Preselili bi se kod drugog pedijatra, naša trenutna nam ne "leži". Tražimo nekoga tko je openminded i da je na zapaduAli nije uvjet. Imate li prijedloga?
Preselili bi se kod drugog pedijatra, naša trenutna nam ne "leži". Tražimo nekoga tko je openminded i da je na zapaduAli nije uvjet. Imate li prijedloga?
ja ću stoti put ponoviti, mi smo kod dr. Jurković na Brajdi.
prije je bila kod nje dr. Tomašić koja je sad na Krimeji. Dr. Tomašić mi je sama rekla da ne prima nove pacijente, a mi smo, na moju žalost, ostali kod Jurković kad je Tomašić odlazila.
inače, nije dr. Jurković loša, uopće, ali meni Tomašić jednostavno više leži :/
mi smo prije bili na pehlinu i nismo uopće bili zadovoljni,prebacili smo se kod dr.tomašić i super je.
bio je neki topic već o ped.u ri.pa još malo pretraži
![]()
znam da je bio, sinoć ga nisam mogla nać![]()
No, sad ga nađoh i molim moderatorice da ovaj ključaju ili brišu
Hvala![]()
Ja ne mogu naći tu temu![]()
Nego, mi se uskoro selimo i trebamo preći kod novog pedijatra, sin mi ima 14 mj. Ima li tko iskustva sa dr. Kilvainom u Kostreni? Da li je uopće moguće doći sa kartonom i zamoliti ga da nas uzme![]()
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...dijatar+rijeci
Mene zanima mogu li ja tek tako prebacit karton u drugi grad? U Ck nemamo izbor kad je samo jedan pedijatar![]()
mislim da možeš,kada sam došla po karton pitala me sestra zašto mi treba,sam samo rekla da se selimo,iako se nismo selili ali neznam da li bi mi u protivnom htjela dati karton.Serpentina prvotno napisa
ok, ionako znaju da smo na dvije lokacije, ne bi bila laž
Ali valjda me neće tražiti nekakvu potvrdu? To mi se čini ekstremno ali nikad ne znaš :/
neće, mene nisu.Serpentina prvotno napisa
I mi smo prijavljeni u Ck. al pošto ćemo živjeti u Ri. ne bi baš kod naše pedice u Kiriji :/Serpentina prvotno napisa
Hvala na topicu![]()
Mandarinka, mi smo ti kod Kilvajna..Šta da kažem, meni je malo previše paničan, daje ab za svaku prehladu, bez brisa ili pregleda krvi....Meni se to ne svidja...A mislim da on ne prima nove, osim ako nisu newborni, mi smo upali preko veze..Možeš probati, inaće on ti radi i na Krimeji...
Ja namjeravam prebacit svog malog kod pediatrice od starije sekice- žena mi je zakon ali ona je na Škrljevu. Glupo mi se ćini filat malog sa ab za bezveze i za svaku sitnicu trćat sa njim na Kantridu...
Znam da ga ljudi jako hvale ali na nas nije baš ostavio neki dojam
:/ :/
Mi smo ko pedijatrice dr. Dolores Gall Sviderek (Dječiji dispanzer kod Riječkog KBC-a) i ODUŠEVLJENI SMO.
Ne komplicira, ne daje antibiotike za svaki klinac, temeljito pregleda djecu, ima dobar pristup, nema problema za dobivanje uputnica i sl.
Mi ju obožavamo.
Zna biti gužva to je jedina mana...ali vredi čekati.
Kod redovnih sistematskih pregleda naručuju djecu i dolaziš na red odmah (prije svih).
In love hvala na savjetuImamo vezu za njega al sad kad kažeš da je paničar a ja još veća onda možda bolje da još razmislim....
Moja sestra je sa sinom bila nekoliko godina kod dr. na Škrljevu, nije baš bila oduševljena, isto fila antibioticima al def. je bolja od ove u Crik :/
I mi smo kod Gall Sviderek. Za sada smo zadovoljni iako je to teško reći jer smo bili kod nje svega tri puta.
Samo za info. Izgleda da je dosta bolesna jer je dobila zamjenu Dr. Mandica Jerbić (prvi dojam mi baš i nije najbolji)
Također je došlo do promjene radnog vremena
pon, sri, pet prijepodne
uto, čet poslijepodne
Ma, neznam, ja imam tamo Lizu i sve mi je ok. S njom se mogu dogovorit, idemo na bris dok sa Kilvajnom nema dogovora. On će ti odgovorit, draga mama, prije 50 godina se je radi ovakvog kašljanja umirala zato imamo danas hvala bogu anitibiotikemandarinka prvotno napisa
I svidja mi se to, što nema gužve..Dodješ, obaviš i ideš..A kod Kilvajna..Ako si gotov untar 2 sata možeš biti presretan..Ja sam jednom na sistematika čekala 2 sata, sa malom bebicom na rukama (nisam ponijela ni sling, jer sam mislila naručeni smo pa ćemo brzo)... :?
Dakle, odaberem pedijatra, nazovem da pitam ima li mjesta i hoće li nas primiti, odem kod svoje trenutne,
uzmem karton i odem kod tog nekog izabranog?
Moram li svojoj tel. najaviti da uzimam karton?
Što mogu tako iz vedra neba promijeniti pedijatra?
Kod koje ped na Pehlinu ste bili? Z ili L?la11 prvotno napisa
Naime, i mi se namjeravamo odseliti od Z.
kod Z,i nisam još od nikoga čula da su barem malo zadovoljni s njom.tibica prvotno napisa
Još uvijek ništa nisam obavila![]()
Koji je od tih pedijatara onako, ne znam kako da se izrazim - da je ok sa izborima roditelja (npr. Tia ne jede meso, da zna dati relevantne i objektivne info). I još uvijek propitkujemo nastavak cijepljenja, da se i o tome da razgovarati.
Hvala![]()
Mi smo kod pedijatrice na Kastvu, dr. Smoljan-Hero. Jako sam zadovoljna, dobar dijagnostičar, open mind za puno stvari, protiv davanja nepotrebnih ljekova i antibiotika. Osim jednom kada smo se borili protiv E.coli, MAtea nije nikada uzela nikakav ljek ili antibiotik. Njeni savjeti su uvijek prirodne stvari . I kada su joj pronašli bakterije u mokraći nije dala odmah antibiotik, nego je ponovila sve nalaze i urinokulturu dva putaSerpentina prvotno napisa
i mi smo kod perd.na Kastvu, ali meni je žena katastrofa,....ko da je na antidepresivima,..nikada ne pogleda dijete kako treba, samo viče ma on je super,...budući imamo problem sa refluksom, i svaki mjesec dolazim po uputnicu, ona mene svaki put pita a što mu je i zašto mi treba uputnica, a dane govorim kako nikada niti jedan savjet nismo dobili,...
i još mi je jednom na sistematskom dok je imao 6 mjeseci ( prepao se i počeo plakati ) rekla da je to tako kad djecu dajemo prerano u jaslice!!!! :shock: mislim, koje jaslice sa 6 mjeseci, umjesto da me uputi da zbog njegove dijagnoze imam pravo biti doma 3 god, ma nema ona pojma,....meni jeužas i jedva čekam pobjeći od nje,...
a da ne govorim o hororu kad je mali ostao u bolnici zbog urinoinf, ma neću ni pisati o tome,..nije ona prepoznala infekciju po nalzu urina koji laže +krv, bjelančevine, nitriti,masa bakterija,..njoj to nije bilo hitnoća,..a imao upalu bubrega,..svaka ćast
Može li mi netko napisati radno vrijeme dr. Tomašić? Mijenja našu dr, hitno moram k njoj, a ne znam kako radi. Hvala
pon,sri,pet- ujutro.od 7,30-10.30 bolesni,a kasnije zdraviblis prvotno napisa
uto. i čet. -popodne od 13,30 do 16,30 zdravi,kasnije bolesni
mi smo kod dr.Tomašić naime njoj smo pripali nakon sto je nasa pedijatrica otisla u penziju.kao pedijatrica mi je stvarno odlicna mada ju posjecujemo pretezno samo od sistematskog do sistematskog i tu i tamo za kakvu usputnu bolest...no ono sto se meni kod nje svida je predivan pristup,uvijek je spremna za razgovor i odgovore na pitanja (a ja ih uvijek imam).ne stvara paniku i nedaje bilo kakve lijekove samo tako cak stovise cesto nam je dala savjete kako nesto rijesiti bez lijekova!sistematski su joj temeljiti i stvarno se posveti dijetetu.nema brosurica i propagandnih kremica i sl.u svakom slucaju preporucamo ju!