Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 84 od 84

Tema: Pedijatar u Dubravi ili Sesvetama?

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

šešo-šimić! odlična doktorica, a znali smo čekati i do sat i pol... a još nismo bili od kad su uveli brojeve, ali bez obzira na sve nebi je mijenjali

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

ma, sat i pol je "pisofkejk"

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Grgić ima još gluplju foru bez knjižica i brojeva, pitaš tko je zadnji i onda ga sumanuto pratiš pogledom dok ne uđe u ordinaciju jer jedino tako znaš kad si na redu.
    I ne možeš se otići ni popišati, a kamolu djetetu po vodu ili pecivo dok netko ne dođe iza tebe, da predaš čast zadnjeg mjesta.
    Glupo.

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Grgić ima još gluplju foru bez knjižica i brojeva, pitaš tko je zadnji i onda ga sumanuto pratiš pogledom dok ne uđe u ordinaciju jer jedino tako znaš kad si na redu.
    I ne možeš se otići ni popišati, a kamolu djetetu po vodu ili pecivo dok netko ne dođe iza tebe, da predaš čast zadnjeg mjesta.
    Glupo.
    da, ovo s brojevima mi se čini skroz ok.
    vidiš koji broj je unutra i otprilike izračunaš kad bi mogao bit na redu
    možda bi trebalo suptilno predložit sestri S.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ja sam se sa svoje dvoje djece spasila kod dr.Andree Kostinčer-Pojić.Konačno netko tko ima spoj s mozgom,dosta stroga ali principijelna.Dosta je gužva kod nje,ali je moguće preselit karton.Malo sam se raspitala i čula dosta pozitivnih komentara.Moja topla preporuka.Dom zdravlj Retkovec

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj babym prvotno napisa Vidi poruku
    Zanima me da li ima itko preporuku za dobrog pedijatra u blizini Sesveta iili Dubrave,možda kakav privatni u blizini.

Hvala unaprijed
    Toplo preporučam dr.Andreu Kostinčer -Pojić,DZ Retkovec,Cazinska bb.Konačno netko kome mogu vjerovat i NE TREBAM drugo mišljenje.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Razmislit ću!

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Glupo.
    ovo sam vidjela zadnji put kad smo bili kod šimićke (iako smo sad u drugom dijelu grada, ali još je ne bi mijenjali) i iskreno krepala od smijeha jer si uopće ne mogu zamisliti kako to funkcionira
    ovo s brojevima funkcionira, ali još uvijek nema veze s tim koliko se dugo čeka
    čeka se satima ko i prije, a uvedeno je zato da se zna točan redoslijed dolaženja, pa kao nema uzimanja preko reda - iako, uvijek će se naći netko tko je realno ili nerealno primarniji ili hitniji
    a sasvim sumnjam da je itko došao s djetetom doktoru bez veze jer mu je doma dosadno
    no opet za to nije kriva ni ona nego taj preglupi sustav koji to dozvoljava/omogućuje, ali isto tak nisu krivi ni roditelji, a još manje bolesna djeca

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Jel Tomčić uvela brojeve?
    Ja sam prezadovoljna, nekad se čeka dugo, nekad dođemo a nema nikoga, ugl u drugim ordinacijama nikad ne vidim gužvu.

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj (maša) prvotno napisa Vidi poruku
    Jel Tomčić uvela brojeve?
    Ja sam prezadovoljna, nekad se čeka dugo, nekad dođemo a nema nikoga, ugl u drugim ordinacijama nikad ne vidim gužvu.
    da... uveli su brojeve

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj borika prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam se sa svoje dvoje djece spasila kod dr.Andree Kostinčer-Pojić.Konačno netko tko ima spoj s mozgom,dosta stroga ali principijelna.Dosta je gužva kod nje,ali je moguće preselit karton.Malo sam se raspitala i čula dosta pozitivnih komentara.Moja topla preporuka.Dom zdravlj Retkovec
    to je i naša pedijatrica, nažalost

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

jel dr. tomčić na godišnjem il sestra opet ignorira telefone?

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Lucas prvotno napisa Vidi poruku
    jel dr. tomčić na godišnjem il sestra opet ignorira telefone?
    Ako je ona u istoj smjeni kao i seso-simic (parni ujutro) onda je jos ovaj tjedan na godisnjem i mijenja je seso-simic.

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

ona je neparne ujutro, parne popodne.... zovem već treći tjedan svaki dan....

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Lucas prvotno napisa Vidi poruku
    ona je neparne ujutro, parne popodne.... zovem već treći tjedan svaki dan....
    nazovi centralu (2050777) pa pitaj da li radi.

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

hvala jurisnik, nisam imala taj broj.... trebam prebacit kartone pa nikako ih uhvatiti....

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Moji su kod dr. Španović u Grižanskoj i ja zadovoljna. Ljubazna je i ona i sestra, ne čekamo predugo, nije bed ako se ne naručimo. Ne slažemo se uvijek oko terapije (najčešće vezano za antibiotike i uho), ja joj kažem da ću još čekati, ona kaže da je to moja odluka i da mi recept - pa kako bude... znala sam baciti recept jer smo riješili problem čuvarkućom a znali smo i uzeti antibiotik 12-24 sata kasnije i da si ja mislim "što sam bezveze mučila dijete cijeli dan, što joj nisam odmah dala".
    Bili smo i kod Perić (isto Grižanska), mijenjaju jedna drugu kad je godišnji i sl. - isto je bila ok, a najsimpatičnija mi je bila jedna mlada koja je bila na zamjeni, no njoj nisam zapamtila ime.

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Zna li netko prima li dr. Tomić, iz Ljubijske ako se ne varam, pacijente?

Kad rodim upisala bi dijete kod nje, smije li odbiti novorođenče?

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Zna li netko kako dr Borovcak iz DZ Sesvete (dr Seso Simic je na g.o. i mislim da je ona mijenja) ima organizirano primanje zdrave i bolesne djece popodne?

Iris avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

hej,zna li netko kakva je dr.Borovčak?trebali bi naći pedijatra u Sesvetama,pa me zanimaju iskustva.i prima li ova hvaljena dr. Tomčić nove pacijente ili je isto zatrpana?
    također me zanima (ako ima tko sineke kod njih)kakve su po pitanju stava o prevlačenju kožice?

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Iris prvotno napisa Vidi poruku
    hej,zna li netko kakva je dr.Borovčak?trebali bi naći pedijatra u Sesvetama,pa me zanimaju iskustva.i prima li ova hvaljena dr. Tomčić nove pacijente ili je isto zatrpana?
    također me zanima (ako ima tko sineke kod njih)kakve su po pitanju stava o prevlačenju kožice?
    kod borovčak smo išli kad mijenja našu i rekla bi da jako voli antibiotike davati.

Iris avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj jurisnik prvotno napisa Vidi poruku
    kod borovčak smo išli kad mijenja našu i rekla bi da jako voli antibiotike davati.
    hmmm,nije da mi je to baš super
    a kakva je inače s djecom?

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

hmmm,nije da mi je to baš super
    a kakva je inače s djecom?
    s djecom je o.k. i nije bilo neke pretjerane gužve. barem to šta smo mi bili par puta, ali tada je još i našu mijenjala, tako da bi inače trebalo biti još i bolje.
    jedina zamjerka su joj ti antibiotici.
    jesi probala kod šešo-šimić?

Iris avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj jurisnik prvotno napisa Vidi poruku
    s djecom je o.k. i nije bilo neke pretjerane gužve. barem to šta smo mi bili par puta, ali tada je još i našu mijenjala, tako da bi inače trebalo biti još i bolje.
    jedina zamjerka su joj ti antibiotici.
    jesi probala kod šešo-šimić?
    nisam još kod nikog u Sesvetama probala,trebam prebaciti karton,pa se zapravo još raspitujem... sa šešo-šimić zadovoljna?ak imaš dečka,zanima me što ona misli o prevlačenju kožice tj.bitno mi je da nije gruba. to mi je bitnija stavka od antibiotika trenutno.

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

nisam još kod nikog u Sesvetama probala,trebam prebaciti karton,pa se zapravo još raspitujem... sa šešo-šimić zadovoljna?ak imaš dečka,zanima me što ona misli o prevlačenju kožice tj.bitno mi je da nije gruba. to mi je bitnija stavka od antibiotika trenutno.
    seso-simic je super.
    nemam decka pa ne znam sta misli o prevlacenju kozice.

Iris avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

hvala ti na informacijama,drago mi je da očito neću fulati puno kojoj god pedici ode tu u Sesvetama.sad samo da vidimo gdje ima mjesta.

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Smije li doktor odbiti novorođenče, uz argument da prima samo djecu svojih pacijenata?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

mene je odbio, jer sam u suprotnoj smjeni od njega imala pedijatricu većeg djeteta, koju sam htjela zamjenit s njim.

a gdi su tvoji stariji kod pedijatra si pitala tam, osim ako nisu na drugom kraju grada

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ma tu su blizu kod pedijatrice i ona će ga sigurno uzet, ali sam htjela promijenit pedicu počevši s malim, pa s vremenom bi i cure prebacila.
    Srećom kod ove naše smo vrlo rijetko.

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Podižem temu!
    Zanimaju me pedijatri na području Dubrave i Sesveta te preporuka za privatne pedijatre(iskustva s Helenom i Sabolom) te cjene pregleda.Dosta mi je hitno,zavaljujem.

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Dr. Kozumplik šantek, u ljubijskoj.. Dobra je doktorica.. Ja sam zadovoljna jer se s njom sve može dogovorit.. Jest da za svaku glupost prepisuje lijekove kojekakve, ali ajde..

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

mi smo kod dr. Toljanić (Dubec-Trg A. Mihanovića) i zadovoljni smo s njom.

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Hvala.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj ivana zg prvotno napisa Vidi poruku
    Podižem temu!
    Zanimaju me pedijatri na području Dubrave i Sesveta te preporuka za privatne pedijatre(iskustva s Helenom i Sabolom) te cjene pregleda.Dosta mi je hitno,zavaljujem.
    Kaj vas je Dr. V. izbacio?
    Koliko se sjećam bili ste tamo.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •