Kupujemo prve čizmice!!! :D Ne one gumene, već fine, tople!![]()
E sad, na što trebamo paziti, kakav materijal, da se brzo ne zaprlja, iscufa, dali da bude tvrd ili mekan đon???
Mišica ima 18 mjeseci, normalnu vitku nogicu.![]()
Kupujemo prve čizmice!!! :D Ne one gumene, već fine, tople!![]()
E sad, na što trebamo paziti, kakav materijal, da se brzo ne zaprlja, iscufa, dali da bude tvrd ili mekan đon???
Mišica ima 18 mjeseci, normalnu vitku nogicu.![]()
ja kupila svojoj i to mi je bio totalno promasaj. :/ Cizmice su do pola nogice, kozne sa tvrdim donom. Krasne, meni se jako svidaju. Ali, ona ne zna hodati u njima i kad joj obucem samo stoji i place. :/
Ani, koliko curica ima? koje si kupila? (da ne napravimo istu pogrešku)
Ja razmišljam o jednima...![]()
Pa da, čini se da tvrd đon nije baš dobar. Moja je imala ljetne, išla kao vojnik, jako zabacivala noge. Preporodila se s mekanim đonom. :/
Ima 15 mj. Ja sam joj uzela u TL, Coconut Girl. Na kraju sam joj kupila jedne Geox visoke cipele i one su joj super. Uzela sam joj i stucne, tako da joj necu ni kupovati cizmice. A ima i buce za snjeg.Serpentina prvotno napisa
Ma, ja sam joj cizmice htijela samo za sminku, ono kad nosi suknjicu... :/
Coconut je grozna kvaliteta, nije cudo da dijete u tome ne moze hodati.
trenutno imamo ove:
http://public.fotki.com/sretna-obite...secizmice.html
a jako su dobre i jakooo tople dječje UGGS, koje smo nosili kao nehodači (pogotovo u marami)
Jel imate iskustva s Cicibanom i Bambijem, nisam sigurna da sam u svom gradu igdje vidjela Naturino (jesu to Naturino na slici???).![]()
Koji je uopće najmanji broj za čizmice- mislim da trebamo 21. Obične čizme 21 jedva našli.![]()
Mi smo imali balerinke s pasicom oko gležnja Ciciban i super su, ali malo čvršće u odnosu na Naturino.corny prvotno napisa
Ovo na slici su Naturino, podstavljene, tople, vodonepropusne.
Naturino radi male brojeve u kolekciji Falcoto.
koliko dodju naturnove? zar ne kostaju ko samo zlato?![]()
pa cuj, ja sam ih platila 540 kn (imam karticu za 10% popusta), a npr. Ciciabn nisu puno jeftinije, mozda 50tak kuna.
Moje imaju jedna ciciban, druga Babmi. Ove Bambi su kao neke čizmice, u biti gležnjače. One su 450 kuna.
Mi smo kupili malo povišene cipelice Frodo flexi. Lijepe su, mekane, đon se savija i izgleda mi da su joj udobne. Ima li ih tko i kakva su vam iskustva?
Inače, ubili smo se tražeći cipele koje nemaju đon tvrđi od klompe :/ , a u Dbk i nemamo neki ludi izbor (sreća da postoji internet kupovina, ali ne znam još kako bi kupila cipelice bez da ih isproba i malo prohoda u njima).
Mi smo kupili visoke podstavljene cipele od Bambija, bile su oko 350,00kn. Mislim da nećemo kupovati čizme osim ako baš zapada tona snijega.
Ah, ocigledno...Deaedi prvotno napisa
Ove Geox su joj super!
Ja naturinno kupujem vec godinama i zbilja su super! jest da su skupe, ali su zbilja kvalitetne, treba puno muke da ih su podere.
Pošto?Pcelica Mara prvotno napisa
Ja sam sa cicibanom prezadovoljna, a čizmice primigi, one nepropusne i onda netreba buce.
Jel imaju te froddice ovdje:
http://www.ivancica.hr/hr/kolekcije_froddo_jz2008.asp
???? U katalogu su sve velike (koje su meni lijepe :/ ) !!!
Mi smo kupili šefu Preschoolians čizmice, baš smo zadovoljni, mekane su, lagane i tople![]()
OT Daedi.... imaš mi poznat avatar
Da, otkuda? Slucajno sam ga nasla na netu.mandarinka prvotno napisa
Kao i ostale cipelice, 350 kn. Razlika od običnih Frodo je valjda u tome što su mekane i savitljivog đona pa imaju tu etiketu Flexi.iki prvotno napisa
Intenzivno razmišljam o naručivanju Preschoolians cipelica, nadam se samo da ću pogoditi veličinu. Vidim svi ponosni vlasnici ih hvale, a ima baš medenih modela...
Naturino!
Ali moram pohvalit i jedne cizmice koje smo kupili u Grazu,u jednom Svedskom ducanu,Vincent.
Nema ih u našem gradu, šmrc. Uopće im nisu poslali zimsku kolekciju, mislim da i ta butiga propada... Znam da imaju jako lijepe modele, ne znam koliko su mekane (ne vidim na slikamaChristy prvotno napisa
)
Mia ima Preschoolians i super su. Tople, mekane, predivne. Sada nam stižu i buce s krznom!)
Mi smo se odlučili za geox, lijepe su i tople.
U početku je malo opreznije hodao (doduše i nije neki hodač - tek je počeo!), a obzirom da je po kući je stalno u robeez papućicama, valjda mu je bilo neobično hodati u čizmicama.
Sari kupujemo svaku zimu čizmice u Froodu, jako smo zadovoljni. Ove godine smo ih platili 490 kn. A Svenu smo kupili u Bambiju jer u Frodu nismo našli ništa šta nam se sviđa. A i nema tak mali broj koji mi trebamo, 19.Bambijeve smo platili 450 kn. Isto su dobre.
Tek sad vidim pitanjecorny prvotno napisa
Nema, bar ih ja nisam našla. Taj model imaju u rozoj, bež i crnoj boji. Bile su još jedne Frodo flexi cipelice koje su mi jako lijepe, tamno zelene (ali nije bilo našeg broja). Svakako, mi smo uzeli 22, bilo je i 20, 21, tj. bilo je manjih brojeva.
Sad ih je šefica već razgazila i mislim da su joj udobne (udobnije od npr. dosta tvrđih Nike teniska).
Napomena, ovo su cipelice, a ne čizmice.
Daj mi molim te reci kakav im je materijal iznutra?mandarinka prvotno napisa
Pa da, vidim da ste svi naveli primjere za cipelice, ne čizmice. :/Napomena, ovo su cipelice, a ne čizmice.
Mi imamo cipelice, ali ja stalno imam neki dojam da joj je hladno po gležnjevima jer i ja nosim čizmice već sada, a kamoli po snježini. :/
Prošle godine smo svaki dan išli van bez obzira na hladnoću, tako planiramo i ove, a te (niske) cipice me baš bodu u oči.![]()
naturino, ali kako ih nema u Osijeku, naručim ih preko neta...
probala je u Naturinu u ZGB broj, ali mi je 670 kuna bilo puno. Na ebayu nove malo preko 400..
tako i cipelice, gotovo iskljuivo Naturino i odlične su.
Jel ima netko iskustva sa Moki cipelicama,
talijanske su, cijena- kao N...
baš me zanima jel ih još netko probao!
Ni mi još nismo kupili čizmice. Doduše kod nas nije tako hladno, ali rado bi imali jedne čizmice. Mene zanima kako će ona u njima hodati, hoće li joj smetati jer su uz nogu :? . Zato i želim kupiti neke koje može provati... i zato čekam s narudžbom Preschoolians cipelica.corny prvotno napisa
Kupili smo kraljici gumene cizme za po kisi a prosli tjedan u Londonu smo joj kupili prekrasne cizmice od koze (donji dio) i antilopa za 32 GBP u Clarksu (by the way nasa zenska ima 20 mjeseci). Gledali smo baby Uggs i cijena se kretala oko GBP 60,00.
meni su clarksice super za klince! imaju savitljiv đon i baš su lagane. oduševljeni smo s cipelicama. za par dana nam stižu i čizmice 8) ! jedva čekam.
mandarinka (ili netko tko zna) zanimaju me i preschoolians čizmice. malena ima jedne cipelice i nekako mi se čine veliki kalupi (veći od drugih skoro za cijeli broj). kakvo je tvoje iskustvo sa čizmicama? jesi li uzela isti broj koji i inače nosi, ili? ne bih rado fulala veličinu a nema druge nego naručit preko neta...a te s krznom su jednostavno neodoljive![]()
Ja imam presch. čizmice s krznom i grooooozne su. Potaknuti dobrim iskustvom s cipelama - tenisicama, naručili smo papuče i čizmice. Oboje je užasno nekvalitetno. Papuče su na gumu, a K. ima dosta buckasta stopala, pa ju je to dosta stezalo. A čizme su prava katastrofa, jako su široke, ja sam uzela br. 21, još dužina i nije problem, ali širina... Jako je loše hodala u njima, zapinjala. A preko neta su izgledale predivno. Na kraju smo joj kupili buce za snijeg za ovo sad vrijeme.
ma daaaj, mala beba, stvarnoo?! :shock:
zbilja na netu izgledaju najljepše na svijetu!!! znači tak...a ja baš padala u iskušenje da i njih naručim.
dobro da si rekla! moja melena ni nema široku nogu. kak bi tek njoj bile?!
a jel ti malena i inače nosi vel. 21? čini li ti se da je isti kalup kao i vel. 21 neke druge marke cipelica?mala_beba_21 prvotno napisa
i koje si uzela ako smijem pitati: walkers, runners ili adventureres?
pa baš sam se zapalila![]()
Malo su veće od naših 21. Ja sam to naručivala jesenas, pa sam kontala da će joj trebat malo veće, kao da izdrže cijelu zimu, pa sam uzela 21. Sad su joj kao po dužini taman, al ta širina je koma. A nisu baš ni tople. Unutra je kao uložak topli, nosila je štrample, termo čarape i taj uložak i čizme i nožica joj je hladna. Ma koma. Pogledaj ih u Dubravi u Bebinom svijetu, imaju ih. Ja sam luda što ih nisam išla prije pogledat. A mislila sam da će bit ok, kao što su bile i tenke.
E da, uzela sam runners.
A Primo čizmice, kakve su one po kvaliteti?
jel netko nedavno naručivao sa http://preschoolians.com/ već danima ne mogu naručiti šlapice...jel sve OK s njima?
Ja inace jako volim preschoolians ali nam cizmice nikako ne valjaju...padaju s noge u biti sklizu na peti iako je broj dobar i stalno se popikava.
Inace za info kome treba, u roses fashion outletu sam neki dan vidjela Geox cizmice snizene za 30% i bilo je vise modela.
Moj I. ima Primo male "starke" i odlične suJuls prvotno napisa
U CC-u u Tintiliniću NAturino obuća snižena za 50%. Čizmice 300-350 kn. Jedino nemaju baš brojeva
moja ima 1 god ovo ljeto je počela hodati pa sam joj uzela ciciba, sad za jesen ima bambi, a za zimu sam joj uzela čizmice prescholians. prvo moraš odlučiti kojom filozofijom krenuti jer sad je novi trend u svijetu "bosonoge cipele" tj. cipele koje su totalno savitljive nemaju niti jednog tvrdog dijela, niti anatomskog uloška ( kao što imaju bambi i ciciban), jer po novom najzdravije je da djeca hodaju bosa...tj. do 2 godine da ništa "nasilno" ne oblikuje dječju nogicu nego da se ona nesputano razvija.... ja sam probala kažem ove tvrde ali mi se ova filozofija puno više sviđa... odi na bebuška stranicu i preschulians stranicu imaš modele i sve lijepo opisano. a ako se odlućiš za staru školu... ciciban, bambi... sve je to isto ....skupo..
Ja sam svojoj curki za prve cipelice odabrala pedipedice sa bebuška shopa, u njima je i prohodala te je i cijelo ljeto bila u pediped sandalama. No, za zimu mi ove pediped čizmice izgledaju pretankog đona. Ima li tko iskustava s pediped čizmicama i zimskim uvjetima?
Ja sam se isto ponijela za novim trendom cipelica. Super su bile ljetne cipelice - tenisice, ali za zimu su takve potpuno nepraktične, konkretno preschoolians čizmice, imaju i dupli uložak unutra, ali i na prosječnoj hladnoći nožice su hladne. Nema šanse da dijete ode na snijeg u tome. Mi probali prošle zime, pa sa snijega direkt u auto i kupili buce. A tada je imala godinu i par mjeseci. To su cipelice za po doma i za toplo vrijeme. Ja sam bila stvarno oduševljena s tim prvim cipelicama u kojima je prohodala, ali kažem za zimu![]()
ja preschoolians čizmice nisam još testirala čekam hladija vremena i snijeg, tako da nemam iskustava.. ali više mi se sviđa ta metoda ne sputanih nožica nego onaj tvrdi kalup.. pa i sami znate kad obujete neke čizme koje su tvrđe odmah drukčije hodate..