Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3651

Tema: odgoj u duhu vjere 5

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ja mislim da ovo nije topic na kojem bi cubana, mujica i ostali mogli riješiti svoje nedoumice,
    ovo je jednostavno topic gdje su se ljudi odlučili vjerovati, znači fazu onog
    temeljnog preispitivanja su prošli, ako su je i imali. Meni je bilo lijepo čitati afirmativne postove,
    pikula mi odlično piše, ifi isto tako, nađem se dosta i sa ivanom zg, i ostali su isto super.

BOZZ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
    Ja mislim da ovo nije topic na kojem bi cubana, mujica i ostali mogli riješiti svoje nedoumice,
    temeljnog preispitivanja su prošli, ako su je i imali. Meni je bilo lijepo čitati afirmativne postove,
    pikula mi odlično piše, ifi isto tako, nađem se dosta i sa ivanom zg, i ostali su isto super.
    Točno tako i ja mislim ,ali sam imala nekakav osječaj da ču biti napadnuta,kako to več biva,a to neželim jer imam svoj stav o KC ,svidjelo mi se netko je napisao "osječam se uvrijeđeno kao da mi govore protiv majke,a majki je svakakvih,ali je moja,pa sam rađe samo čitalac.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj BOZZ prvotno napisa Vidi poruku
    Točno tako i ja mislim ,ali sam imala nekakav osječaj da ču biti napadnuta,kako to več biva,a to neželim jer imam svoj stav o KC ,svidjelo mi se netko je napisao "osječam se uvrijeđeno kao da mi govore protiv majke,a majki je svakakvih,ali je moja,pa sam rađe samo čitalac.
    Tko koga napada, molim te lijepo?
    Procitala sam to kod Pikule, ali sam ignorirala.
    "Majka" Crkva nije bezgrešna ni nečija privatna.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
    temeljnog preispitivanja su prošli, ako su je i imali.
    Čitat ću ostalo poslije.
    Jel ovo topik "Odgoj u duhu katoliče vjere u kojoj nema mjesta sumnji i osobnom mišljenju"?
    KAd ga tako nazovete onda ces Dijana imati pravo. Za sada nemaš.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •