šešo-šimić! odlična doktorica, a znali smo čekati i do sat i pol... a još nismo bili od kad su uveli brojeve, ali bez obzira na sve nebi je mijenjali
šešo-šimić! odlična doktorica, a znali smo čekati i do sat i pol... a još nismo bili od kad su uveli brojeve, ali bez obzira na sve nebi je mijenjali
ma, sat i pol je "pisofkejk"
Grgić ima još gluplju foru bez knjižica i brojeva, pitaš tko je zadnji i onda ga sumanuto pratiš pogledom dok ne uđe u ordinaciju jer jedino tako znaš kad si na redu.
I ne možeš se otići ni popišati, a kamolu djetetu po vodu ili pecivo dok netko ne dođe iza tebe, da predaš čast zadnjeg mjesta.
Glupo.
Ja sam se sa svoje dvoje djece spasila kod dr.Andree Kostinčer-Pojić.Konačno netko tko ima spoj s mozgom,dosta stroga ali principijelna.Dosta je gužva kod nje,ali je moguće preselit karton.Malo sam se raspitala i čula dosta pozitivnih komentara.Moja topla preporuka.Dom zdravlj Retkovec![]()
Razmislit ću!
ovo sam vidjela zadnji put kad smo bili kod šimićke (iako smo sad u drugom dijelu grada, ali još je ne bi mijenjali) i iskreno krepala od smijehajer si uopće ne mogu zamisliti kako to funkcionira
ovo s brojevima funkcionira, ali još uvijek nema veze s tim koliko se dugo čeka
čeka se satima ko i prije, a uvedeno je zato da se zna točan redoslijed dolaženja, pa kao nema uzimanja preko reda - iako, uvijek će se naći netko tko je realno ili nerealno primarniji ili hitniji
a sasvim sumnjam da je itko došao s djetetom doktoru bez veze jer mu je doma dosadno
no opet za to nije kriva ni ona nego taj preglupi sustav koji to dozvoljava/omogućuje, ali isto tak nisu krivi ni roditelji, a još manje bolesna djeca
Jel Tomčić uvela brojeve?
Ja sam prezadovoljna, nekad se čeka dugo, nekad dođemo a nema nikoga, ugl u drugim ordinacijama nikad ne vidim gužvu.
jel dr. tomčić na godišnjem il sestra opet ignorira telefone?
ona je neparne ujutro, parne popodne.... zovem već treći tjedansvaki dan....
hvala jurisnik, nisam imala taj broj.... trebam prebacit kartone pa nikako ih uhvatiti....
Moji su kod dr. Španović u Grižanskoj i ja zadovoljna. Ljubazna je i ona i sestra, ne čekamo predugo, nije bed ako se ne naručimo. Ne slažemo se uvijek oko terapije (najčešće vezano za antibiotike i uho), ja joj kažem da ću još čekati, ona kaže da je to moja odluka i da mi recept - pa kako bude... znala sam baciti recept jer smo riješili problem čuvarkućom a znali smo i uzeti antibiotik 12-24 sata kasnije i da si ja mislim "što sam bezveze mučila dijete cijeli dan, što joj nisam odmah dala".
Bili smo i kod Perić (isto Grižanska), mijenjaju jedna drugu kad je godišnji i sl. - isto je bila ok, a najsimpatičnija mi je bila jedna mlada koja je bila na zamjeni, no njoj nisam zapamtila ime.
Zna li netko prima li dr. Tomić, iz Ljubijske ako se ne varam, pacijente?
Kad rodim upisala bi dijete kod nje, smije li odbiti novorođenče?
Zna li netko kako dr Borovcak iz DZ Sesvete (dr Seso Simic je na g.o. i mislim da je ona mijenja) ima organizirano primanje zdrave i bolesne djece popodne?
hej,zna li netko kakva je dr.Borovčak?trebali bi naći pedijatra u Sesvetama,pa me zanimaju iskustva.i prima li ova hvaljena dr. Tomčić nove pacijenteili je isto zatrpana?
također me zanima (ako ima tko sineke kod njih)kakve su po pitanju stava o prevlačenju kožice?
hvala ti na informacijama,drago mi je da očito neću fulati puno kojoj god pedici ode tu u Sesvetama.sad samo da vidimo gdje ima mjesta.
Smije li doktor odbiti novorođenče, uz argument da prima samo djecu svojih pacijenata?
mene je odbio, jer sam u suprotnoj smjeni od njega imala pedijatricu većeg djeteta, koju sam htjela zamjenit s njim.
a gdi su tvoji stariji kod pedijatra si pitala tam, osim ako nisu na drugom kraju grada
Ma tu su blizu kod pedijatrice i ona će ga sigurno uzet, ali sam htjela promijenit pedicu počevši s malim, pa s vremenom bi i cure prebacila.
Srećom kod ove naše smo vrlo rijetko.
Podižem temu!
Zanimaju me pedijatri na području Dubrave i Sesveta te preporuka za privatne pedijatre(iskustva s Helenom i Sabolom) te cjene pregleda.Dosta mi je hitno,zavaljujem.
Dr. Kozumplik šantek, u ljubijskoj.. Dobra je doktorica.. Ja sam zadovoljna jer se s njom sve može dogovorit.. Jest da za svaku glupost prepisuje lijekove kojekakve, ali ajde..
mi smo kod dr. Toljanić (Dubec-Trg A. Mihanovića) i zadovoljni smo s njom.