-
mujica prvotno napisa
Zato kaj puno griješe.

pa normalno.
Jednom je preko reda ispred mene uletila na ispovijed starija časna sestra, a ja sam, onako ljutito (žurilo mi se na posao) pomislila- pa šta ti imaš ispovijedati: krivo sam pomislila ovo, nisam toliko krunica izmolila....ogovarala sam kolegicu časnu iz susjedne klupe...tralalala...pusti mene grešnicu da obavim svoje!
A šipak!
Što čovjek više razmišlja o sebi, analizira se, to više materijala skupi. Evo, dovoljno ti je što je sama misao grijeh- već imaš punu torbu.
(tako, ako ste vjerovali da o vama mislim dobro jer vam tu i tamo nešto lijepo napišem, varate se, mislim sve najgore
).
A ono s ogovaranjem, to je stvarno pošast današnjeg društva, koliko se samo negativne energije time širi među ljudima, pa to nije normalno, dobro da je itko još zdrav, koliko ogovaranja, a time i loših misli i vibracija upućujemo okolo.
Meni je vrlo teško
razlučiti zdravu kritiku od ogovaranja, osudu čina od istovremene osude i čovjeka koji je to počinio, začas pređem tu nevidljivu granicu od jednoga ka drugome.
Na ispovijedi, hm, nemam uopće grijeha
, idem bezveze, da se hvalim kako nisam ništa sagriješila, to svećenici jako vole.
Sreća je da kod njih dolazi jako puno ljudi pa nemaju pojma tko je tko i nitko im nije kopija, inače sam ja sama sebi obična kopija one prethodne ispovijedi, uvijek imam jedno te isto za reći, znači, ništa ne napredujem.
, koliko god se nadala da će mi "Bog ćoravo oko otvoriti" (petarpan
)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma