Drage moje moram priznati da iskreno uživam čitati vaše postove i to baš sve od reda.

Meni su ta različita mišljenja kao i propitivanja i želja za shvaćanjem nekih stvari skroz u redu i jako zanimljiva.
Dalje... moje dijete nije kršteno. Moj brak nije sklopljen u crkvi nego samo kod matičara. I iskreno vjerujem da će tako i ostati. Zašto? Zato jer je meni licemjerno od MENE da svoje dijete krstim ili se udam u crkvi ako meni osobno to zbilja nema nekakvo značenje koje bi trebalo imati. Jednoga dana se možda to i promijeni, nikad nije kasno.
E sad bi htjela onako preći na tu jednu stvar koja meni nikako nije jasna a spominjete ju sad u zadnjim postovima.. Dijete začeto prije braka ili općenito seks prije braka. Nikada ali nikada nisam shvaćala zbog čega je to griješno? Ok APSOLUTNO se slažem da je seksualni moral bitna stvar i tu nema dileme, ali što je s dvoje ljudi koji se vole istinski? Jako mi je teško shvatiti kako je moguća veza dvoje ljudi koji se zbilja vole a da nema seksa. Meni osobno - nemoguća misija. Moje dijete je začeto prije nego sam se udala. Nama je bitno bilo jedino to što želimo dijete. Nije nam uopće padalo na pamet da je nešto u tome krivo pošto nismo bili u braku. Znam jako puno ljudi koji žive u vanbračnoj zajednici i funkcioniraju masu bolje nego drugi.
Nekima je brak samo formalnost. Ovisi o pojedincu, vjeri, odgoju i općenitim osobnim stavovima. Ne kritiziram ničije niti ih smatram krivima, naprotiv potpuno ih poštujem i baš zato me zanimaju stavovi vas cura koje mislite drugačije od mene