Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 88

Tema: Kakve čizmice?

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno Kakve čizmice?

Kupujemo prve čizmice!!! :D Ne one gumene, već fine, tople!

E sad, na što trebamo paziti, kakav materijal, da se brzo ne zaprlja, iscufa, dali da bude tvrd ili mekan đon???
    Mišica ima 18 mjeseci, normalnu vitku nogicu.

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

ja kupila svojoj i to mi je bio totalno promasaj. :/ Cizmice su do pola nogice, kozne sa tvrdim donom. Krasne, meni se jako svidaju. Ali, ona ne zna hodati u njima i kad joj obucem samo stoji i place. :/

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ani, koliko curica ima? koje si kupila? (da ne napravimo istu pogrešku )
    Ja razmišljam o jednima...

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Pa da, čini se da tvrd đon nije baš dobar. Moja je imala ljetne, išla kao vojnik, jako zabacivala noge. Preporodila se s mekanim đonom. :/

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Serpentina prvotno napisa
    Ani, koliko curica ima? koje si kupila? (da ne napravimo istu pogrešku )
    Ja razmišljam o jednima...
    Ima 15 mj. Ja sam joj uzela u TL, Coconut Girl. Na kraju sam joj kupila jedne Geox visoke cipele i one su joj super. Uzela sam joj i stucne, tako da joj necu ni kupovati cizmice. A ima i buce za snjeg.
    Ma, ja sam joj cizmice htijela samo za sminku, ono kad nosi suknjicu... :/

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Coconut je grozna kvaliteta, nije cudo da dijete u tome ne moze hodati.

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa
    X

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Mi smo prezadovoljni s Naturinom.

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

trenutno imamo ove:
    http://public.fotki.com/sretna-obite...secizmice.html

a jako su dobre i jakooo tople dječje UGGS, koje smo nosili kao nehodači (pogotovo u marami)

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Jucer kupili iste, super su.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Jel imate iskustva s Cicibanom i Bambijem, nisam sigurna da sam u svom gradu igdje vidjela Naturino (jesu to Naturino na slici???).

Koji je uopće najmanji broj za čizmice- mislim da trebamo 21. Obične čizme 21 jedva našli.

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj corny prvotno napisa
    Jel imate iskustva s Cicibanom i Bambijem, nisam sigurna da sam u svom gradu igdje vidjela Naturino (jesu to Naturino na slici???).

Koji je uopće najmanji broj za čizmice- mislim da trebamo 21. Obične čizme 21 jedva našli.
    Mi smo imali balerinke s pasicom oko gležnja Ciciban i super su, ali malo čvršće u odnosu na Naturino.

Ovo na slici su Naturino, podstavljene, tople, vodonepropusne.
    Naturino radi male brojeve u kolekciji Falcoto.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

koliko dodju naturnove? zar ne kostaju ko samo zlato?

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

pa cuj, ja sam ih platila 540 kn (imam karticu za 10% popusta), a npr. Ciciabn nisu puno jeftinije, mozda 50tak kuna.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Moje imaju jedna ciciban, druga Babmi. Ove Bambi su kao neke čizmice, u biti gležnjače. One su 450 kuna.

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Mi smo kupili malo povišene cipelice Frodo flexi. Lijepe su, mekane, đon se savija i izgleda mi da su joj udobne. Ima li ih tko i kakva su vam iskustva?
    Inače, ubili smo se tražeći cipele koje nemaju đon tvrđi od klompe :/ , a u Dbk i nemamo neki ludi izbor (sreća da postoji internet kupovina, ali ne znam još kako bi kupila cipelice bez da ih isproba i malo prohoda u njima).

mg1975 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Mi smo kupili visoke podstavljene cipele od Bambija, bile su oko 350,00kn. Mislim da nećemo kupovati čizme osim ako baš zapada tona snijega.

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa
    Ah, ocigledno...

Ove Geox su joj super!
    Ja naturinno kupujem vec godinama i zbilja su super! jest da su skupe, ali su zbilja kvalitetne, treba puno muke da ih su podere.

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj Pcelica Mara prvotno napisa
    Mi smo kupili malo povišene cipelice Frodo flexi. Lijepe su, mekane, đon se savija i izgleda mi da su joj udobne. Ima li ih tko i kakva su vam iskustva?
    Inače, ubili smo se tražeći cipele koje nemaju đon tvrđi od klompe :/ , a u Dbk i nemamo neki ludi izbor (sreća da postoji internet kupovina, ali ne znam još kako bi kupila cipelice bez da ih isproba i malo prohoda u njima).
    Pošto?

Ja sam sa cicibanom prezadovoljna, a čizmice primigi, one nepropusne i onda netreba buce.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Jel imaju te froddice ovdje:

http://www.ivancica.hr/hr/kolekcije_froddo_jz2008.asp

???? U katalogu su sve velike (koje su meni lijepe :/ ) !!!

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Mi smo kupili šefu Preschoolians čizmice, baš smo zadovoljni, mekane su, lagane i tople

OT Daedi.... imaš mi poznat avatar

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj mandarinka prvotno napisa
    Mi smo kupili šefu Preschoolians čizmice, baš smo zadovoljni, mekane su, lagane i tople

OT Daedi.... imaš mi poznat avatar
    Da, otkuda? Slucajno sam ga nasla na netu.

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj iki prvotno napisa
    Pošto?
    Kao i ostale cipelice, 350 kn. Razlika od običnih Frodo je valjda u tome što su mekane i savitljivog đona pa imaju tu etiketu Flexi.

Intenzivno razmišljam o naručivanju Preschoolians cipelica, nadam se samo da ću pogoditi veličinu. Vidim svi ponosni vlasnici ih hvale, a ima baš medenih modela...

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Naturino!
    Ali moram pohvalit i jedne cizmice koje smo kupili u Grazu,u jednom Svedskom ducanu,Vincent.

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj Christy prvotno napisa
    Naturino!
    Nema ih u našem gradu, šmrc. Uopće im nisu poslali zimsku kolekciju, mislim da i ta butiga propada... Znam da imaju jako lijepe modele, ne znam koliko su mekane (ne vidim na slikama )

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Mia ima Preschoolians i super su. Tople, mekane, predivne. Sada nam stižu i buce s krznom! )

adonisa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Mi smo se odlučili za geox, lijepe su i tople.
    U početku je malo opreznije hodao (doduše i nije neki hodač - tek je počeo!), a obzirom da je po kući je stalno u robeez papućicama, valjda mu je bilo neobično hodati u čizmicama.

KATALENIĆ avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Sari kupujemo svaku zimu čizmice u Froodu, jako smo zadovoljni. Ove godine smo ih platili 490 kn. A Svenu smo kupili u Bambiju jer u Frodu nismo našli ništa šta nam se sviđa. A i nema tak mali broj koji mi trebamo, 19. Bambijeve smo platili 450 kn. Isto su dobre.

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Jel imaju te froddice ovdje:

http://www.ivancica.hr/hr/kolekcije_froddo_jz2008.asp

???? U katalogu su sve velike (koje su meni lijepe :/ ) !!!
    Tek sad vidim pitanje Nema, bar ih ja nisam našla. Taj model imaju u rozoj, bež i crnoj boji. Bile su još jedne Frodo flexi cipelice koje su mi jako lijepe, tamno zelene (ali nije bilo našeg broja). Svakako, mi smo uzeli 22, bilo je i 20, 21, tj. bilo je manjih brojeva.
    Sad ih je šefica već razgazila i mislim da su joj udobne (udobnije od npr. dosta tvrđih Nike teniska).
    Napomena, ovo su cipelice, a ne čizmice.

kole avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj mandarinka prvotno napisa
    Daj mi molim te reci kakav im je materijal iznutra?

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Napomena, ovo su cipelice, a ne čizmice.
    Pa da, vidim da ste svi naveli primjere za cipelice, ne čizmice. :/

Mi imamo cipelice, ali ja stalno imam neki dojam da joj je hladno po gležnjevima jer i ja nosim čizmice već sada, a kamoli po snježini. :/
    Prošle godine smo svaki dan išli van bez obzira na hladnoću, tako planiramo i ove, a te (niske) cipice me baš bodu u oči.

ivaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

naturino, ali kako ih nema u Osijeku, naručim ih preko neta...
    probala je u Naturinu u ZGB broj, ali mi je 670 kuna bilo puno. Na ebayu nove malo preko 400..
    tako i cipelice, gotovo iskljuivo Naturino i odlične su.

Jel ima netko iskustva sa Moki cipelicama,
    talijanske su, cijena- kao N...
    baš me zanima jel ih još netko probao!

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Pa da, vidim da ste svi naveli primjere za cipelice, ne čizmice. :/
    Ni mi još nismo kupili čizmice. Doduše kod nas nije tako hladno, ali rado bi imali jedne čizmice. Mene zanima kako će ona u njima hodati, hoće li joj smetati jer su uz nogu :? . Zato i želim kupiti neke koje može provati... i zato čekam s narudžbom Preschoolians cipelica.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Kupili smo kraljici gumene cizme za po kisi a prosli tjedan u Londonu smo joj kupili prekrasne cizmice od koze (donji dio) i antilopa za 32 GBP u Clarksu (by the way nasa zenska ima 20 mjeseci). Gledali smo baby Uggs i cijena se kretala oko GBP 60,00.

curly mama avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

meni su clarksice super za klince! imaju savitljiv đon i baš su lagane. oduševljeni smo s cipelicama. za par dana nam stižu i čizmice 8) ! jedva čekam.

mandarinka (ili netko tko zna) zanimaju me i preschoolians čizmice. malena ima jedne cipelice i nekako mi se čine veliki kalupi (veći od drugih skoro za cijeli broj). kakvo je tvoje iskustvo sa čizmicama? jesi li uzela isti broj koji i inače nosi, ili? ne bih rado fulala veličinu a nema druge nego naručit preko neta...a te s krznom su jednostavno neodoljive

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ja imam presch. čizmice s krznom i grooooozne su. Potaknuti dobrim iskustvom s cipelama - tenisicama, naručili smo papuče i čizmice. Oboje je užasno nekvalitetno. Papuče su na gumu, a K. ima dosta buckasta stopala, pa ju je to dosta stezalo. A čizme su prava katastrofa, jako su široke, ja sam uzela br. 21, još dužina i nije problem, ali širina... Jako je loše hodala u njima, zapinjala. A preko neta su izgledale predivno. Na kraju smo joj kupili buce za snijeg za ovo sad vrijeme.

curly mama avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ma daaaj, mala beba, stvarnoo?! :shock:
    zbilja na netu izgledaju najljepše na svijetu!!! znači tak...a ja baš padala u iskušenje da i njih naručim.
    dobro da si rekla! moja melena ni nema široku nogu. kak bi tek njoj bile?!

curly mama avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj mala_beba_21 prvotno napisa
    ja sam uzela br. 21, još dužina i nije problem, ali širina...
    a jel ti malena i inače nosi vel. 21? čini li ti se da je isti kalup kao i vel. 21 neke druge marke cipelica?
    i koje si uzela ako smijem pitati: walkers, runners ili adventureres?

pa baš sam se zapalila

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Malo su veće od naših 21. Ja sam to naručivala jesenas, pa sam kontala da će joj trebat malo veće, kao da izdrže cijelu zimu, pa sam uzela 21. Sad su joj kao po dužini taman, al ta širina je koma. A nisu baš ni tople. Unutra je kao uložak topli, nosila je štrample, termo čarape i taj uložak i čizme i nožica joj je hladna. Ma koma. Pogledaj ih u Dubravi u Bebinom svijetu, imaju ih. Ja sam luda što ih nisam išla prije pogledat. A mislila sam da će bit ok, kao što su bile i tenke.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

E da, uzela sam runners.

curly mama avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

hvala ti...i na pp-u također

Juls avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

A Primo čizmice, kakve su one po kvaliteti?

Leeeaaa avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

jel netko nedavno naručivao sa http://preschoolians.com/ već danima ne mogu naručiti šlapice...jel sve OK s njima?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja inace jako volim preschoolians ali nam cizmice nikako ne valjaju...padaju s noge u biti sklizu na peti iako je broj dobar i stalno se popikava.

Inace za info kome treba, u roses fashion outletu sam neki dan vidjela Geox cizmice snizene za 30% i bilo je vise modela.

paid avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Juls prvotno napisa
    A Primo čizmice, kakve su one po kvaliteti?
    Moj I. ima Primo male "starke" i odlične su

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

U CC-u u Tintiliniću NAturino obuća snižena za 50%. Čizmice 300-350 kn. Jedino nemaju baš brojeva

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

moja ima 1 god ovo ljeto je počela hodati pa sam joj uzela ciciba, sad za jesen ima bambi, a za zimu sam joj uzela čizmice prescholians. prvo moraš odlučiti kojom filozofijom krenuti jer sad je novi trend u svijetu "bosonoge cipele" tj. cipele koje su totalno savitljive nemaju niti jednog tvrdog dijela, niti anatomskog uloška ( kao što imaju bambi i ciciban), jer po novom najzdravije je da djeca hodaju bosa...tj. do 2 godine da ništa "nasilno" ne oblikuje dječju nogicu nego da se ona nesputano razvija.... ja sam probala kažem ove tvrde ali mi se ova filozofija puno više sviđa... odi na bebuška stranicu i preschulians stranicu imaš modele i sve lijepo opisano. a ako se odlućiš za staru školu... ciciban, bambi... sve je to isto ....skupo..

Juls avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ja sam svojoj curki za prve cipelice odabrala pedipedice sa bebuška shopa, u njima je i prohodala te je i cijelo ljeto bila u pediped sandalama. No, za zimu mi ove pediped čizmice izgledaju pretankog đona. Ima li tko iskustava s pediped čizmicama i zimskim uvjetima?

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ja sam se isto ponijela za novim trendom cipelica. Super su bile ljetne cipelice - tenisice, ali za zimu su takve potpuno nepraktične, konkretno preschoolians čizmice, imaju i dupli uložak unutra, ali i na prosječnoj hladnoći nožice su hladne. Nema šanse da dijete ode na snijeg u tome. Mi probali prošle zime, pa sa snijega direkt u auto i kupili buce. A tada je imala godinu i par mjeseci. To su cipelice za po doma i za toplo vrijeme. Ja sam bila stvarno oduševljena s tim prvim cipelicama u kojima je prohodala, ali kažem za zimu

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

ja preschoolians čizmice nisam još testirala čekam hladija vremena i snijeg, tako da nemam iskustava.. ali više mi se sviđa ta metoda ne sputanih nožica nego onaj tvrdi kalup.. pa i sami znate kad obujete neke čizme koje su tvrđe odmah drukčije hodate..

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •