pikula prvotno napisa
Žene, slušate li svoje muževe? Znam da će ovo zazvučati grozno mnogima, ali u duhu citata iz Biblije. Stvarno me zanima nedostaje li vam vodstvo muža. Ne u onom smislu da on gleda TV, a ja mu peglam košulju - to kod mene ne postoji i zove se nepravda i iskorištavanje. Nego u onom dubljem smislu- ja mislim da je to tako napisano da nas podsjeti na ono što nam teže ide... Ženama koje su sklonije riješavati sve osjećajima, da je napisano da poslušaju, da uključe neki muški racio, a muževima koji bi sve radije skockali po rubrikama ljubite kao što Krist ljubi... Evo mene muči to da se mi jako volimo, ali nedostaje nam ono što bi se u ozbiljnoj tvrtci zvala vizija ili misija firme. Ne znam voljela bih da mogu reći da je MM u tome korak ispred mene, da ga lakše poslušam... Ne kao nametanje nečeg, nego kao u plesu - ne mogu oboje voditi. Mi smo se nekako uspješno podjelili on vodi ples u financijama, ja prehrani i zdravstvu i sl., ali onako generalno životno,mislim da je to više neko natezanje, pa onda jedan povede, pa natezanje pa drugi povede. Može li to nekako skladnije?