Pokazuje rezultate 1 do 30 od 30

Tema: plač,a ne znam razlog

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno plač,a ne znam razlog

cijelu prošlu noć je bio jako razdražljiv i plakao je. danas ujutro sve ok, a malo prije se budi sav u plaču i nikak ga ne mogu smiriti.
    nema temperaturu. inačenije plačljivo dijete. kaj da radim? kak da mu pomognem? ne znam kaj ga muči. pomoć!!!!

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

noćna mora?

boji se mraka?

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ne znam samo koje bi more mogao imati a nisam ni primijetila da se boji mraka. bar do sad.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

koliko je dijete staro?
    mi smo imali tonu takvih noći, pogotovo kad su zubići išli.

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

upali malu svijetijku, pa vidi

moja se nije bojala mraka, nego odjednom ju uhvati i sad imamo upaljenu malu svjetiljku, i sve ok

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

mojem su već i prije izbijali zubići pa nije plakao ali ko zna možda ga sad jače svrbe. ima 15 mjeseci.
    možemo probati upaliti malu svjetiljku pa ćemo vidjeti.valjda će sve bit ok.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

hvala na prijedlozima

pale avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Moja je ovakva noću jedno tjedan dana prije izlaska svakog zuba Preko dana sve super, noćima znamo ne spavati, plakati, kenjkati, piti vode, mlijeka, gledati crtiće 8) jer je ne mogu slušati kako plače. Ali nekako sve prođe i vrati se u "normalu" ( nekad ne znam što mi je normala :? ) i onda spava cijelu noć bez problema

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Nama svaki, baš svaki plač, rješava cika. Ponekad to znači držanje cike među zubima cijelu noć, ja se ukočim, boli me, ali što se mora...
    A zašto ponekad usred noći, još u snu počne plakati :? I mene to zanima. Jer stvarno ne znam otkud bi mogla išta ružno sanjati kad se mm, ja, none, nono, čak i mace po cijele dane trudimo usrećiti je, nitko je ne udara, ne viče (bar ne puno i bez razloga, he he)... Na kraju uvijek sve pripišemo zubićima (a samo ih 6 ima sa 17 mjeseci).

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

pale, Pčelica Mara-baš ste me nasmijale. evo moj mali je super ko da nikad ni nije plakao. pratim situaciju. samo da po noći nemamo veselicu

pale avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

I moja nekad plače u snu, ne vjerujem da nešto ružno sanja, ja bi prije rekla da je muče zubići :/ Nemam pojma, nikako ne mogu shvatiti zašto tako nekad plače, a obavezno je to kad ja radim ujutro i dižem se u 6. Najbolje mi je kad se ujutro probudim i pitam MM-a je li to ona spavala cijelu noć ili se to meni čini

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

ako su zubići izdržat ćemo nekak .umorna sam od prošle noći...valjda će ova proći mirno. i ja se tak isto nekad pitam jel prespavao cijelu noć il sam to samo sanjala

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

joj mi smo imali nočna plakanja uvijek u isto vrijeme, on bi poplavio i jedva dolazio do zraka, nikako ga trgnuti da dođe k sebi,
    nosimo u dnevni-vrišti,
    pjevam-vrišti,
    dam sisu-odbija histerično,
    nosi tata nosim ja...on ljubičasti -ma užasne scene..kad se samo sjetim.
    on je imao par mjeseci a prvi zub dobio sa 13mj....
    i to je trajalo pa smo zvali bioenerg.da počisti kuću i zaštiti i od onda se
    to desilo još jednom zvali opet i gotovo.
    ali to nije bio ovako običan plač to je bilo grozno da je muž bio blijed od muke...svako većer u 23i 30.

ja sam jako pazila da nije u dnevnom kada je neki napeti film i čudni zvukovi baš zato da ne sanja to...
    ne znam što reći, možda stvarno samo sanja, ili treba tvoju blizinu,
    ne znam dali spava u svom krevetiću?
    možda da spava s vama neko vrijeme da osjeti vašu blizinu pa mu to da osjećaj sigurnosti....

pale avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Zaspe na našem krevetu uz maženje , obično ju stavim u njen krevetić i kad počne plač uzmem je kod nas do jutra ili često završimo u dnevnom na kauču. Uglavnom više je ne vraćam nazad u krevetić. U zadnje vrijeme mogu slobodno reči da u svom krevetiću odspava cijelu noć, a kad je ostavim cijelu noć kod nas se budi U biti, nema pravila, možda ja to samo želim . A u krevetić je stavljam samo zato jer bi dok mi dođemo u krevet ona sigurno završila na podu

lasica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

mi smo imali par puta neobjašnjiv plač tog tipa,par puta smo imali zub sitjuešn,a jednom sam sigurna da je nešto loše sanjao jer je u snu vrištao iz petnih žila ime bakinog pesa.vjerujem da je sanjao nešto povezano s tim.doduše,par dana nakon tog incidenta od kojeg sam dobila čir skoro jer se nije mogao smiriti još barem pola sata nakon toga,se cerekao u snu toliko da sam mislila da je budan i da se glupira.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

moj spava u kinderbetu a zaspi u našem krevetu uz maženje .
    naravno probudio se i ovu noć. uzela sam ga u naš krevet,dala mu čaja a onda se on od 2 do 3 u noći cerekao i zabavljao muža i mene u mraku. uglavnom najednom se umirio i lijepo odspavao do jutra.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

:D

pale avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj osmijeh prvotno napisa
    moj spava u kinderbetu a zaspi u našem krevetu uz maženje .
    naravno probudio se i ovu noć. uzela sam ga u naš krevet,dala mu čaja a onda se on od 2 do 3 u noći cerekao i zabavljao muža i mene u mraku. uglavnom najednom se umirio i lijepo odspavao do jutra.

Mi smo noćas svi troje spavali k'o male bebe 8) , ali je zato jučer po danu spavala svega 10- 15 minuta

pale avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Navećer je zaspala u 22 h, kako je izdržala do tada ne znam

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

super za vas da ste u komadu prespavali noć :D
    danas još nije plakao,dobre je volje. vidjet ćemo kakva će bit situacija a tek kaj nas čeka po noći??

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj osmijeh prvotno napisa
    mojem su već i prije izbijali zubići pa nije plakao ali ko zna možda ga sad jače svrbe. ima 15 mjeseci.
    možemo probati upaliti malu svjetiljku pa ćemo vidjeti.valjda će sve bit ok.
    mozda vise plače ako idu trojke?
    Moja zubarica kaze da one mogu najjace boljeti.
    Nama puno pomaze GENGIGEL BABY (pedijatar preporucio). To je gel za desni ali ne onaj koji djeluje kao anestetik, nego pomaze desnima da brze zacijele. Topla preporuka.
    Inace, nocno vristanje moze bit povezano i s nekom upalom uha. To su nasa iskustva.
    Nadam se da sam pomogla i sretno.

lasica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

o da,gengi gel je zakon,a od ovih neanestetskih nam je bio dobar i delabareov.ako nije alergičan na biljke (kamilica,neven i sl.) ko moj,dobar je i OSA gel/OSAnit kuglice,ali njega treba ili na dolcu naručiti ili skoknuti do austrije.kad smo već kod skoka (u razvoju ) 8) moj zna jako biti cendrav i bez ikakvog konkretnog /bar se ništa nije otkrilo/ prije nekog važnog događaja,tipa prohodavanje,nagli skok u govoru i sl.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Vrlo vjerovatno su zubici, i nama idu trojke, zbog prve, gornje, je i temp dobio, a nije s nijednim zubicem prije. Sad ide druga, opet ne spavamo, cendra, ljuti se, place, pije vode, penje se po meni... ali eto, sve u rok sluzbe

pale avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Mi imamo sve trojke :D , noćas je od 4 - 6 gledala Roary-ja i onda spavala do 10 8) Po danu ne plače pa pretpostavljam da nema boli ( uho i slično) :?

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Lucija Ellen i lasica hvala vam na prijedlozima .koksy vidim da se slično klinci ponašaju. sutra idem do ljekarne kupiti GENGIGEL GEL a ak ni to ne pali onda pravac na Dolac po OSA gel.
    to mora da su zubići trojke u pitanju. nema kaj drugo bit.
    cure hvala na pomoći :D

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

pale i moj mali voli Roary-ja. ipak srećom tv nismo gledali po noći. evo sad mi je zaspao poslije ručka

pale avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Ma pokušavam i ja to izbjeći, ali maknem se iz sobe s njom plačkavom da MM može odspavati jer radi cijeli dan i onda kad dođemo u dnevni vidi TV i ajmo, ne odustaje dok ne dobije što hoće. U večini slučajeva ne popuštam, ali eto noćas je bilo tako :/

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

razumijem te u potpunosti. i ja svom popuštam u takvim situacijama. ipak su oni sad gazde u kući

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

još jučer smo kupili GENGIGEL BABY. super je :D . ipak su zubići bili u pitanju. više ne plače. svi sretni i zadovoljni . hvala cure na pomoći

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •