Citiraj tikica prvotno napisa Vidi poruku
Ja zapravo ne želim krenut u postupke ako je sa nama sve u redu kako vi idiopati to prihvačate?
Ja sam već polako na rubu živaca borim se sama sa sobom nitko osim mog dr. ne zna za naš problem.
tikice da je sve u redu ostala bi trudna unutar jedne godine od kada ste se poceli truditi za bebu. Jer po definiciji, ako do zaceca ne dodje u godini dana nezasticenih i redovnih spolnih odnosa, tada se govori o neplodnosti.

Prema vasim nalazima zaista se cini da su osnovne stvari OK, progesteron ukazuje da je ovulacija prisutna, a ako imas i uredne menstruacije, onda sto se toga tice nema razloga sumnjati na PCOS.

Ono sto mozes je zadati si neki rok u kojem ces jos pricekati na spontano zacece, ukoliko ti je pomisao na potpomognutu oplodnju za sada jos tesko prihvatljiva.

Medjuti, ja bih ti iz svog, ali i iz brojnih drugih iskustava sa ovoga foruma, savjetovala da ne cekas previse i da zapravo sto prije krenes u postupak. Cak i ako se za njega odlucis vec danas, procice jos mjeseci prije nego sto stignes na red za prvi IVF/ICSI. A godine su u ovoj nasoj prici najvaznije od svega! Jer sa svakom godinom, plodnost je sve manja, a one prodju prije nego sto se uopce snadjes...