Pokazuje rezultate 1 do 50 od 63

Tema: folikuli

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tikica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Hvala cure što ste tu.
    Ja i MM smo došli do novog zaključka pošto je sa nama sve u redu mi mislimo da je to sve od stresa. Naš život je i prije saznanja o neplodnosti bio pod stresom, a sada je to totalna katastrofa tako da nečemo iči u nikakve postupke. Možda je to glupo možda če nam biti žao ali sada tako mislimo. Evo još nešto što sam pronašla.
    Disbalans hormona estrogena i progesterona.
    Simptomi:
    -kronični umor
    -ispadanje kose
    -valovi vručine, nesanica
    -neredovita m,neplodnost
    -dobivanje na težini,žudnja za slatkišima, usporeni rad metabolizma
    -glavobolja, migrena
    -promjene raspoloženja,iritabilnost,depresija napadaji panike
    -vrtoglavica loša koncetracija
    -smanjen libido
    -inkontinencija
    -palpitacije...

Progesteron je usko vezan sa stresom. Stres i loša prehrana mogu poremetiti ovulaciju kada ovulacija izostaje u organizmu nastaje manjak progesterona zbog nedostatka progesterona smanjuje se stvaranje antistresnih hormona.Nedostatak antistresnih hormona još više pogoršava stres,koji ponovno uzrokuje izostanak ovulacije.
    Na takav način se stvara začarani krug.
    Pa ja tako mislim da sam ja u začaranom krugu jer imam apsolutno sve simptome.

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Čuj Tikice da je od stresa onda nitko od nas ne bi bio trudan jer svi mi živimo pod stresom, i meni je od stresa povišen prolaktin al to nije jedini i glavni problem naše neplodnosti... prije 4 god kad smo startali sa pretragama i mi smo bili idiopati ali onda nakon 2 godine AIH i opuštanja i raznih alternativaca i promjene klinike skužili su da imam endometriozu i još sam low responder uz to, e sad nije ni to nepremostiv problem no puno je teže zatrudniti prirodnim putem nego li uz pomoć IVF-a.
    I eto nas nakon 5 godina pokušavanja još uvijek nisam trudna, a godine idu, da sam znala ovo što znam sada kada smo tek počinjali vjerojatno bih odmah otišla u Maribor.
    Tada sam i ja željela izbjeći IVF svim silama no ipak sam ga dočekala par godina poslije.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •