ništa mi nije jasno. Ti bi se rastala od muža jer se ne znaš postavit prema njegovoj mami. Mislim, koja mama, koja ostane sama sa sindromom prazna gnijezda, nema porive kontrolirati svojim novim članovima obitelji život?Vjerojatno samo ona koja je jako zaposlena hobijima i ima zanimljiv i ispunjen život? Sve ostale će pokušati udjelit savjete, pričati "kako se to nekad i ispravno radilo" i sigurno je savršeno ljudski da misle da je njihov životni pllan za njihovu djecu najsavršeniji plan na svijetu :/
Poučena je vl.iskustvom, njoj je jedno dijete odgovaralo i misli da je to ok. I šta sad, kroz jedno izađe kroz drugo van.
Moja 83-godišnja baka je na moju drugu trudnoću (ja i mm imamo 25, nebašlake poslove, završili smo faks poprilično teško-uz dijete i nemamo nikog da nam pomogne) poludila i čitav dan proplakala!?!!?Mi presretni, ona je mom tati čitav dan plakala da nama to ne treba, da život može biti lakši od toga...da...
eto!
Da mi je to rekla svekrva uf. A mm je samo njeno dijete, ništa više ni manje :/

Imaš li ti čvrste stavove, znaš li šta želiš od života, voliš li svog muža i želiš li ostat s njime?
Ako je to istina, sveki može svaki dan držat sanaderovski govor-šta te briga.