otvorit cu ovu temu jer se jucer nesto zanimljivo dogodilo, dok sam ja bila vani moj muz je isao citati postu na e-mailu i nasao topic pod nazivom RAZVOD i poceo citati i svatio da sam to ja pisala nazvao me na mobitel i rekao da dodjem doma odmah s vrata sam vidla da PLACE vec sam mislila da je netko umro NEDAO BOG a on mi rekao zar me vise ne volis pa se zelis rastati, kaze varaj me prestani voljeti samo ostani tu u stanu s mihaelom nece nitko znati nase probleme necu spavati u nasem krevetu i to je ukratko ali svoje mame se nije dotakao kaze da joj nemoze nista reci i dalje zove najmanje 10 puta na dan i dalje se kriza kaj nedajem dohranu i nezelim hodalicu sto po ovakvoj zimi idemo malo setati OCITO HOCE DA USPAVAM MIHAELA U ZIMSKI SAN, nemoze pojmiti da ja pisem i trazim iskustva na rodi, sto zelim i ja vidjeti svoju mamu a ne samo nju sto zelim da miki ide u vrtic a ne da ga ona cuva i tome slicno. recite kaj napraviti nju se nemoze preodgojiti a ja sve sto kazem ona popljuva

ali 6 godina sto ona kaze ja radim osisaj se na kratko ja se osisam stavljaj ljubicasti ruz ja stavljam daj minival ja dam bolje da nekazem kak sam izgledala, ona je jedna fina gospodja koja te tako ubije u pojam da neznas kaj napraviti. a sve sam trpila da ne pili i muza u mozak svaki put kad idemo kod nje moram imati frizuru nasminkana biti al najgore mi pada to sto MM nista ne govori u moju obranu i jedino se svadjamo oko njegovih
), no svakako (bez vrijeđanja i patroniziranja) slobodno možeš (i moraš) svom suprugu reći što te boli i smeta kod nje. i to ne u smislu: ona je takva i vakva, nego objasniti mu tvoje osjećaje vezano za pojedine nepodnošljive situacije. izlaz iz te zavrzlame vidim i u tome da se iselite iz tog stana (ako sam dobro shvatila) i financijski se osamostalite. svedete te ručkove na minimum. možda ne bi bilo loše za početak - a to se da objasniti i tm - da sad kad vi radite na svojoj vezi koja je dosta, dosta poljuljana - da se odmaknete od sviju, da je stabilizirate, vidite kako ćete vas dvoje dalje a i jel možete pronaći zajednički jezik naspram njegovih.
a kod tebe je naišla na plodno tlo