2.-6. siječnja 2009. g. : duhovne vježbe za Šenštadsku obitelj.
8.-11. siječnja 2009. g. : duhovna obnova za mlade (od srednje škole dalje): «Isuse, Učitelju, što
mi je činiti!» Vodi fra Zvjezdan i suradnici.
15.-18. siječnja 2009. godine: u godini sv. Franje - duhovna obnova s molitvama za ozdravljenje i
oslobođenje: “Franjo, idi i popravi moju kuću koja se ruši!” Vodi fra Zvjezdan i suradnici.
22.-25. siječnja: uz blagdan Obraćenja sv. Pavla: “On (Krist) je mir naš!” Vodi fra Zvjezdan.
29. siječnja do 1. veljače: duhovna obnova ozdravljenja i oslobođenja “Kriste, budi naša
radost!” Vodi fra Zvjezdan i suradnici.
5.-8. veljače: duhovna obnova uz godinu sv. Franje: “Ljubav nije ljubljena!” Vodi fra Zvjezdan
i suradnici.
12.-15. veljače: duhovna obnova: “Franjo, tko ti može više dati, Gospodar ili sluga?” Mladi
pred pitanjima života. Vodi fra Zvjezdan i suradnici.
19.-22. veljače: seminar ozdravljenja: “Ustani, Učitelj te zove!” Vodi fra Zvjezdan i suradnici.
26. veljače do 1. ožujka: duhovna obnova obraćenja i početka korizme: Franjini počeci:
“Gospodin je meni, bratu Franji dao da ovako započnem živjeti pokoru...” Vodi fra Zvjezdan i
suradnici.
1.-6. ožujka: franjevci OFM imaju duhovne vježbe.
7. ožujka: radni susret zagrebačkog područnog bratstva FSR-a.
8.-13. ožujka: duhovne vježbe frajevaca OFM.
13.-15. ožujka: zaručnički susreti u organizaciji Hrvatske zajednice bračnih susreta. Prijave preko
gospodina Dražetića: 098 342200.
19.-22. ožujka: seminar za medicinske sestre: “Gospodine, sluga mi leži kod kuće uzet u
strašnim mukama!” Vodi fra Zvjezdan. Prijave preko Hrvatskog kat. Društva medicinskih sestara
(Jelica Stipaničev-Mustapić, 098 584499).
26.-29. ožujka: duhovna obnova ozdravljenja i oslobođenja: Nositi križ za Isusom. Vodi fra
Zvjezdan i suradnici.
14.-19. travnja: susreti ministranata. Vodi fra Milan Krišto.
23.-26. travnja: duhovna obnova: Krist uskrsnuli oslobađa od straha i žalosti: “Obradovaše se
učenici vidjevši Gospodina!” Vodi fra Zvjezdan Linić i suradnici.
30. travnja do 3. svibnja: duhovni susret Udruge “Korablja”. Prijave preko Udruge.
7.-10. svibnja: Franjevački seminar ozdravljenja i oslobođen ja: “O Franjo ranjeni, ljubavlju
zapaljeni...” Vodi fra Zvjezdan i suradnici.
14. -17. svibnja: Udruga sv. Vinka: seminar duhovne obnove: U Kristu prepoznati brata . Vodi
fra Zvjezdan. Prijave preko Udruge na tel. 099 2156034.
21.-24. svibnja: Duhovna obnova uz blagdan Uzašašća: Gospodine, pripravi nam mjesto kod
Oca! Vodi fra Zvjezdan i suradnici.
28.-31. svibnja: Duhovski seminar: Pošalji Duha svojega i obnovi lice zemlje! Vodi fra Zvjezdan
i suradnici. Unutar programa je u subotu, 30. svibnja u 20 sati DUHOVSKO BDJENJE. Pristup
slobodan svima koji žele na taj način dočekati blagdan Duha Svetoga.
1.-4. lipnja (od ponedjeljka do četvrtka): Seminar o darovima Duha Svetoga: “Čeznite za višim
darima!” Vodi fra Zvjezdan i suradnici.
OPĆE OBAVIJESTI:
Prijave: telefon: 01 3369-781 (radnim danom od 8 do 14 sati) ili na mobitel: 091 5986-972. Faksom:
3361-844 ili elektronskom poštom (tabor@ofm.hr) Kod prijave ostavite svoje ime i telefon.
Napomene: Za seminare koji su obilježeni jačim crnim slovima može se prijaviti i doći na
boravak odnosno na sudjelovanje svatko tko osjeti poticaj i želi sudjelovati u programima.
Cijene boravka: Puni pansion je 120 kn . Redoviti seminari uključuju 3 puna pansiona tj. ukupnu
cijenu od 360 kuna. Sobe su dvokrevetne odnosno trokrevetne sa sanitarnom kabinom u sv akoj sobi. Za
samo slušanje na seminarima bez boravka i hrane ne plaća se ništa.
Raspored na seminarima (ako nije drukčije označeno):
- prvoga dana početak u 17 sati i program traje do 22 sata.
- Drugi i treći dan: 9-12.30 sati i popodne 15-22 sata; od 14 sati drugog dana je ispovijed.
- Posljednjeg dana program traje do 12.45 sati (potom ručak); završna misa počinje u 11.30 s.