Joj baš ti hvala za ovu rečenicu. Meni su već svi na glavi jer kad ću početi detetu da dajem konkretan doručakapricot prvotno napisa
Naime, Nađa svako jutro doručkuje žitarice (proso, kvinoju, palentu, pšenicu, heljdu.... amaranth eto još nismo kupile, sad ću baš da potražim) + voće, jako, jako retko jede kuvano jaje.
Nikad nije htela kupovne kašice, ja ih nikad nisam ni kupovala ali nam se dešavalo par puta kad odemo u goste da su ljudi kupili kašicu da eto imaju i bebu da posluže. Beba je samo okretala glavu, nismo uspeli da uzme ni zalogaj iz pristojnosti![]()
Za ovu količinu voća za koju je sandra254 pitala ja mogu da kažem samo wow jer moja toliku količinu hrane ne unese za ceo dan.
Nutelu, niti išta slično ne jede. Neće skoro, prvo jer ima alergiju na km, a i da nema ne bih joj dala. Ima 20 meseci i još uvek jede sve home made, ništa iz kesice, tetrapaka, teglice...
Ja ne radim, pa kuvam svaki dan ali ne bih pravila frku da jednom u par dana pojede nešto smrznuto.

Naime, Nađa svako jutro doručkuje žitarice (proso, kvinoju, palentu, pšenicu, heljdu.... amaranth eto još nismo kupile, sad ću baš da potražim) + voće, jako, jako retko jede kuvano jaje.
Odgovori s citatom