjetnika koji nemaju pojma o dojenju a misle da sve znaju.Lutonjica prvotno napisa
ms.ivy, bas si mi dala dobru ideju sta da mu serviram jer sam i ja 100% okupirana sa Lukom i svom mogucom brigom oko njega, ma da mu dam od svake vas po jednu recenicu, mislim da bi moglo upaliti a ja i Luka ostanemo naj sretniji a vama neizmjerno prrrezahvalni na ovakvoj podrsci i savjetima![]()
Ma MM je od 20 tak ljudi samo sa jednom zenom pricao koja je bila ZA dojenje i koja je dojila do 15tog mjeseca al s tim da mu je spomenula da ne njen muz ludio od toga al ona nije obracala puno paznje na to a svi ostalih 19 stak su bili PROTIV!!
Vec sam spomenula da je jedna prijateljica prestala sa 3.5mj. jer joj je bilo dosadilo, od radnog kolege zena je dojila samo po mjesec dana obadvoje djece i prestajala da joj se grudi ne daj Boze ne deformiraju, moja sveki je MM pcela nadohranjivati sa 3.5mj. a sa 6mj. prestala sa dojenjem, neki poznati Francuski psiholog je rekao da su djeca ovisniji o majci,nisu jaki,itd.......... (jooj koliko ima nesposobnih psihologa) a ovdje u Francuskoj vam mogu reci da se ne drzi do dojenje, ovdje je, zivjela : BLéDINA,NESTLé i nemam pojma koje jos.
Boze sacuvaj.